Rat u Ukrajini (6)

Šta je po vašem mišljenju glavni cilj ruske vojne operacije?

• Ukupno glasova
    80
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Због имена је тај Денис и постао укро-нациста.

Родитељи га мрзели и дали му име Денис.

А онда га цело детињство и тинејџерске дане вршњаци звали Денис-пенис, а овај из ината се учланио у скинсе.
Мама, мама, зашто ме сви у школи зову Урац. Не знам Енисе.

Не циљам ни на Комунисте ни на Наваљног.

Након Путина, из Јединствене Русије ће изаћи нова политичка елита која ће наследити власт.

Е, сад, хоће ли се пробити екстремистичко или умерено крило Јединствене Русије, верујем да ће се пробити ово друго.

Свакако, далеко смо од тог сценарија, јер је Путин млад човек.
da ta elita po tvojim predviđanjima sagnit će glavu pred zapadom koji danas gaji antisemitizam ovaj antirusizam sa ciljem da uništi rusku državu i pokori je kao što su učinili sa ostalim nekad velikim evropskim državama koje su danas pajaci i nebitni vazali koji laju na mjesec.

Ono šta sam primetio je da je, nakon potapanja ''Moskve'', oboreno nekoliko ukrajinskih MIG-29 i SU-25 aviona, kao i više helikoptera Mi-8 i Mi-17
''Moskva'' je kontrolisala nebo iznad rumunsko-ukrajinske granice. Nakon izostanka te kontrole, pojaviše se avioni kod Ukropa.

Путин и његова странка су од почетка били слаби на Европу што је донекле и природно.
Просто Русија је дио Европе, наслања се на њу.
Када је Путин долазио на власт као озбиљан и млад кандидат који жели да ради готово нико га у Русији није познавао.Тотални анонимус.
58870_jeljcin-putin_f.webp
Kakve to veze ima sa bilo čim što se sada dešava ! Taj bivši KGB pukovnik je došao na čelo jedne velike sile, zato što su to željeli ljudi koji stoje iza toga, i to bar nije toliko očito i providno kao u slučaju senilnog Bajdena koji ne zna gdje se nalazi, odakle dolazi,gdje je krenuo i s kim se rukuje!
dzo-bajden.jpg

На жалост, недовољно.

За Укропе ће требати, онолико колико је Русија уложила у Чеченију, па једно 70 пута више.

Тако да...јбг...нема тих пара....
nedovoljno?...radi se o nekoliko miliona pripadnika i desetak miliona simpatizera...pa samo u dnjepropetrovsku bi mogli zapljeniti desetke tisuća stanova i obradivih površina...

Ono šta sam primetio je da je, nakon potapanja ''Moskve'', oboreno nekoliko ukrajinskih MIG-29 i SU-25 aviona, kao i više helikoptera Mi-8 i Mi-17
''Moskva'' je kontrolisala nebo iznad rumunsko-ukrajinske granice. Nakon izostanka te kontrole, pojaviše se avioni kod Ukropa.
Pa nije samo Moskva kontrolisala tu granicu i taman posla da to zavisi samo od jednog broda , ceo A2AD Krima to čini.
Uopšte misterija oko toga što je Moskva uopšte išla tako blizu neprijatelja ( pošto njegova uloga podrazumeva distancu), šta se sve tu dešavalo u vezi obezbeđenja plovila još nije razrešena .

Poslednja izmena:

To su im poslednje zalihe koje imaju iz clanica NATO pakta sa istoka.

Jos par meseci u najgorem slucaju i nece imati na cemu da lete . Sve ce biti unisteno.

Kao sto rekoh vise puta - rat nije trka na 100 metara - rat je maraton.

Boks mec od 20 rundi.

"Ja ne odlučujem da li ću ići u bitku po tome kakva je sila koja me prati, nego po tome koliku svetinju branim!"
Denis Prokomenko komadant AZOV-a
Колега није ваљда да си постао велики фан навијача Динамо Кијев јер овај лик важи баш баш за есктремисту и фантика.
У суштини наш Аркан делија за њега је цица маца по неким ставовима.Ниси ми ти баш из те приче био.
Ти си стари југоносталгичар чини ми се. :D

На форуму има данас свега, наши четници навијау за неке про комунистичке ставове мада данашња Русија није пандам СССР, ни близу али постоје струје које су ипак наклоњене неким совјетским идејама као и код нас уосталом, а с друге стране готово све либерално-љевичарске странке осим Социјалистичке партије су наклоњене Украјини.Тако и ово мени је смијешно да рецимо један Чанак каже Слава Украјини, Слава Азову када је у питању тотално дијаметрално супротна идеологија.
Међутим одавно идеологија није битна за политичке ставове већ ко ти је ментор.Данас западу не смете ни екстремна десница ако је за њих чак ни исламски фанатизма ака Саудијска Арабија ако купује редовно оружје од САД и продаје повољно нафту.

Poslednja izmena:
  • Podržavam
Reactions: iig
Ć
Sloboda je da ne moras raportirati sta ces raditi drugovima i drzavi a oni ti onda ne dopuste. Rusi su postigli ogromne rezultate na poljima koje je naredila drzava, kosmos, oruzje verovatno jos po nesto ali ukupno su niko i nista, ***** drzavu gde ljudi lose zive a u Rusiji je uglavnom tako to nisam ja izmislio vec i sami Rusi to kazu, cak i njihova vlast ali pronadju milion glupih razloga zbog cega je to tako, cinjenje zla nije sloboda.
А где то Руси кажу да лоше живе, где си топрочитао? Јел можеш то да окачиш ако већ не можеш договор из 1991?
Или, чуо си негде неког али ти је то довољно да нам то онда овде интерпретираш као сви Руси кажу?
Рецимо, нисам чуо ни једног руског олигарха да се жали на лош живот, а и они су из Русије. Како онда ти кажеш држава где људи лоше живе?
Ево, и ја живим и много мојих пријатеља па то не кажу?
Али ако ти кажеш, биће да ја нисам добро упућен, треба тебе да питам како живим?

На жалост, недовољно.

За Укропе ће требати, онолико колико је Русија уложила у Чеченију, па једно 70 пута више.

Тако да...јбг...нема тих пара....
Bilo je para i gorih razaranja u vreme SSSRa - WW2. Bice i sad. A imace ko da radi. Mozda se nece graditi tim tempom kao Grozni...

Kina je jedna od zemalja kojoj smjernice za privredne grane koje se prioritetno razvijaju u državi takođe daje partija i to još komunistička, i nešto ne vidim da im tako loše ide planiranje ! Tako da prođi se tih mantri o slobodi djelovanja i odlučivanja u zakonskim okvirima u zapadnim zemljama, gdje trenutno izbacuju iz kulturnog programa ruske klasične pisce i kompozitore, samo zato što su Rusi !
Kina je kapitalisticka i u nekoj vrsti prelaznog perioda, stvorice uslove da ne budu samo komunisti politicka vlast, ne mislim revolucija i sl. oni jedini znaju sta je za njih dobro, ne moze se Kinom upravljati na isti nacin kao Rusijom ili Amerikom za sada bogu hvala dobro ide, da imaju Putina bilo bi drugacije sigurno. Nije tacno da izbacuju ruske umetnike sem mozda u nekoj teksaskoj vukojebini, preko hiljdu protesta koji zive tamo u korist Rusije u Nemackoj samo, govori nesto drugo.

Колега није ваљда да си постао велики фан навијача Динамо Кијев јер овај лик важи баш баш за есктремисту и фантика.
У суштини наш Аркан делија за њега је цица маца по неким ставовима.Ниси ми ти баш из те приче био.
Ти си стари југоносталгичар чини ми се. :D

На форуму има данас свега, наши четници навијау за неке про комунистичке ставове мада данашња Русија није пандам СССР, ни близу али постоје струје које су ипак наклоњене неким совјетским идејама као и код нас уосталом, а с друге стране готово све либерално-љевичарске странке осим Социјалистичке партије су наклоњене Украјини.Тако и ово мени је смијешно да рецимо један Чанак каже Слава Украјини, Слава Азову када је у питању тотално дијаметрално супротна идеологија.
Међутим одавно идеологија није битна за политичке ставове већ ко ти је ментор.Данас западу не смете ни екстремна десница ако је за њих чак ни исламски фанатизма ака Саудијска Арабија ако купује редовно оружје од САД и продаје повољно нафту.
Arkan i nije imao ideologiju , čak ga je DB i namerno iskoristio da dresira Cigane da ne odu previše u "desno " i ne okrenu se protiv tadašnje Slobine filokomunističke vlasti u to vreme pred raspad države . Ovaj Denis je nacoš 1-1 i kad je bio navijač i sad kada je vojnik .

Da, dobro da si spomenuo Bjelorusiju. Cak su im i plate dobre, prosjek oko 700 €. Nema nezaposlenosti, mmf kredita, jako dobro organizirana drzava. I da, najcistija u Evropi. Da su Ukrajinci bili pametni kao sto nisu, mogli su biti neutralni, suradjivati i s Rusijom i zapadom i zivjeti kao bubreg u loju, imali su sve predispozicije. Ali djavo im nije dao mira.
Problem je da lider NATO to ne dozvoljava, ne dozvoljava "umiljato janje dve majke sisa" sistem a to dobro vidimo iz priloženog kakvi se pritisci vrše na Srbiju. Juče su valjda bila trojica senatora iz USA, sigurno nisu došli da bi popili kafu na Andrićevom vencu. To nije demokratija, to je klasični neonacizam gde mali ne sme da ima svoj stav.

ne treba zanemariti da mnogi od njih nemaju informacije o pravom stanju stvari i u modu su paulusove armije koja je očekivala proboj i pomoć od mainsteina..
Na jutube kanalu Azova ima nekoliko videa gde kmece i pozivaju NATO da intervenise ,da NATO i EU lideri obezbjede i garantuju koridor za evakuaciju,zabrane letove nad Ukrajinom itd
Cekajuci Nato i EU ako se ne predaju bice zivi zakopani u podzemnim katakombama celicane

Na jutube kanalu Azova ima nekoliko videa gde kmece i pozivaju NATO da intervenise ,da NATO i EU lideri obezbjede i garantuju koridor za evakuaciju,zabrane letove nad Ukrajinom itd
Cekajuci Nato i EU ako se ne predaju bice zivi zakopani u podzemnim katakombama celicane

jasno je o čemu se radi...godinama im se daju lažne slike i narativi o snazi i svemoći NATOu i EU i sada su zatečeni njihovom nemoći..

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back