- Poruka
- 23.727
Sta se deresAjde smiri hormone-RUSI SU NACISTI
Jeste, Rusi su nacisti ali vi Hrvati niste. Ajde, begaj bre.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sta se deresAjde smiri hormone-RUSI SU NACISTI
Da li mislis da si komican,mudar,informisan......stideces se ti sebe vrlo brzo........a da,vi ne znate za stid......Sta se deresAjde smiri hormone-RUSI SU NACISTI
hrvatijanski kmecavac jedan ukrajinci su nacistiSta se deresAjde smiri hormone-RUSI SU NACISTI
Добро бре докле ћете више да УКРАЈИНСКЕ губитке качите као РУСКЕ, замлате малазовске?jel pao Mariopulj, ako nije evo jedne friške borbe iz Mariopulja, azovci sa lakim oklopnjakom prišli ruskim agresorima u 2 tenka s leđa i malo ih umlatili.... baš su nacisti ti azovci... nacistički uriniraju po ruskim antifašistima
a cuj usraska bratija mu je u mariupuljoumrećeš od muke što rusi šamaraju ukrajinske naciste. i treba.
To je sve šta imaš reci??jos jedan nalog ali nemas hrabrosti sa glavnog tuzno i zalosno![]()
e moj brodarac kukavico staraTo je sve šta imaš reci??
Daj bolan..
Moš mislit...Unistava fasizam,unistava zlo,gazi zmiiju u glavu za opste dobro cak i tvoje iako ti to ne zasluzujes...Bog neka ga cuva i da mu snagu..
Ne vidim kako je to pitanje relevantno sa mojim komentarom. Kako ono opravdava američke agresije nad suverenim državama i kako se Amerikanci uvek izvuku nekažnjeno?Sada ti meni odgovori ako si COVEK OD INTEGRITETA. Kada bi bio primoran da zivis ,mislim pod pretnjom da biras izmedju Severne i Juzne Koreje sta bi izabrao (hipoteticki)
Celu treba da srusi,dok zadnju fasisticku zmiju ne unisti.....Bog neka mu da snagu a na dobrom je putu,tri cetvrtine sveta je uz njegaMoš mislit...
Putin je srušio pola Ukrajine zbog toga.
Možda je ovo razlog??
https://www.renewablematter.eu/arti...m-reserves-and-mineral-resources-in-war-zones
o ovom je bilo rec danas po podne i slava ovoj bakici koja i je i lepo rekla ,
Prvo ja necu koristiti ruzne reci kao ti,jer sam VASPITAN za razliku od tebe. Drugo sta ti mislis da postoje samo Hrvati koji ne misle kao vi. Aloo! niko amas bas niko,ne odobrava rusku agresiju osim vas. A u Srbiji zive razne druge nacionalnosti . Ja bih se zamislio da sam Srbin-kako to da niko od drugih nacionalnostri ne deli vase misljenje (vecina ). Znas ko vam najvise odobrava vase ponasanje-Romi,da da Romi. I nad tom cinjenicom ja bih se zamislio.hrvatijanski kmecavac jedan ukrajinci su nacisti![]()
Tako je rekao i Putin..Celu treba da srusi,dok zadnju fasisticku zmiju ne unisti.....Bog neka mu da snagu a na dobrom je putu,tri cetvrtine sveta je uz njega
Uplasio se on od tvoje pretnje,nego kupi ti dugacke gace i vunene carape,borba protiv fasizma nece stati samo na Ukraini.Tako je rekao i Putin..
Te budalaštine će ga doći glave.
mnogo se ti zamisljas ali samo lupas nevidjen gluposti ti si sigurno pitao svakog stanovnika srbije druge nacionalnosti da li odobrava ili ne rusku vojnu operaciju vise od pola sveta ili odobrava ili je neutralan sto se tice vojne operacije sto vidimo i po broju stanovnika zemalja vas problem je sto vi mislite da ste bogom dani a da mozete vrsiti ratne zlocine i genocide nad drugim drzavama i narodima i da za to jos budete nagradjeni i mislite da ce to trajati vecno e pa rusi vam dokazuju na delima da takve stvari su proslost i da ce odgovarati za svoja nedela a za srbe i srbiju ne brini nego za svoje kad se ovo u ukrajini zavrsiPrvo ja necu koristiti ruzne reci kao ti,jer sam VASPITAN za razliku od tebe. Drugo sta ti mislis da postoje samo Hrvati koji ne misle kao vi. Aloo! niko amas bas niko,ne odobrava rusku agresiju osim vas. A u Srbiji zive razne druge nacionalnosti . Ja bih se zamislio da sam Srbin-kako to da niko od drugih nacionalnostri ne deli vase misljenje (vecina ). Znas ko vam najvise odobrava vase ponasanje-Romi,da da Romi. I nad tom cinjenicom ja bih se zamislio.
jednom usraski nacista uvek usrasaski nacistaMnogo si vaspitan a uvredi Rome,onako usput...fasista si ti samo se krijes...kao i svi tvoji.
au koja bezanija ukropa
Ja se ponosim sa svakom nacijom koja zivi u Srbiji,Romi su mi prijatelji,muslimani....fasisto...mada je to tebi kompliment kada ti kazem.Ko je na strani Ukraine,samo anglosaksonski koljaci i podguzne muve,oni sto bi trpeli gladni kada bi prestali da plackaju svet,da ubijaju neduzne,to je ykrainska podrska...fasisto...kontas li sada.Kako si uvredio Rome fasisto ti i ne primecujes,tebi je to normalno...fasisto.Leba ti na koji naci sam ja uvredio Rome,ajde popij malo ladne vode pa razmisli. A kako se ja to krijerm ajde oibjasni? Neonacisto.Opet ti ponavljam niko ama bnas niko od drugih nacionalnosti ne deli vase misljenje, znas fasisto koliko ima drugih nacionalnosto u Srbiji? Mislis da je Srbija samo tvoja, nacisto?
Ima ima to je i razlog da sam na ovom forumu.Nema veće gluposti i šege od bosnjakistanske istine
nacisto niko ne deli tvoje misljenje sa tvojim u srbiji niko od nacionalnih manjina niko ama nas niko ponavljam nacisto niko ne deli tvoje misljenje u srbiji mi smo svi protiv nacista poput tebe bilo koje nacionalnosti a srbija je drzava svih njenih gradjana ali ne i nacistaLeba ti na koji naci sam ja uvredio Rome,ajde popij malo ladne vode pa razmisli. A kako se ja to krijerm ajde oibjasni? Neonacisto.Opet ti ponavljam niko ama bnas niko od drugih nacionalnosti ne deli vase misljenje, znas fasisto koliko ima drugih nacionalnosto u Srbiji? Mislis da je Srbija samo tvoja, nacisto?