јанпи
Elita
- Poruka
- 21.155
Ovdje se radi o ukrajinskom blatu..
рекао брат Берић да вас солидно загинуло у Украјини.
Каже још да је Већина побегла кући.
Оставили сте сабраћу Хрвате на милост и немилост ...
јел вам то Папа сугерисао?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ovdje se radi o ukrajinskom blatu..
Kako to da ne mrzimo pravoslavne Ukrajince koji pišu ćirilicomMogu,svrstavam sa razlogom.Ustase patolosku mrznju imaju prema Pravoslavcima kroz istoriju...sada pogotovu,nema splava u Beogradu da nije pun Hrvatica,osetile ribe muskarce,otuda je sva ta mrznja.....
pa oni uvek tako pisu,ne treba jasnije..i dosta je sa manipulacijom srbi napali bosnu...jos pogotovo kad svabe pisu o tome..srbi su zivjeli u bosni..
Podeli tajnu sa nama,kako se osecas u americkoj bulji,dedovi ti vireli iz austrougarske ti nastavio,zar za vas evolucija ne vazi.....Podijeli tajnu s nama koji televizor imaš, na čemu kucaš ovu poruku i koji auto voziš.
Pa da vidimo vidimo doslijednost i logiku a ne licemjerstvo
Постоји, јер је стандардизован и разликује се довољно од стандардног руског.ја нисам веровао...можда и сада грешим,Питање:
-Изгледа да стварно постоји тзв-украјински језик-. То ми звучи као нека мешавина руског и пољског језика.
Јеси оверио некад неке Канале украјинског ТВ-а,рецимо?
Zato sto bi se Srbija mnogo vise istrosila na Kosovu vec u BiH na sve moguce nacine. Rekoh ti, Hrvate u Bosni apsolutno ne interesuje bilo kakav savez sa Bosnjacima i samim tim prica o bilo kakvom vecem ratu tu staje.zasto kosovo, kosovo je u njihovim rukama,
u stvari ne smeta njima bosna kao bosna,
nego srbija,...a do srbije preko bosne
Pitaj sestru kada se vrati iz Beograda,smeta li joj Srpski......jezik.....cirilica.....Kako to da ne mrzimo pravoslavne Ukrajince koji pišu ćirilicom
Ne znam, ali ovakav kaos koji se dešava u ruskoj armiji ke u američkoj vojsci potpuno nezamisliv. O suvremenim tehnologijama je suvišno govoriti, Rusi su na dosta bolan način shvatili šta znači tenk u 2022 godini i šta znači dron.
Primećeni članu, sviđa mi se zapadna civilizacija i sve što donosi. Ne znam šta ti nije jasno.Podeli tajnu sa nama,kako se osecas u americkoj bulji,dedovi ti vireli iz austrougarske ti nastavio,zar za vas evolucija ne vazi.....
Како нема? Ево данас су купили трговински ланац Гомекс у Србији са око 500 продавница, чини ми се. Капитал се само увећава.Nema vise pljacke zato su ovoliko i poludeli.
pa oni uvek tako pisu,
a iz ovog teksta neupuceni citalac
moze samo da zakljuci da srbi upravo sada
terorisu jadne muslimane,
a zapad se eto uzdrzava da im pritekne u pomoc,
zato kazem,..koliko dana je u pitanju
2022. Welcome to realityMisliš? Sečaš se bežanije iz Sajgona...
Sta ti se svidja,to sto su milioni dece od Vijetnama do Iraka,Libije mrtvi.....to ti je Zapadna civilizacija...To sto Francuska ma jos uvek kolonijalni porez...jaka ti je civilizacija poput bulje iz koje ti samo noge vire....Primećeni članu, sviđa mi se zapadna civilizacija i sve što donosi. Ne znam šta ti nije jasno.
Hoćeš li odgovoriti na postavljeno pitanje, ili te baš jako sramota pa vrdaš?
Pljačka? I ti koristiš Yotaphone i voziš Ladu? Bravo.Nema vise pljacke zato su ovoliko i poludeli.
Kako glasi odgovor na pitanje? Skupi jajčeka i promucaj odgovorSta ti se svidja,to sto su milioni dece od Vijetnama do Iraka,Libije mrtvi.....to ti je Zapadna civilizacija...To sto Francuska ma jos uvek kolonijalni porez...jaka ti je civilizacija poput bulje iz koje ti samo noge vire....
Vozim ono sto sam zaradio,gledam tv koji sam ja kupio,nisam opljackao,nije niko zakukao da bih ja nesto imao...IQ tvoj to nikada nece razumeti....suvise dugo je tvoj gen u tudjoj bulji.Pljačka? I ti koristiš Yotaphone i voziš Ladu? Bravo.
Kako glasi odgovor na pitanje? Skupi jajčeka i promucaj odgovor
Jel Lada? Volga? Ajde, ne srami se...Vozim ono sto sam zaradio,gledam tv koji sam ja kupio,nisam opljackao,nije niko zakukao da bih ja nesto imao...IQ tvoj to nikada nece razumeti....suvise dugo je tvoj gen u tudjoj bulji.
Ja se ne stidim,rekoh ti,sve je to moje,ja kupio,ne kontas.....razumem ja tebe,ti ne smes o Iraku pa te interesuje sta ja vozim...jel zapadna kultura opljackati Libiju.....cutis...ali razumem te.....vire ti nogice,mases njima iz te bulje,iz nje se hranis....gde smes da ih kritikujesJel Lada? Volga? Ajde, ne srami se...![]()
to si u pravu sigurno,sad srbi i muslimani iz bosne zajedno idu u rusiju protiv ukrajine..stas kad obican covjek na zapadu nema pojma o zivotu i da vide na televizoru srbi krenuli na berlin oni bi povjerovali jer im je mozak isprat i ogranicen..
Знаш ли ти шта је ЋИРИЛИЦА и чије је то писмо? Колико знам, а знам, Руси су далеко пре Ћирила и Методија имали своје писмо ...Kako to da ne mrzimo pravoslavne Ukrajince koji pišu ćirilicom