This is Sparta
Buduća legenda
- Poruka
- 25.022
Ne znam, ali ovakav kaos koji se dešava u ruskoj armiji ke u američkoj vojsci potpuno nezamisliv.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne znam, ali ovakav kaos koji se dešava u ruskoj armiji ke u američkoj vojsci potpuno nezamisliv.
️Уничтоженные украинские десантники в Каменке. ВСУ на славянском направлении несет огромные потери. Только на это точке 27 человек, просто на 1 км сельской дороги. Это конечно рушит мифы украинской военной пропаганды. Так то по версии киевского режима мы окружены.
Десантники были хорошо экипированы, готовились к бою, в распоряжении имели противотанковые средства и ПЗРК западного производства.
Уништени украјински падобранци у Каменки. Оружане снаге Украјине на словенском правцу трпе огромне губитке. Само на овом месту 27 људи, само 1 км сеоског пута. Ово, наравно, руши митове украјинске војне пропаганде. Дакле, по кијевском режиму, ми смо опкољени.
Падобранци су били добро опремљени, припремљени за борбу, на располагању су имали противтенковско оружје и МАНПАДС западне производње.
Usrecili se. Budale.Како нема? Ево данас су купили трговински ланац Гомекс у Србији са око 500 продавница, чини ми се. Капитал се само увећава.
Је ли могуће да ниси мобител поменуо?Razlog je taj što pripadamo onome što nazivamo "zapadnom civilozacijom" : koristiš ideje te zapadne civilizacije, gledaš njihove filmove, slušaš njihovu muziku, koristiš njihovu tehnologiju, voziš njihove aute. A ako slučajno poželiš odseliti u potrazi za boljim poslom i životom, redovito se preseliš u Beč ili Čikago, a ne u Grozni ili Minsk. Tebi je to nelogično?
5 postova i još uvijek te sramota priznati da koristiš i okružen si proizvodima iz zapadne civilizacije koju toliko mrziš i prezireš.Ja se ne stidim,rekoh ti,sve je to moje,ja kupio,ne kontas.....razumem ja tebe,ti ne smes o Iraku pa te interesuje sta ja vozim...jel zapadna kultura opljackati Libiju.....cutis...ali razumem te.....vire ti nogice,mases njima iz te bulje,iz nje se hranis....gde smes da ih kritikujes
Kad rusi pobede spejs satlove cemo da vozimo.Pljačka? I ti koristiš Yotaphone i voziš Ladu? Bravo.
Kako glasi odgovor na pitanje? Skupi jajčeka i promucaj odgovor
I mobitelЈе ли могуће да ниси мобител поменуо?
Ovo su sitnice koje su dolazile do sad, sad su tu ozbiljne a najvažnija su protubroske rakete Harpoon. Mogu gađat Brodove parkirane u Sevastopolju, Odesa je odahnula.Šta mislite o ovome?
Ukrajina je dobila baš baš veliku pomoć?
Da li ovo znači da će Rusija ipak pretrpeti velike gubitke ili ih već trpi?
ma nato radi po pricipu al kapone ponzi scheme..Kazu Finci da hoce u nato. Mogli bi i sumske zivotinje i slavuje da prime u nato, sta fali.
2022. Welcome to reality
Da vozim Ladu a telefon mi je xiaomi pro.....shvatas li sada koliko si pglu.....sta ti kazes sada na zapadnu civilizaciju i placku Libije..stidis li se sto si deo toga i podrzavas ih,sto podrzavas fasizam.......stisni ako imas sta i reci...ili da pitam tvoju sestru kada svrati do Beograda....Jel Lada? Volga? Ajde, ne srami se...![]()
Apsolutno, Rusi su poznati po kvalitetnim prijevoznim sredstvimaKad rusi pobede spejs satlove cemo da vozimo.
Kakve veze Sajgon ima sa 2022, o čemu pričaš?Kada nema odgovora dobre su i fraze , pa makar , i na engleskom.
Ne ulaze oni u savez nego su okupirani i zvanicnoma nato radi po pricipu al kapone ponzi scheme..
Па да, али то је по нечијем налогу. Била је респектабилна компанија, није било разлога за то. Може и да се претпостави коме је продата.Usrecili se. Budale.
Ta slika predstavlja kaos u američkoj vojsci?
Naravno da jesu. Spustaju svoje svemirske letelice od pocetka na zemlju a ti tvoji pozeri buc u more.Apsolutno, Rusi su poznati po kvalitetnim prijevoznim sredstvima
Само нек буду на истој страни, да не би били на супротним.to si u pravu sigurno,
ali onda nisam upucena
u te nove bratske momente u bosni,
daj boze
Ne drami.Па да, али то је по нечијем налогу. Била је респектабилна компанија, није било разлога за то. Може и да се претпостави коме је продата.
А ти којима је продата ће сутра да одређују цене.
Ma nebitno....Lada preveze od tacke A do tacke B.....sta bi sa pljackanjem Irackog zlata,gde je,jesu to zapadne vrednosti u koje se kunes....Apsolutno, Rusi su poznati po kvalitetnim prijevoznim sredstvima
The US Treasury identified the daughters as Katerina Tikhonova, "a tech executive whose work supports ... the Russian defense industry" and Maria Vorontsova, who leads state-funded genetics research programs "personally overseen by Putin."
Ma naravno. Za jedno 100 godina možda uspiju nekoga spustiti i na MjesecNaravno da jesu. Spustaju svoje svemirske letelice od pocetka na zemlju a ti tvoji pozeri buc u more.