Rat u Ukrajini (6)

Šta je po vašem mišljenju glavni cilj ruske vojne operacije?

• Ukupno glasova
    80
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
jeste i zato dolaze u bosnu da kupuju sve sto nije slucaj sa srbima :hahaha:
Ko ti je rekao da nije slučaj sa Srbima? Oni, koji su blizu granice kupuju u komšijinskim zemljama, znam za Bijeljinu, da je uvek puna kupaca iz Srbije, jer je dosta artikala jeftinije, kao što su semena, fitofarmaceutska sredtva, alkohol, gorivo...isto znam, da odlaze redovno u kupovinu u Mađarsku iz Subotice i okoline te isto u Rumunjsku....

nije kvinsling no legalista.častan čovek koji drži do svoje reči. zagnoio si ti vlastitu logiku Šefe.

jedni čečeni su po nagovoru amera digli oružanu pobunu protiv svoje zemlje i pukli... zar ne. a onaj koji nije s izdajnicima je kvinsling? :lol:

Koje 'svoje zemlje'?

Nije cecenima Rusija njihova zemlja, cecenima je cecenija njihova zemlja, to ko da netko kaze za Srbiju, sta ste se pobunili protiv Turskog carstva, pa to je bila vasa zemlja 🙄🙄🙄

Kako imate dvostruka mjerila, a niti toga niste svjesni, cudo jedno, ja ne mogu vjerovati sljepilu koje ovdje vlada 🙄🙄🙄

Ko ti je rekao da nije slučaj sa Srbima? Oni, koji su blizu granice kupuju u komšijinskim zemljama, znam za Bijeljinu, da je uvek puna kupaca iz Srbije, jer je dosta artikala jeftinije, kao što su semena, fitofarmaceutska sredtva, alkohol, gorivo...isto znam, da odlaze redovno u kupovinu u Mađarsku iz Subotice i okoline te isto u Rumunjsku....
znam da nije slucaj posto zivim uz granicu sa srbijom u srpskoj jedino sto dolaze da uzimaju je gorivo i to samo ovi sto zive uz samu granicu tako da nema potrebe da lazes ostatak posta ti jedna velika laz jer sve je skuplje u navedenim zemljama od srbije tako da bi bili prilicno glupo da kupuju u drugim zemljama za vise para :dash:

Тако је ба, ти њима из својих дваестри посто реци да су смијурија од државе.
Sta su drugo nego smijurija, kad si šta kupio da je došlo iz Rusije, samo prodaju sirovine i isto 100 godina cak ni Arapi to ne rade više, otvaraju fabrike kao na zapadu pa prodaju poluproizvode a da ne govorimo o korupciji, ovo što se dešava u Ukrajini sa Ruskom vojskom je rezultat korupcije. Ubica nosača aviona na dnu mora hiljade oklopnjaka polupano itd.

naravno da postoje ja sam ih izneo nema potrebe da izmisljas resursi nisu samo oni u zemlji nego sve sto vidis pa tako drvo biljke zemlja voda energija sve je to resurs i za to ne treba neka bog zna kakva tehnologija

kaze rvatijanac koji nije ni postojao kao drzava u srednjem veku :hahaha:
Naravno, da izmišljaš, a treba ti samo znati jedan od velikih jezika (može i ruski) da bi došao sa par klikova do podataka. Za sve treba tehnologija, jedino ako si sakupljać plodova onda ti ne treba, ali to su ljudi prestali da rade već dalekim milenijumima nazad u istoriji.
Pogodi ko ima efikasnu tehnologiju?

Sta su drugo nego smijurija, kad si šta kupio da je došlo iz Rusije, samo prodaju sirovine i isto 100 godina cak ni Arapi to ne rade više, otvaraju fabrike kao na zapadu pa prodaju poluproizvode a da ne govorimo o korupciji, ovo što se dešava u Ukrajini sa Ruskom vojskom je rezultat korupcije. Ubica nosača aviona na dnu mora hiljade oklopnjaka polupano itd.
:mazi:

Opipavanje pulsa.
Poenta je da se Rusi ne osjecaju sigurno. Ko zna sta je sljedece.
E, vidis tako slicno moze da se kaze i za Kijev i Nikolajev i Odesu, Sumi, Cernjigov, opipavanje pulsa da se Ukrajinci ne osecaju sigurno i ko zna sta je sledece, ako se rat nastavi i jos i eskalira, evo sta je sledece posle oslobadjanja Donbasa, koji veci front, Kijev, Odesa, Harkov, Nikolajev, kretanje uz Dnjepar, Sumi, Cernjigov, sve to Rusi mogu ponovo da krenu, pokazali su da mogu vrlo lako da stignu na zadate ciljeve, i sta ce da rade ako recimo Rusi mobilisu jos malo vise vojske i udju jos jace u rat.

I sta ce onda da rade, gde ce da koncetrisu vojsku koja im ostane, nema sigurnosti ni za jedan grad ili oblast.

znam da nije slucaj posto zivim uz granicu sa srbijom u srpskoj jedino sto dolaze da uzimaju je gorivo i to samo ovi sto zive uz samu granicu tako da nema potrebe da lazes ostatak posta ti jedna velika laz jer sve je skuplje u navedenim zemljama od srbije tako da bi bili prilicno glupo da kupuju u drugim zemljama za vise para :dash:
Ako ti trebaju delovi za auto ili neku mašinu kupuješ ih u Srbiji ili odeš u Mađarsku ako si iz Subotice? Za Bjeljinu su mi tako obrazložili starosedioci tamo. Ja im verujem, jer je bilo baš puno auta sa srpskim regama.

Naravno, da izmišljaš, a treba ti samo znati jedan od velikih jezika (može i ruski) da bi došao sa par klikova do podataka. Za sve treba tehnologija, jedino ako si sakupljać plodova onda ti ne treba, ali to su ljudi prestali da rade već dalekim milenijumima nazad u istoriji.
Pogodi ko ima efikasnu tehnologiju?
naravno da ti izmisljas ja sam ti naveo tacne podatke zadnjih 2 godine i ne ne treba tehonlogija za sve za drva ti treba samo sekira i dobra ledja za plodove dobra ledja i noge kao i za ostatak poljoprivrede i naravno mehanizacija koji svi imaju danas tako da si u tu fulao ti baziras svoje pretpostavke na ekonosmkom modelu zapadnih drzava ali u tome i jeste caka ne ce biti bmw ili iphona ako nema resursa iz kine rusije ili neke druge drzave a cene resursa idu jako gore

Poslednja izmena:

NEHUMAN ODNOS NEĆE OSTATI BEZ ODGOVORA Zaharova: Militatnta rusofobija Zagreba​

HRVATSKA je uskratila Moskvi humanitarni let za evakuaciju grupe zaposlenih u ambasadi Rusije u Hrvatskoj sa njihovim porodicama, uključujući malu decu, saopštila je danas portparolka ruskog Ministarstva spoljnih poslova Marija Zaharova.​

Tipicno za ustase,gde god su zene ,deca,stari i iznemogli oni se mangupiraju i glume silu...FUUUUJJJJJJJJJJJJJJJ.......:thumbdown:

Evakuacija? 🤣🤣🤣

Pa ne puca nitko po njima, kao sto oni pucaju po ukrajinskoj djeci, nek si lijepo plate let do Beograda, pa cete ih vi lijepo prevesti u Moskvu, nece nitko pucati po njima, iako oni pucaju po ukrajinskoj djeci...

NEHUMAN ODNOS NEĆE OSTATI BEZ ODGOVORA Zaharova: Militatnta rusofobija Zagreba​

HRVATSKA je uskratila Moskvi humanitarni let za evakuaciju grupe zaposlenih u ambasadi Rusije u Hrvatskoj sa njihovim porodicama, uključujući malu decu, saopštila je danas portparolka ruskog Ministarstva spoljnih poslova Marija Zaharova.​

Tipicno za ustase,gde god su zene ,deca,stari i iznemogli oni se mangupiraju i glume silu...FUUUUJJJJJJJJJJJJJJJ.......:thumbdown:

Marija se raspizdila a Srbi prodaju oružje Ukrajini uz veliki profit i nikome ništa...

Ako ti trebaju delovi za auto ili neku mašinu kupuješ ih u Srbiji ili odeš u Mađarsku ako si iz Subotice? Za Bjeljinu su mi tako obrazložili starosedioci tamo. Ja im verujem, jer je bilo baš puno auta sa srpskim regama.
ti kao prvo tu ne zivis za razliku od tebe ja zivim i rekao sam ti kakvo je stanje hrvati kupuju svakog vikenda da bi mogli preziveti i jos natankaju citav rezervoar i jos ponesu male kanister ili 2 u gepeku i nije to samo okolina uz granicu dok u srbiji jedino st se uzima je gorivo u madjarskoj jedino je bela tehnika nesto povoljnija ostatak je skuplje tako da nema razloga da ide da kupuje

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back