Rat u Ukrajini (5)

Kakav će biti rezultat pregovora Rusije i Ukrajine?

• Ukrajina će ispuniti sve ruske zahteve.

glasova: 46 42,2%
  • Ukrajina će ispuniti samo neke zahteve.

glasova: 39 35,8%
  • Ukrajina neće ispuniti nijedan zahtev.

glasova: 24 22,0%

• Ukupno glasova
    109
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
nakon putina doći će putin na stereoidima
If Putin won‘t remove Peskov, the people will remove him. Russian social media is furious right now

What did he do again?

He went to Skynews, started saying Mariupol is part of Luhansk Republic, that russia has „significant“ losses and that he wants the conflict to end in a peace agreement in the next day(s). Dude is doing a better job than Ukraine‘s SBU could ever do

Peskov 5th column??????
stavio sam
transkript sta i je rekao reporteru
pogledaj moj post

Tesla je Srbin, ali ne bi bio Tesla da nije otisao put zapada ... Ne razumes ti to...
Tacno tako. Ali ajde izazivam sve pametnjakovice koji se ponose Teslom da je bio Srbin,neka neko kaze ,sta je u stvari Tesla izmislio,sta je njegovo najvaznije otkrice. Ako niko ne kaze eto ja cu reci. A garantujem da nemate pojma,samo znate da se busate u grudi ,ciji je bio Tesla. (Na stranu sto je umro sam u hotelu, tada niko nije ovde pustio suzu za njim)

Bloomberg economics Rusija će ove godine zaraditi oko 320 milijardi dolara od izvoza energije, što je više od trećine u odnosu na 2021.
Prc.:D
totaljna katastrofa znaci 33% vise para u odnosu na proslu godine kako ce preziveti uz toliko vise para :hahaha:

Usijane glave u EU razmišljaju o blokadi Kalinjingrada. Ne bi to bio pametan potez.
:dash::per::vatromet:
navijam za to pa da im rusi posalju par kinzala na glavne gradove :hahaha:

francuski putin u prednosti

France, Atlas Politico poll:

Presidential run-off election

Le Pen (RN-ID): 50.5%
Macron (EC-RE): 49.5%

Fieldwork: 4-6 April 2022
Sample size: N/A
https://t.co/Q3N85NmqYU https://t.co/P3jlBNE3QY
---------

Le Pen bi mogla Macrona poraziti!

Usijane glave u EU razmišljaju o blokadi Kalinjingrada. Ne bi to bio pametan potez.
:dash::per::vatromet:
dobra ideja...za posao pogrebnika

ukropski lesevi.jpg

mnogo ukrajinskih vojnika je zauvek poslato kod necastivog steta da nisu slusali naciste mogli su normalno ziveti svoje zivote

Pogledajte prilog 1132856

mnogo ukrajinskih vojnika je zauvek poslato kod necastivog steta da nisu slusali naciste mogli su normalno ziveti svoje zivote
Rusi su nacisti,kapiras! rusi-nacisti. RUSI SU NACISTI,rusi su nacisti,RUSI SU NACISTI, Jbt,kaze se ,pametnom coveku dve reci
dosta. Nacisticka gamad su napali suverenu zemlju, jasno! da ponovim:Nacisticka gamad su napali suverenu zemlju,tj UKrajinu.SLava Ukrajini nijedna vasa zrtva nece biti zaboravljena,jer je data za stvaranje suvereniteta i integriteta UKrajine ,da ne bude marionetska drzava rusije sa onim pacolikim na celu,koji ce na kraju da odgovara za ratne zlocine,zna on sta ga ceka ako padne sa vlasti.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back