Rat u Ukrajini (5)

Kakav će biti rezultat pregovora Rusije i Ukrajine?

• Ukrajina će ispuniti sve ruske zahteve.

glasova: 46 42,2%
  • Ukrajina će ispuniti samo neke zahteve.

glasova: 39 35,8%
  • Ukrajina neće ispuniti nijedan zahtev.

glasova: 24 22,0%

• Ukupno glasova
    109
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
- Videćemo kada ćemo moći da kupimo "bajraktar". Sada je oružje toliko sofisticirano. Mi ćemo vam narednih dana pokazati novi ponos Vojske Srbije, nešto što dramatično pojačava naše borbene sposobnosti, to će biti u utorak ili sredu. Naša vojska je sada neuporedivo jača - navodi predsednik.
Bonus

Razgovara se o 12+12 Rafala i još bombardera pride.

:per:

Snap4.jpg

РАТНИ ИЗВЕШТАЈ: Кратки преглед збивања на фронту (закључно са 09042022 у 00ч).
☑️ Маријупољ:Према подацима Министарства одбране, поред нациста из добровољачког пука „Азов“ и остатака разбијених бригада украјинске војске, у Маријупољу се налазе и страни плаћеници. То се сазнало из пресретања радио везе –
поред украјинског и руског, разговори се воде на још шест језика.

☑️ Јужни фронт: Регистровани ракетни удари по Одеси и целој Одеској области. Ракете „Оникс“ погодиле објекат регионалног центра обавештајне службе украјинске војске на периферији села Красноселка, као и веће магацине ракетног и артиљеријског наоружања у рејону села Нимировскоје. Министарство одбране такође преноси да је на војном аеродрому Канатово у Кировоградској области уништена техника која се налазила у саставу украјинског РВ.

Presretnuti snimci (jedan od šest jezika):

- "Bok stari, kaj se radi"

...

Борци групе V током прераспоређивања кроз Орловску област били су природно запањени подршком Руса на улицама. И рекао сам вам да је подршка важна. Поносна сам на наше момке и оне који су их срели на улицама.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back