- Poruka
- 48.077
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Znači rusko ne postoji, ali predvodili bi civilizaciju.Nemam ruski auto jer se slabo uvozi. Vozim pežo . Smatfon je smeće. televizor mi je samsung.ne gledam limunade. Živim prinudno u vremenu u kome mnogi obožavaju materijalno. i podnosim vas dok me ne dirate. To je sve što me zanima. Ostavite nas na miru, Ne namećite nam svoju bolest. Ako mogu da vam pomognem pomoćiću.
Amerika je bezdušno čudovište a zapadna civilizacija ćorokak. I nije licimerstvo kad ovo kažem.
И шта би кад се пробуди?Da li si svjestan koliko su Ameri tehnološki napredniji od Rusa? O obuci da ne govorimo. Znači, pojeli bi ih za doručak.
Ја немам проблема с тим чак и да је твоја верзија тачна.Pa ja ti kažem istinu a ti meni da sam neinformiran i da vjerujem u što hoću....evo vjeruj i ti u Rusku verziju.
Ма где бре бољи. Памтим ја та говвна још од '91. кад су плакали и држали се мајкама и женама за сукњу. Имао сам 18 година. Гледао сам резервисте који масовно беже. То су били моји Ужичани а одмах иза њих Ваљевци, Чачани, Крагујевчани. Београђане да не помињем. Додуше....држава није ни хтела да спроведе озбиљну мобилизацију као 1999. Тад већ ниси могао да кажеш "нећу" али је и тад била маса оних из '91.Stanovnici Beograda su konglomerat svih Srba, naravno da bi pre polozili oruzje jer su uljuljkani lagodnijim zivotom nego ostali Srbi. Ja bas o tome i govorim, onaj koji se plasi Boga ne seiri nad smrcu nekog ko mu nista nije skrivio. I to je vec otrcana mantra da su svi Ukrajinci nacisti. Danasnji Srbi nisu kao oni 1999. , mada i onda je bilo puno onih koji nisu bili spremni na zrtvu .
ameri nista nisu sami smislili nego narodi sa svih krajeva zemaljske kugle sto znaci ameri nisu nista doprineli svetuOkej, znači Rusija nula bodova, naravno. A što se Amera tiče, oni su smislili sve to što sada proizvode u Kini ili Koreji a ti kupuješ. Ili možda poneki Japanac.
Културом, уметношћу, моралом, храброшћу, доброчинством и родољубљем ...Треба ли још да набрајам?
Не причаш напамет али опет чупаш из контекста кривећи реалну слику.
Да, 2021. године тј. од новембра 2020. до новембра 2021. јесте умрло 2,4 милиона људи тј. милион је више умрло него што се родило али Русија познаје још таквих година нпр. 2003. године је умрло 2,37 милиона тј. наталитет је био мањи 1,6 пута од морталитета.
Кад се погледају статистике наталитета и морталитета у УСА и западној Европи, свуда је приметан тренд опадања наталитета и раста морталитета.
Дакле, није Русија никакав изузетак. Шта више, западне Европа предњачи.
Такође, 2021. година није репрезентативна због ковида и изостанка здравствених услуга које су биле потребне хроничним, а животно угроженим болесницима који су свуда лоше пролазили због подређивања здравственог система ковиду.
Тако да, смањи доживљај и прекини да трипујеш да се дописујеш с ретардима који не умеју да саберу 2 и 2.
Ja imam nemački auto, pre njega španski, mnogobrojnu IT opremu koja je sva proizvedena ili u Kini ili u J.Koreji, flagship telefon iz Kine, gledam i slušam bez obzira na poreklo ali sve manje Američkih woke sranja a sve više ostalog.
Амери као нација и не постоје ...ameri nista nisu sami smislili nego narodi sa svih krajeva zemaljske kugle sto znaci ameri nisu nista doprineli svetu
Срцем, истином и правдом, вером у Бога, породицу и отаџбину.Znači rusko ne postoji, ali predvodili bi civilizaciju.
Čime?
Kopanjem nafte?
pa o tome i govorimАмери као нација и не постоје ...
Amerika nula bodova takođe. Iz Rusije mi barem stiže gorivo, od Amera ni to.Okej, znači Rusija nula bodova, naravno. A što se Amera tiče, oni su smislili sve to što sada proizvode u Kini ili Koreji a ti kupuješ. Ili možda poneki Japanac.
Молдавија би и требала заједно са Русима уђе у рат и реши се заувек Румуније и других НАТО г....Кијев настоји да увуче Молдавију и Придњестровље у сукоб, о томе говоре гранатирање и терористички напади.
Терористички напад на Министарство државне безбедности у Тираспољу извеле су три особе које су стигле са територије Украјине.
![]()
Од Руса нам и Сунце стиже, зато ми је та нација срцу најближе ...Iz Rusije mi barem stiže
Rumunski je sluzbeni jezik broj jedan od 1991, Rumunija je stvorena od Vlaske i Moldavije ali su jedan deo Moldavije Rusi okuprali nakon Tursk-Ruskih ratova i drzali do Oktobarske revolucije kada je postao deo Rumunije do Rusko-Nemackog pakta 41 kada su Rumuni na nemacki pritisak napustili Moldaviju. Temisvar je bio grad Nemaca i Madjara sa 7% rumunskog i ispod 5% srpskog stanovnistva 1918. kada je Ugarska izgubila Banat, nema reci o nasilju i prisilnoj asimilaciji.Мислиш, али Молдавци нису и никада неће да буду Румуни ... Шта ћемо са тим? Да ли их угасити и асимиловати, као Србе у Румунији, нарочито Темишвару?
Ahahaha, kakve šuplje fraze!Срцем, истином и правдом, вером у Бога, породицу и отаџбину.
Јебо вас ајфон и западни софтвер.
Pa sad.....od kad je to srpski Banat......ako bi krenuli sa tim vracanjem Srbija ne sto ne bi Banat dobila vec bi ostala bez Vojvodine.Наравно...али пре тога да нам врати српски Банат који су јој Енглези поклонили.
Pa eto vidis, tzv “najsrpskiji” krajevi … oni koji po kafanama obicno glume najvece Srbe i cetnike. Dok je kod nekih “manje vrednih i ne pedigriranih” Srba odziv bio sasvim solidan.Ма где бре бољи. Памтим ја та говвна још од '91. кад су плакали и држали се мајкама и женама за сукњу. Имао сам 18 година. Гледао сам резервисте који масовно беже. То су били моји Ужичани а одмах иза њих Ваљевци, Чачани, Крагујевчани. Београђане да не помињем. Додуше....држава није ни хтела да спроведе озбиљну мобилизацију као 1999. Тад већ ниси могао да кажеш "нећу" али је и тад била маса оних из '91.
To si ti rekla da rusko ne postoji. Imaju rusi puno proizvoda ali ne bi predvodili civilizaciju. Tome teži onaj ko im kompleks niže vrednosti pa bi da šerifuje. Ljudi su za uvažavanje i ljubav.Istinsku lepotu životu daju drugi ljudi, ljubav i stvaralaštvo.Znači rusko ne postoji, ali predvodili bi civilizaciju.
Čime?
Kopanjem nafte?
Aha, pa tako i Mongolija može predvoditi civilizaciju.To si ti rekla da rusko ne postoji. Imaju rusi puno proizvoda ali ne bi predvodili civilizaciju. Tome teži onaj ko im kompleks niže vrednosti pa bi da šerifuje. Onome ko nešto zna ne treba potvrda neznalice. Onome ko je jak ne treba potvrda slabića.Onaj ko čini zlo ne može postići unutrašnju besprekornost a bez toga mu ništa ne vredi. Istinsku lepotu životu daju drugi ljudi, ljubav i stvaralaštvo.
Ljudi moji, sasvim je nebitno na kojoj će se liniji Rusi zaustaviti ili biti zaustavljeni ili do kuda će biti protjerani. Bitno je da, bilo gdje da se Rusi zaustave, zapadna civilizacija izopći Rusiju iz trgovanja, sporta, kulture, putovanja njenih građana u zemlje zapadne civilizacije,... iz svega. Dok god se Rusiji ne anuliraju svi dobici ove besramne agresije od 2014. Rusija ima nešto veći BDP od Španjolske, a manji od male Italije. Ako ih cijela zapadna civilizacija pritisne kako treba i kako zaslužuju, gotovi su, idu u srednji vijek, pa neka slave dobitak od valjda 0,01% povećanja teritorija koliko bi mogli dobiti ovim ratom.