Rat u Ukrajini (6)

Šta je po vašem mišljenju glavni cilj ruske vojne operacije?

• Ukupno glasova
    80
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Rusiju ima da napusti minimum 2 miliona ljudi ove godine.

Један део од тих два милиона ће доћи и код нас. И Руса и Укропа.

Ојачаћемо лошу демографску слику.

Србији треба имиграција из екс СФРЈ и из Русије и Украјине.

Остали, сиктер!!!

Остали, сиктер!!!
Slazem se.

A ujedno neko treba spreciti ludake da im ne govore da su izdajnici posto nikoga nisu izdali.

Однос снага проруског дела и проукрајинског дела у Украјини уопште није такав каквим бисте ви хтели да буде.

Иначе, ниси ми одговорио на важно питање.

Русија је Чечене купила огромним парама.

Колико пара треба Русија да спрца у Украјину после рата, да би купила Украјинце на начин на који је купила Чечене?
Ne pratiš , na vlast u Ukrajini su došli antirusi pučem upravo pošto su izgubili izbore a onda su zabranili proruske partije i uveli strahovladu. Pa se posle nekog vremena pojavio čovek koji je obećao otopljavanje odnosa u zemlj i sa Rusijom pa je isti pobedio na izborima (između ostalog jer su sve druge proruskre stranke bile zabranjene). Ne postoji dilema u vezi prihvatnja Rusa u Novorusiji to su neke vaše konstrukcije.

Остали, сиктер!!!
Da se vrsi selekcija na granici,primati samo zene do 35 godina....
Organizovati kampove gde bi radjale male srBcice,posle ih deportovati nazad.

Не циљам ни на Комунисте ни на Наваљног.

Након Путина, из Јединствене Русије ће изаћи нова политичка елита која ће наследити власт.

Е, сад, хоће ли се пробити екстремистичко или умерено крило Јединствене Русије, верујем да ће се пробити ово друго.

Свакако, далеко смо од тог сценарија, јер је Путин млад човек.
Највећи проблем у политичкој ситуацији Русије је менталитет Руса.Тешко ми можемо да разумемо Русе, ми и некако али ЕУ никако.
Тешко да блиска будућност донесе на изборима неког, било кога да одговора интересима ЕУ рецимо.
Дакле моја нека прогноза каже да ће овај зид исток-запад бити све дебљи и да ће потрајати цц 15-20 година минимално.
Корак уназад за цивилизацију највише због алавости пар држава.

Под условом да заврши без неке веће ексалације а свима нам је у интересу да се смири на Украјини и да се овај сукоб заврши неким озбиљним трајним миром са озбиљним безбједносним гаранцијама за обе стране све са потписницима НАТО држава као гарант споразума.

Остали, сиктер!!!
Неће арапи ни остајати код нас и сви ти разни Сиријци и остали гологузани.
Они само иду гдје има јака социјала.:mrgreen:

"Ja ne odlučujem da li ću ići u bitku po tome kakva je sila koja me prati, nego po tome koliku svetinju branim!"
Denis Prokomenko komadant AZOV-a

Због имена је тај Денис и постао укро-нациста.

Родитељи га мрзели и дали му име Денис.

А онда га цело детињство и тинејџерске дане вршњаци звали Денис-пенис, а овај из ината се учланио у скинсе.

"Ja ne odlučujem da li ću ići u bitku po tome kakva je sila koja me prati, nego po tome koliku svetinju branim!"
Denis Prokomenko komadant AZOV-a

Rusi su vec usli i ciste podzemni bunkere u celicani
Denis ce uskoro na ahiret

Projekat @wargonzo, zajedno sa borcima Centra za specijalne operacije Ministarstva unutrašnjih poslova DNR, otišao je na novozauzete položaje neonacističkih militanata u industrijskoj zoni fabrike Azovstal.Zajednička jurišna konsolidovana grupa - MUP DNR, 9. puk DNR NM, Ruska garda i marinci sa Krima čiste čuvene fabričke katakombe

FQw8wNVXsAIoDap

Русија је уложила велике паре у малу Чеченију, да би купила Чечене.

Колико новца, у односу на Чеченију, Русија мора да уложи у Украјину да би се и Украјинци продали као Чечени?
koliko...dovoljno da zapljeni imovinu pripadnika naci bataljona njihovih simpatizera i bogatih mentora i da podjele onim svojim i neodlučnim pa će da vidiš...to uprvo danas radi zelenski na štetu rusa i prorusa...

koliko...dovoljno da zapljeni imovinu pripadnika naci bataljona njihovih simpatizera i bogatih mentora i da podjele onim svojim i neodlučnim pa će da vidiš...to uprvo danas radi zelenski...

На жалост, недовољно.

За Укропе ће требати, онолико колико је Русија уложила у Чеченију, па једно 70 пута више.

Тако да...јбг...нема тих пара....

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back