Ukrajina optužuje Mađarsku da "pomaže Putinu" u ratu
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ti revolicinario nisi shvatio. strategija dobiti koju autor primenjuje je pogrešan osnov za analizu. kao kad bi rekao sa se biju oko kokoške i da to nije vredno. ulog u ovom ratu je budućnost a ne tamo neka teritorija, i kod globalista i kod rusa.nisi shvatio...troškovi rata su veći nego ratni uspesi, previše ratne mašinerije je potrošeno i previše gubitaka u ekonomiji a odmaklo se tek nekih 20ak km od granice
Ovaj rat rusi ne vode radi troskova i dobiti vec iz shvatanja da ce tako resiti neka pitanja koja smatraju zivotnim. Nema ga smisla analizirati po dobiti vec po krajnjem cilju. Sama cinjenica da su Rusi spremni na nuklearni rat direktno pokazuje koliko im ovo znaci. Znaci i globalistima i to se vidi po polarizaciji sveta.
Ко је теби рекао мораш?Sto da menjam telefon ako koristim Deutsch a taj jezik i ne znam .
Ako mi nesto zatreba samo prebacim ,ne kapiram napadanje ljudi koji ne koriste cirilicu na netu i da ja “moram” nekom nesto da dokazujem ,zato sam ti i odgovorio.
Idi otvori temu kako da menjas jezik, sta si rusopoludeo ostavi coveka na miru.Ко је теби рекао мораш?
Сам си се ставио да си прозван! Чему цела расправа о томе што је теби тешко да притиснеш:
Pogledajte prilog 1132535
и то је дословце једна секунда!
Не желиш, не мораш! Само ми онда не мудруј без потребе!
Nova Sirija.bukvalno ce ukrajina ostati pustinja. pobedis ali ostanes bez ljudi
Александар је кренуо на Персију са око 50.000 ратника.Ukrajina ima 40+ miliona stanovnika i druga je po veličini zemlja u Evropi. Ako se to uzme u obzir, ovo što su Rusi do sada napravili je i preko očekivanja.
PotpisujemСве је то ок да је нормална ситуација али мислим да је вријеме нормалности прошло.Шта каже Шолц?Долази ново вријеме када више нема јефтиних сировина. Шта каже тј. шта прочита дементни Бајден, шта каже Путин? Шта каже кинеска дипломатија која уопште није за бацити нити наивна.Треба мало слушати и анализирати.Мислим да смо колега ушли у суморну етапу о којој ћемо можда некада својим унуцима причати, под условом да прође све без неких горих последица.Овај рат је само један сегмент који ће пре или касније завршити.Међутим ствари више неће бити нормалне један дужи период.Сваки нови рат ће имати нијансе Сирије и Украјине, гдје неко са стране помаже један режим , други руши и обрнуто.И сви то знају мање више.Тренутне санкције ће трајати, то је нова нормала и можда никада неће престати, Путин је сам рекао у оном историјском говору, увјек ће наћи разлог да Русија буде под санкцијама.Дакле економски рат траје на више нивоа, једино што је неко моје мишљење да га неће одлучити нити преломити ни запад (мислим пре свега на САД и ЕУ) ни Русија већ трећа страна којој је пун *ирац и једних и других а поготово ових првих.Највећа инфлација је тренутно у ЕУ јер су намагарчени сви у пакету али ок.Пази једна Белгија тренутно има инфалцију 9,5 посто што се није десило, чекај није се десило никада у новијој историји.
Гласноговорница Бајдена је више пута је изјавила Кина ће сносити последице ако било како помогне Русији.А при томе су одлучили да ће продавати оружје Тајвану.Лол Тако се не прича са Кином.
Највећи проблем је што Америка данас нема једног Kissingerа или Nixonа да прво сравна односе са Кином па тек онда крене у фајт са Русијом.Огроман су притисак извршили на Индију, Бразил да изолују Русију међутим све је јалово.Нема ефекта, нико нормалан не жели да води тај рат на таја начин осим ко мора.Огроман притисак на своје иначе економске савезнике СА,Емирате, ништа.Чак ни Израел не улеће у ову причу као мува без главе већ са стране посредује још од првог дана а да не спомињем лидере исламског свијета од Турске, Ирана , већег дијела Азије , цијеле Африке и готово цијела јужне Америке.
Да те подсјетим рат на терену тиња од 2014 године а Руси су присутни незванично од почетка, мислим то је јавна тајна али ваљда је јасно да су у Донбасу руске снаге од 2014 године, ово је само интезивирање сукоба и преузимање инцијативе.Тако да та прича да нешто мора за мјесец, у овој ситуацији не.Зато сам споменуо Чеченију ,сламање је трајало годинама.Зашто запад хистерично галами?Уложили су брдо пара и још улажу а све се руши као кула од карата.
Е пази то се исто десило Русима 2014 године.![]()
Не помаже она Путину, већ себи и своме народу...Mađarsku da "pomaže Putinu"
Али, најважније је да се разумемо.Nisi me uvredio licno ,ali meni je to smorno da stalno prebacujem bez obzira sto je lako.
Потпуно погрешно! Шири фронт је био у циљу слабљења југо истока где су биле сконцентрисане елитне јединице украјинске армије. Њиховим развлачењем датажо је време за лакши напредак у основном циљу а то је потпуно ослобођење ЛНР и ДНР као и у уништавању борбене технике украјинске армије. Пошто су ти циљеви у највећем делу испуњени, а улазак у Кијев, у коме је подељено силно оружје народу, бесмислен, долази до прегруписања и одлучујуће битке у Донбасу где је груписана армија од неких 70.000 Украјинаца. Одсечени од снабдевања и практично опкољени, иде се на потпуну елиминацију те армије.
После тога, остаје све откривено до обале Дњепра а то је практично пола Украјине!
Руси повлаче шаховске потезе а не оне које ти очекујеш.
znaci to su ti hrabri nacisticki lavovi koji beze pred smotanim cecenima ? koja bruka
Zakon o Land-Leasu za odbranu demokratije Ukrajine, ubrzao bi prijenos kritične vojne opreme i drugih kritičnih zaliha u Ukrajinu smanjenjem birokratske procedure. U principu omogućava poklanjanje vojne opreme uz odrednicu da će država koja prima opremu, to platit kasnije.
Изнеси нам тај план А? Биће да га знаш, ако га спомињеш, па дај подели те информације или линкуј где се да видети план А?Ruski plan A je ocigledno propao ,potcjenili su NATO pakt i posao koji su Ukrajini radili zadnjih 8 god od drzavnog udara
Ko izgubi bitku jos uvijek moze dobiti rat,ali tko izgubi rat za njega su sve bitke izgubljene
Ako Rusija ne oslobodi cjelu teritoriju Ukrajine i unisti sve naciste to ce biti veliki poraz Rusije
Rat ce trajati u nedogled ,zapad ce ih pumpati oruzijem i stvarati jednu antirusku militantnu naciju i nikad nece Rusija imati mir
Bezali bi oni ali korak sve kraci a prostora sve manje....koracaju na kolenima a tek ce...znaci to su ti hrabri nacisticki lavovi koji beze pred smotanim cecenima ? koja bruka![]()
ne brini se nista 3500 nacista ce zavrsiti tamo gde im je i mesto u paklu mnoge hrvatijanske majke ce biti zavijene u crninu i svi srecni i zadovoljnijel pao Mariopulj... jel to tako teško riješiti par stotina nemotiviranih *******ista koji su bez vode, hrane i streljiva...
Шта ти знаш о тактици и стратегији Руса? Војна акција је бриљнтно изведена - нацисти су сатерани у ћошак, оружје које може да угрожава Русе у Украјини је уништено, територије које вековима насељавају Руси су скоро ослобођене ...Дакле, то су чињенице, денацификација и демилитаризација је успела и остало је само оно најгоре ДЕБАЈДЕНИЗАЦИЈА - проналажење и уништење фабрика смрти Бајденовог сина ... Није ли то злочин против човечности?Ruski plan A je ocigledno propao ,potcjenili su NATO pakt i posao koji su Ukrajini radili zadnjih 8 god od drzavnog udara
em sto nece pobediti em sto ce postati pustinja sledecih 100 godina a pitanje je da li uopste postojati kao drzavabukvalno ce ukrajina ostati pustinja. pobedis ali ostanes bez ljudi