Dе Sisti
Stara legenda
- Poruka
- 91.680
NovičokPolonijum?![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
NovičokPolonijum?![]()
Ajde da prvo dođu do Slavjanska pa onda maštaj o BerlinuRusi su namjerno i davno napustili Berlin ali izgleda da Berlin opet želi da posjeti Ruse.
Zato to neće dobro završiti po Berlin.
Па ето шта се онда сад буниш?I NATO je samo branio Šiptare, nisi shvatio?
Ne, opet pokazuješ kako nemaš blage veze o ratovanju a ovde si najglasniji.Znaci, Rusi vrse teroristicke napade u Ukrajini gadjajuci skladista nafte, mostove i fabrike?
pa sacekaj malko , ono , nek to bude tek u junu mesecu.ništa ne može ujediniti ruski narod nego agresija na rusiju...samo je putin malo metiljav..ako ne opali taktičku u lavov kao da ništa nije učinio...
Da, da. Rusi su 1991. pobijedili tako što im se država raspala na 15 komada.Rusi su namjerno i davno napustili Berlin ali izgleda da Berlin opet želi da posjeti Ruse.
Zato to neće dobro završiti po Berlin.
Na kraju dana će biti da je ruska vojska ispušila zbog herojskog grada Mariupolja.nego šta je za ručak u azovstalu jel na meniju za desert puding...
Славјанск ће ускоро бити ослобођен.Ajde da prvo dođu do Slavjanska pa onda maštaj o Berlinu![]()
Ne mislim na vojni udar na Berlin nego uopšteno po Berlin u političkom kontekstu.Ajde da prvo dođu do Slavjanska pa onda maštaj o Berlinu![]()
Опет?znaci opet su uhvaceni u sirenju laznih vesti?![]()
Ма тоје клизиште.
A pobijedio ih jedan čovjek a ne vojska, imenom Ronald. Znači jedan čovjek razvalio Ruse.Da, da. Rusi su 1991. pobijedili tako što im se država raspala na 15 komada.
A ti pouzdano znas da su sva skladista koja gadjaju Rusi - vojna? Cak i ona u centru grada, kao u Lvovu i Odesi?Ne, opet pokazuješ kako nemaš blage veze o ratovanju a ovde si najglasniji.
Ona skladišta nafte - iz kojih se nabdjeva armija - (odvojeno pročitaj nekoliko puta) su vojni ciljevi.
Kapiši? Kontaš? Jesi li razumio? Shvatio?
nema ništa gore nego pri tvojoj velikoj nuždi neprijatelj dođe kroz kanalizaciju i nabije ti bajonet u rektum...užas...ako su izabrali borbu za svoju političku stvar treba da se tuku vojska protiv vojske. a ne sakrivaju po kanizacijama.
Ma to su Rusi namjerno napravili da pokazu kako mogu ponovo da se sastave.A pobijedio ih jedan čovjek a ne vojska, imenom Ronald. Znači jedan čovjek razvalio Ruse.
5. sprat stambene četvrti Odese, najbolje za skaldištenje američkih haubica.A ti pouzdano znas da su sva skladista koja gadjaju Rusi - vojna? Cak i ona u centru grada, kao u Lvovu i Odesi?
A vi ste,gospodine, moderator?A ti pouzdano znas da su sva skladista koja gadjaju Rusi - vojna? Cak i ona u centru grada, kao u Lvovu i Odesi?
Pa izgubili su, svijet je izgubio ali ne zbog raspada SSSR-a već zbog polarizacije velikih sila.Da, da. Rusi su 1991. pobijedili tako što im se država raspala na 15 komada.
"To što smo se povukli iz Ukrajine nije vojni poraz nego pobjeda. Povukli smo se zato jer smo MI tako odlučili, a ne zato jer nas je netko natjerao. Mi smo suverena država i sami donosimo odluke."Ma to su Rusi namjerno napravili da pokazu kako mogu ponovo da se sastave.
Pa ovih dana i jesam dokon.A vi ste,gospodine, moderator?
Svadjate se pojedinacno sa 40 ljudi kao neka dokona baba...
u svakom slučaju bolje nego SDO iz doba Francuske revolucije kojeg dobivaju Rusi.nego šta je za ručak u azovstalu jel na meniju za desert puding...
Sram da ih bude. Umjesto da pomognu Rusima u njihovim imperijalistickim poduhvatima.Од 20. априла на територији Пољске врши се обука украјинских посада на хаубицама 155 мм британске производње.
Након завршетка убрзане обуке, шаљу се у село Старичи у Лавовској области, где је један од центара за мобилизацију.
![]()
Pa ne znam ali mislim da Rusi sigurno znaju jer prate sve pokrete iznad Ukrajine kao svevideće oko.A ti pouzdano znas da su sva skladista koja gadjaju Rusi - vojna? Cak i ona u centru grada, kao u Lvovu i Odesi?
"To što smo se povukli iz Ukrajine nije vojni poraz nego pobjeda. Povukli smo se zato jer smo MI tako odlučili, a ne zato jer nas je netko natjerao. Mi smo suverena država i sami donosimo odluke."