Rat u Ukrajini (5)

Kakav će biti rezultat pregovora Rusije i Ukrajine?

• Ukrajina će ispuniti sve ruske zahteve.

glasova: 46 42,2%
  • Ukrajina će ispuniti samo neke zahteve.

glasova: 39 35,8%
  • Ukrajina neće ispuniti nijedan zahtev.

glasova: 24 22,0%

• Ukupno glasova
    109
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
jel pao Mariopulj, ako nije evo jedne friške borbe iz Mariopulja, azovci sa lakim oklopnjakom prišli ruskim agresorima u 2 tenka s leđa i malo ih umlatili.... baš su nacisti ti azovci... nacistički uriniraju po ruskim antifašistima

Добро бре докле ћете више да УКРАЈИНСКЕ губитке качите као РУСКЕ, замлате малазовске?
Па још по 20 пута један те исти снимак...
иебете ли ви нешто?
мислим да је одговор јасан...

o ovom je bilo rec danas po podne i slava ovoj bakici koja i je i lepo rekla ,
pod ovom zastavom njeni roditelji su se borili
i ono sto i je
svoj ponos i svoje pretke , nije htela da proda za paket hrane.
samo se nadam da joj se nije nesto lose desilo
na pocetku uz provokacije ka starom deki , koji na sve nacine i izbegava da se izkaze , jer ,svasta se i desavalo..

hrvatijanski kmecavac jedan ukrajinci su nacisti :hahaha:
Prvo ja necu koristiti ruzne reci kao ti,jer sam VASPITAN za razliku od tebe. Drugo sta ti mislis da postoje samo Hrvati koji ne misle kao vi. Aloo! niko amas bas niko,ne odobrava rusku agresiju osim vas. A u Srbiji zive razne druge nacionalnosti . Ja bih se zamislio da sam Srbin-kako to da niko od drugih nacionalnostri ne deli vase misljenje (vecina ). Znas ko vam najvise odobrava vase ponasanje-Romi,da da Romi. I nad tom cinjenicom ja bih se zamislio.

i kao sto sam danas i pisao da je SHELL izgubio 4-5 biliona dolara , uz nju i ide druga BP
u daljem tekstu tacno i pokazuju nasta su i izgubii a i jos ce gubiti jer ne kupuju naftu .

Shell and BP were among the first to pull out of Russia - and now the bills are starting to come in​

The two oil companies were quick to announce their departures from what is fast becoming a pariah state and now, in terms of financial hits, they are facing the most pain.

Ian King
Business presenter @iankingsky
Thursday 7 April 2022 16:23, UK

Filled oil drums are seen at Royal Dutch Shell Plc's lubricants blending plant in the town of Torzhok, Russia, November 7, 2014

Image:Shell was among the first to announce its exit from Russia
Why you can trust Sky News
Western companies were quick to announce their full departures from Russia or a suspension of operations in the country - and now the bills are starting to come in.
Among the first to pull out of what is fast becoming a pariah state were the UK oil majors BP and Shell and, in terms of the financial hits being taken in the retreat from Moscow, they are facing the most pain.

Shell today made an attempt to put a number on that by warning that it faces write-downs of between $4-$5bn after exiting Russia.
Its interests there were substantial and included its 27.5% stake in Sakhalin-2, the giant offshore gas field in Russia's far east that supplies about 4% of the world's liquefied natural gas.

These ventures were previously valued in Shell's accounts at $3bn. Now, though, the company has concluded the cost will be higher of exiting these investments and other actions including stopping buying Russian crude, closing its petrol stations in the country and closing its aviation fuels and lubricants businesses in Russia.

The higher sum also takes account of the fact that Shell may not now be paid some money it is owed in Russia. It is this latter issue that is thought to be chiefly behind today's upwards revision.
While shares of Shell - which have risen by 31% since the beginning of the year and are just under 10% since the beginning of the war - initially fell by 2%, the good news, so far as investors will be concerned, is that the charges will not impact adjusted earnings for the first three months of the year.

MORE ON ENERGY​

Prvo ja necu koristiti ruzne reci kao ti,jer sam VASPITAN za razliku od tebe. Drugo sta ti mislis da postoje samo Hrvati koji ne misle kao vi. Aloo! niko amas bas niko,ne odobrava rusku agresiju osim vas. A u Srbiji zive razne druge nacionalnosti . Ja bih se zamislio da sam Srbin-kako to da niko od drugih nacionalnostri ne deli vase misljenje (vecina ). Znas ko vam najvise odobrava vase ponasanje-Romi,da da Romi. I nad tom cinjenicom ja bih se zamislio.
mnogo se ti zamisljas ali samo lupas nevidjen gluposti ti si sigurno pitao svakog stanovnika srbije druge nacionalnosti da li odobrava ili ne rusku vojnu operaciju vise od pola sveta ili odobrava ili je neutralan sto se tice vojne operacije sto vidimo i po broju stanovnika zemalja vas problem je sto vi mislite da ste bogom dani a da mozete vrsiti ratne zlocine i genocide nad drugim drzavama i narodima i da za to jos budete nagradjeni i mislite da ce to trajati vecno e pa rusi vam dokazuju na delima da takve stvari su proslost i da ce odgovarati za svoja nedela a za srbe i srbiju ne brini nego za svoje kad se ovo u ukrajini zavrsi

Mnogo si vaspitan a uvredi Rome,onako usput...fasista si ti samo se krijes...kao i svi tvoji.
jednom usraski nacista uvek usrasaski nacista

neće rusku naftu neće ni litijum?

Rudno blago: Da li je litijum razlog za rat u Ukrajini?

Geolozi ga zovu ukrajinski štit.

To zemljište u centralnom delu države počinje od severne granice s Belorusijom do obala Azovskog mora, a prema studijama ukrajinske geološke službe, u drevnim stenama ovog štita skrivene su naslage litijuma, javlja Renewable matter.

Najveća nalazišta koja su otkrivena uglavnom su oko područja Mariupolja, lučkog grada sada razorenog ratom.

Leba ti na koji naci sam ja uvredio Rome,ajde popij malo ladne vode pa razmisli. A kako se ja to krijerm ajde oibjasni? Neonacisto.Opet ti ponavljam niko ama bnas niko od drugih nacionalnosti ne deli vase misljenje, znas fasisto koliko ima drugih nacionalnosto u Srbiji? Mislis da je Srbija samo tvoja, nacisto?
Ja se ponosim sa svakom nacijom koja zivi u Srbiji,Romi su mi prijatelji,muslimani....fasisto...mada je to tebi kompliment kada ti kazem.Ko je na strani Ukraine,samo anglosaksonski koljaci i podguzne muve,oni sto bi trpeli gladni kada bi prestali da plackaju svet,da ubijaju neduzne,to je ykrainska podrska...fasisto...kontas li sada.Kako si uvredio Rome fasisto ti i ne primecujes,tebi je to normalno...fasisto.

Leba ti na koji naci sam ja uvredio Rome,ajde popij malo ladne vode pa razmisli. A kako se ja to krijerm ajde oibjasni? Neonacisto.Opet ti ponavljam niko ama bnas niko od drugih nacionalnosti ne deli vase misljenje, znas fasisto koliko ima drugih nacionalnosto u Srbiji? Mislis da je Srbija samo tvoja, nacisto?
nacisto niko ne deli tvoje misljenje sa tvojim u srbiji niko od nacionalnih manjina niko ama nas niko ponavljam nacisto niko ne deli tvoje misljenje u srbiji mi smo svi protiv nacista poput tebe bilo koje nacionalnosti a srbija je drzava svih njenih gradjana ali ne i nacista

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back