Rat u Ukrajini (5)

Kakav će biti rezultat pregovora Rusije i Ukrajine?

• Ukrajina će ispuniti sve ruske zahteve.

glasova: 46 42,2%
  • Ukrajina će ispuniti samo neke zahteve.

glasova: 39 35,8%
  • Ukrajina neće ispuniti nijedan zahtev.

glasova: 24 22,0%

• Ukupno glasova
    109
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
То су биле само њихове халуцинације.

Oni su hronično nadrogirani a droga loša.

Protiv Brita i Amera sam oduvijek. Sva zla oni režiraju i njima upravljaju. Kaj mene briga za Srbiju. Ja živim u Hrvatskoj.

Briti i Britanci tj. Englezi nisu isto. Kao Srbi i Turci je razlika. Englezi su na ostrvo došli ka neobrazovani i necivilizovani divljaci i vremenom, zbog brojnosti, postali okupatori.

Наравно, од смеха будалаштинама које качиш заједно са твојом браћом укропима!
Plači, kad ti u ratu zarobe pola tehnike od ukupnih gubitaka, to se zove bežanija.
Preko 180 ruskih tenkova prešlo u ukrajinske oružane snage i tuče po svojim bivšim vlasnicima. Ne znam jel riječ sramota to možda preblago opisuje.
Screenshot_20220409-214754_Chrome.jpg

Plači, kad ti u ratu zarobe pola tehnike od ukupnih gubitaka, to se zove bežanija.
Preko 180 ruskih tenkova prešlo u ukrajinske oružane snage i tuče po svojim bivšim vlasnicima. Ne znam jel riječ sramota to možda preblago opisuje.
Pogledajte prilog 1134060
Да, посебно када то напише неки укроп а проследи кроасан!
Доказ необорив!
Јел треба сад да ја пишем сат, два шта сам ја уништио мојом тастатуром укропима?

Борци групе V током прераспоређивања кроз Орловску област били су природно запањени подршком Руса на улицама. И рекао сам вам да је подршка важна. Поносна сам на наше момке и оне који су их срели на улицама.

sankcije deluju,pitanje je dana kada ce Putin biti svrgnut sa vlasti :lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back