Каква сад складиштА?Barjaktar? Znaci oni su razvalili skladista.
Чуј Барјактар - то нешто за млаћење паора...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Каква сад складиштА?Barjaktar? Znaci oni su razvalili skladista.
ovi su streljani...to je strategija prve proleterske iz 1943....ako se predaš bez borbe imaš život a ako ne,onda olovo u potiljak...ustaše isključene iz abolicije.Види види још се усуде да измигоље
Заузети положаји укропа у Доњецкој области
18+
https://t.me/BifFidU/10683?single
Ma da, u pravu si kao i tvoje premudre kolege.
Ustvari su Čečeni prisilno mobilisani, masovno dezertiraju, pogotovo iz Marijupolja...
Vjerujem ja da ti imaš info ali me zanima odakle i koji je izvor. Ja koliko sam vidio ta Točka je došla sa ukrajinske strane.Imam info da su snage DNR ispalile Tochku na stanicu u Kramatorsku misleci da su tamo ukro vojnici.
Otkad su to željeznicke stanice vojni ciljevi? Po kom to pravu?
Some civilian infrastructure, such as rail tracks, roads, ports, airports, and telecommunications used by the military for communications or transporting assets, are all considered to be legitimate military targets.
Eto vidiš da polako počinješ da shvataš, nisi ti skroz izgubljen slučaj, ipak ima nade za tebe.Ukrajinci gadjali sami sebe?
oteto prokleto.Ukrajinski Vukovar![]()
ma to i nije neka vestkinezi osvajaju rusiju...kakav kuhac palac javelin i stinger
Chinese investors may buy Renault's stake in AvtoVAZ (Lada) at the end of May - June (c) TASS Replacement on the field.))
Mesec dana je trajao preustroj sa inicijalnog blic-kriga najpre na manevarski rat, a potom na sadašnji klasičniji linijski.Slažem se da bilo dosta propusta na početku. Od kad došao novi glavnokomandujući, sve ide polako. Treba vremena da sve jedinice sihronizuju. Verovatno i Rusi zbog praznika nisu hteli tokom ovih dana da jure i osvajaju.
Sa moje tačke gledišta, deluje mi kao da Rusija i dalje testira do koje granice mogu da idu Ukri, takodje verujem da svu sve bitne tačke odavno na nišanu da se unište ali za sada su gadjanje one manje bitne.
Realno kakvo naoružanje ima Rusija, da žele, preorali bi ravnice Ukrajine više puta.
Kako god da se završi sve ovo, Ukrajina će platiti najveću cenu. Ko zna koliko se novca upumpalo sa strane, takodje za naoružanje o oklopnjake, ništa to nije besplatno, nisu donacije, sve mora da se naplati.
Zato sam mišljenja da je normalnim Ukrajncima bolje da sami udju i sastav Rusije jer neće plaćati penale zbog Zelenskog.
Uglavnom, kraj će kaže.
ameri i nato uspeo je da ujedini kinu i rusiju u jedno mnogo dobar potez jos kad im se pridruzi iran tek onda krece prava zurkaChinese Ambassador to Russia Zhang Hanhui said that Moscow and Beijing will stand together against hegemony on the world stage. TASS
uskoro na poziv kine rusi šalju kadirova na solomonska otočja...
Na hiljade PT granata mjesecno je tebi malo? Samo SAD je od februara isporucila preko 7 hiljada Javelina. A gdje su svi ostali. Znaci realna brojka desetine hiljada mjesecno.Na hiljade mesečno????
Ne čini li ti se da je to baš mizerna količina i za dvodnevnu upotrebu.
Ona dva u Brjansku.
naravno da su oslobodjeniBlago tebi tako naivnom, pobijes 30 000 ljudi i onda proglasis 'povratak normalnom zivotu', ne ide to tako, nece u Mariupolju biti normalnog zivota godinama...
Vazno je da je unistena infrastruktura koja opskrbljuje gorivom, i da ruski ciljevi nisu sigurni ni u Rusiji...
Što ste onda plakali kad je Nato to isto cinio Jugoslaviji? Dvostruki arsini.Vjerujem ja da ti imaš info ali me zanima odakle i koji je izvor. Ja koliko sam vidio ta Točka je došla sa ukrajinske strane.
https://en.wikipedia.org/wiki/Legitimate_military_target
Тврдиш да је Украјина напала Русију.?Ona dva u Brjansku.
Рат је почео 2013 године , када је ЕУ и САД извршила државни удар и свргнула легитимно изабраног и уједно последњег председника Украјине Јаунковича , након тога су кијевксе окупационе снаге извршиле оружани напад на Исток Украјине , напад на Одесу ..то е истина , све је друго лаж .
Da.Тврдиш да је Украјина напала Русију.?![]()
Ето, сад не можете писати чак ни да 'информер' лаже.
a da te se banuje zbog ove provokacije?
jeste ukrajinska država napala stanovništvo DNR i LNR. počinila i nikad procesuirala zločine. potpisala mirovni sporazum i nikad ga nije ispoštovala. ostala jedino nasilna metoda.
da rat je. neka ukrajinska vlada prihvati neutralnost i pravo naroda ukrajine na autonomiju bez preglasavanja i nametanja sile.