- Poruka
- 26.708
Једно поприлично аутентично сведочење које говори да за сукоб мора бити две стране..
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
upravo o tome ti i pricam da ne zive bolje oni prelaze u srbiju bosnu i madjarsku da bi mogli preziveti jer da kupuju u svojoj zemlji crkli bi od gladi dok covek iz srbije ne ide u druge zemlje da kupuje od igle do lokomotivePitaj Hrvate, oni imaju zaista uvek visoke cene, život im je skup, ali još uvek bolje nego u BiH i Srbiji. Imaju tu sreću, da je obično sve jeftinije u komšijinskim zemljama, pa ako nisu leni mogu se pobrinuti za jeftiniju kupovinu. Meni nije teško kupovati u Sloveniji, Italiji ili bilo gde u EU, ako mi je tako jeftinije.
Sve zlato vredi 8 hiljada milijardi dolara i staje u kocku stranicama 20 metara. Koja to valuta može imati pokriće u zlatu? Ona Burkine Fasso? Euro, Dolar, Jen, Juan i Funt su uvek potcenjeni, jer centralne banke tih valuta pokušavaju, da im umanje vrednost čak i negativnim kamatnim stopama, jer su to izvozne ekonomije.ne samo krah dolara nego i krah eura buducnost neka valute ce opet biti u zlatu ili necemu sto vredi a zapadni svet to nema od svih zemalja jedino ameri imaju nafte i gasa u bas velikim kolicinama ostatak nema za sta ker da ih ugrize
Čekaj malo. ja primjerice živim u pograničnom području, i ponekad je razlika u ceni nekih proizvoda velika. Bio bi glup, ako bi kupio proizvod u Italiji ako je 100 eur, a samo par kilometara dalje u Sloveniji 75. Ili obrnuto, Kužiš?upravo o tome ti i pricam da ne zive bolje oni prelaze u srbiju bosnu i madjarsku da bi mogli preziveti jer da kupuju u svojoj zemlji crkli bi od gladi dok covek iz srbije ne ide u druge zemlje da kupuje od igle do lokomotive
juan je najozbiljniji kandidat mada ovde se nece mozda odmah ici na rezervnu valutu poput dolara nego ce zemlje poslovati u valutama iza kojih stoji prava vrednost poput zlata i ostalih dragocenih materijala tj resursi a zapad tu nema sta da trazi osim amera koji imaju svega bogme u velikim kolicinamaSve zlato vredi 8 hiljada milijardi dolara i staje u kocku stranicama 20 metara. Koja to valuta može imati pokriće u zlatu? Ona Burkine Fasso? Euro, Dolar, Jen, Juan i Funt su uvek potcenjeni, jer centralne banke tih valuta pokušavaju, da im umanje vrednost čak i negativnim kamatnim stopama, jer su to izvozne ekonomije.
No commentSta je,uska guza.....kada osetis cinjenice i cujes istinu zaboil.........Jaro ti nisam nitio bih ti bio da zivis tri zivota......ja gliste i crve samo za pecanje koristim....
Dotle imaju 860 tenkova, Leopard 2PL, Twardy i T-72MR, raspoređenih u 4 mehanizovane brigade.Naručili Abramse koji će stići 2025-2026 a dotle...
dotle ostaju samo na Leopardima i onim svojim tenkovima, tako da tolika zemljetina ima možda jednu kompletnu ili dve krnje tenkovske divizije
Jos jedna prazna prica koju je Hrvatska vlada ispricalja a hrvati mrmuti progutali pricu......da li je moguce da neko ko ima zrno pameti ne postavi sebi kriticko pitanje.....zadnjih 20 godina velike zemlje masovno kupuju zlato Hrvati prodaju.....i mrmuti progutaju pricu....Sve zlato vredi 8 hiljada milijardi dolara i staje u kocku stranicama 20 metara. Koja to valuta može imati pokriće u zlatu? Ona Burkine Fasso? Euro, Dolar, Jen, Juan i Funt su uvek potcenjeni, jer centralne banke tih valuta pokušavaju, da im umanje vrednost čak i negativnim kamatnim stopama, jer su to izvozne ekonomije.
jel ti kuzis sta je tebi pisem uopste ? oni iz hrvatske sa svojim primanjima ne mogu preziveti sa svojim cenama u sopstvenoj drzavi sto nije slucaj sa srbima u srbiji da li si stvarno toliko ogranicen da ne razumes sta ti je napisano? zasto srbi ne idu u bosnu masovno kao hrvati da kupuju od igle do lokomotive?Čekaj malo. ja primjerice živim u pograničnom području, i ponekad je razlika u ceni nekih proizvoda velika. Bio bi glup, ako bi kupio proizvod u Italiji ako je 100 eur, a samo par kilometara dalje u Sloveniji 75. Ili obrnuto, Kužiš?
Ne treba ni da imas....citaj,uci,slusaj,pitaj pa za jedno 20 godina pokusaj da se ukljucis u ozbiljnu pricu,.No comment
rvati se smejali pre 6 meseci kad sam ismejavao da nemaju gram zlata u rezervama pricom mi imamo devize u banci lud narod boga miJos jedna prazna prica koju je Hrvatska vlada ispricalja a hrvati mrmuti progutali pricu......da li je moguce da neko ko ima zrno pameti ne postavi sebi kriticko pitanje.....zadnjih 20 godina velike zemlje masovno kupuju zlato Hrvati prodaju.....i mrmuti progutaju pricu....
Ne sasvim tačno, to jeste bio jedan od ciljeva, ali pre svega zaštita ruskih priznatih republika od osmogodišnjeg granatiranja.Dobro, da reMiziramo: Rusija je htela da spreči ulazak Ukrajine u NATO, a uspela da u isti ugura, do sada neutralne, Švedsku i Finsku.
Još jedan Putinov spektakularan uspeh.
Ne može stojati zlato iza valute jer ga nema dovoljno, kužiš? Iza vrednosti valute stoji moć ekonomije pojedinih zemalja. Inaće ako saberemo vrednost svih transakcija na svetu, u dolaru ih je 42%, u Euru 38 %, Funt 7%, Jen 5%, Juan manje od 2%. I da to su sve valute, koje imaju specialni status kod međunarodnih ustanova, tako da pada u vodu, da je samo dolar valuta za međunarodno poslovanje. Potpuno isti status ima Juan. Ostali udio (5%) otpada u glavnom na valute kao švajcarski frank, singapurski, australski i kanadski dolar...juan je najozbiljniji kandidat mada ovde se nece mozda odmah ici na rezervnu valutu poput dolara nego ce zemlje poslovati u valutama iza kojih stoji prava vrednost poput zlata i ostalih dragocenih materijala tj resursi a zapad tu nema sta da trazi osim amera koji imaju svega bogme u velikim kolicinama
Wagner grupa su veći nacisti od Azov ali nema to veze, bar da malo bolje odrade propagandu, smijurija od države.Nacisti ruski..samo bez tetovaža..
Тако је ба, ти њима из својих дваестри посто реци да су смијурија од државе.Wagner grupa su veći nacisti od Azov ali nema to veze, bar da malo bolje odrade propagandu, smijurija od države.
covece ja jedno ti drugo nece samo zlato biti pokrice za te valute nego citava vrednost resursa koja ta drzava poseduje a transakcija u dolarima je pala ispod 30% ako se ne varam zadnje 2 godine eura je negde oko 20 i opet nece se ici na poslovanje sa rezervnom svetskom valutom poput dolara jos jednom da ti ponovim po 5 putNe može stojati zlato iza valute jer ga nema dovoljno, kužiš? Iza vrednosti valute stoji moć ekonomije pojedinih zemalja. Inaće ako saberemo vrednost svih transakcija na svetu, u dolaru ih je 42%, u Euru 38 %, Funt 7%, Jen 5%, Juan manje od 2%. I da to su sve valute, koje imaju specialni status kod međunarodnih ustanova, tako da pada u vodu, da je samo dolar valuta za međunarodno poslovanje. Potpuno isti status ima Juan. Ostali udio (5%) otpada u glavnom na valute kao švajcarski frank, singapurski, australski i kanadski dolar...
Prosjećno kućanstvo u Hrvatskoj troši na hranu i piće čak 20% što je najviše u EU (gdje je prosjek 13%), dok u Srbiji troši preko 40%.jel ti kuzis sta je tebi pisem uopste ? oni iz hrvatske sa svojim primanjima ne mogu preziveti sa svojim cenama u sopstvenoj drzavi sto nije slucaj sa srbima u srbiji da li si stvarno toliko ogranicen da ne razumes sta ti je napisano? zasto srbi ne idu u bosnu masovno kao hrvati da kupuju od igle do lokomotive?
jeste i zato dolaze u bosnu da kupuju sve sto nije slucaj sa srbimaProsjećno kućanstvo u Hrvatskoj troši na hranu i piće čak 20% što je najviše u EU (gdje je prosjek 13%), dok u Srbiji troši preko 40%.
postoje zvanični podaci, ne trebaš izmišljavati. Resursi sami po sebi ne vrede ništa, dok leže u zemlji ili na njoj. Tek kad ih obradi rad i tehnologija (znanje) oni dobiju neku vrednost.covece ja jedno ti drugo nece samo zlato biti pokrice za te valute nego citava vrednost resursa koja ta drzava poseduje a transakcija u dolarima je pala ispod 30% ako se ne varam zadnje 2 godine eura je negde oko 20 i opet nece se ici na poslovanje sa rezervnom svetskom valutom poput dolara jos jednom da ti ponovim po 5 put
Pa sami su prisli i prisajedinili se Rusiji bre Sefe, oni su deo Ruske federacije i Rusija im je dala potpunu slobodu da rade kako misle da treba u svojoj republici.
Nisam te razumeo za Srbiju, ali ne zameram ja Ukrajincima da se bore za svoju nezavisnost ali ne na stetu Rusije i njenog naroda, i zasto se onda nisu borili i za nezavisnost od NATO i Amerikanaca.
naravno da postoje ja sam ih izneo nema potrebe da izmisljas resursi nisu samo oni u zemlji nego sve sto vidis pa tako drvo biljke zemlja voda energija sve je to resurs i za to ne treba neka bog zna kakva tehnologijapostoje zvanični podaci, ne trebaš izmišljavati. Resursi sami po sebi ne vrede ništa, dok leže u zemlji ili na njoj. Tek kad ih obradi rad i tehnologija (znanje) oni dobiju neku vrednost.
kaze rvatijanac koji nije ni postojao kao drzava u srednjem vekuNe moze se to objasniti iracionalnim likovima koji briju na obnove carstava iz srednjeg vijeka ?