Rat u Ukrajini (5)

Kakav će biti rezultat pregovora Rusije i Ukrajine?

• Ukrajina će ispuniti sve ruske zahteve.

glasova: 46 42,2%
  • Ukrajina će ispuniti samo neke zahteve.

glasova: 39 35,8%
  • Ukrajina neće ispuniti nijedan zahtev.

glasova: 24 22,0%

• Ukupno glasova
    109
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ne znam, ali ovakav kaos koji se dešava u ruskoj armiji ke u američkoj vojsci potpuno nezamisliv.

3-format2020.jpg

❗Уничтоженные украинские десантники в Каменке. ВСУ на славянском направлении несет огромные потери. Только на это точке 27 человек, просто на 1 км сельской дороги. Это конечно рушит мифы украинской военной пропаганды. Так то по версии киевского режима мы окружены.

Десантники были хорошо экипированы, готовились к бою, в распоряжении имели противотанковые средства и ПЗРК западного производства.

Prevod:
Уништени украјински падобранци у Каменки. Оружане снаге Украјине на словенском правцу трпе огромне губитке. Само на овом месту 27 људи, само 1 км сеоског пута. Ово, наравно, руши митове украјинске војне пропаганде. Дакле, по кијевском режиму, ми смо опкољени.

Падобранци су били добро опремљени, припремљени за борбу, на располагању су имали противтенковско оружје и МАНПАДС западне производње.

Necu stavljati fotke tih stradalih 27 NATO Ukropa, a koga interesuje potvrda, to je na ovom kanalu (18+)

https://t.me/s/epoddubny

...

Razlog je taj što pripadamo onome što nazivamo "zapadnom civilozacijom" : koristiš ideje te zapadne civilizacije, gledaš njihove filmove, slušaš njihovu muziku, koristiš njihovu tehnologiju, voziš njihove aute. A ako slučajno poželiš odseliti u potrazi za boljim poslom i životom, redovito se preseliš u Beč ili Čikago, a ne u Grozni ili Minsk. Tebi je to nelogično?
Је ли могуће да ниси мобител поменуо?

Ja se ne stidim,rekoh ti,sve je to moje,ja kupio,ne kontas.....razumem ja tebe,ti ne smes o Iraku pa te interesuje sta ja vozim...jel zapadna kultura opljackati Libiju.....cutis...ali razumem te.....vire ti nogice,mases njima iz te bulje,iz nje se hranis....gde smes da ih kritikujes
5 postova i još uvijek te sramota priznati da koristiš i okružen si proizvodima iz zapadne civilizacije koju toliko mrziš i prezireš.
Ludilo, kakav haosić to saznanje radi u glavi?

Па да, али то је по нечијем налогу. Била је респектабилна компанија, није било разлога за то. Може и да се претпостави коме је продата.
А ти којима је продата ће сутра да одређују цене.
Ne drami.
Cijene određuje tržište i iole normalnim državama

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back