febo_ch
Elita
- Poruka
- 17.493
Pa svi koji su zagnojili su bili snajperisti eeee tugoooonajjebo i Deki (inaće Srbin snajperist)

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa svi koji su zagnojili su bili snajperisti eeee tugoooonajjebo i Deki (inaće Srbin snajperist)
Ljudi svake minute umiru. Tko god se rodi, jednom mora umrijeti. Čemu patetika. Životni ciklus je takav.Ne šali se s takvim stvarima, sve što posiješ ćeš prije ili kasnije pobrat.
Hrvatska 27 godina poslije rata ima posijanih mina, prijatelj mi je umro od jedne.
Ti ili si ćorav ili glup da to ne razumeš - Rusija se već bori protiv Amera, NATO i EU ...Ne vidimo nesto ni da Rusija ima muda protiv Nato-a.
Значи прпа, знају да ће Руси да их измасакрирају.Ne gine nam se a Rusi ginu.
Shvatio si?
Što bi Rusi palili u vazduh - paliće po njima ...Nato dovlaci tehniku Ukrajincima. a Rusi ni da opale u vazduh. Izgleda nema se herca.
a ti mislis da rusi nemaju ljude koje su zaduzeni za takve stvari pa oni su ispred mariupuljske obale stavili masu senzora i cega sve ne upravo zbog toga ne bi se cudi da imaju i foka specijalce koji po 24 sata su zaduzeni upravo za takve stvariPošto im helikopteri ne mogu prići jedino logično objašnjenje zašto se sabijaju u luci bila bi podmornica za evakaciju!Mislim da i Ameri imaju mini podmornice koje su ukrcane na one veće i da bi one tebale izvršiti evakuaciju! Naravno ovo je samo moja predpostavka, koja može, ali i ne mora biti tačna!
Milimetar fali na Tixijevoj kartiA lepi kotlic ...jel zaljucen![]()
Kako. 15000 dobro naoružani dobro ukopani branitelja. Rusi im obečali smrt bez sudjnja i ostačo im samo branit se do zadnjega. nisu došli tamo kako bi skinili gaće da ih Rusi natežu, radije ćesvoje dželate tamanit pa dok ideDa budem iskren, ja sam Mariupolj prekrižio prvog dana, ovo je apsolutno čudo i govori mnogo o moralu onoga ko brani svoju državu i onoga ko je okupator.
Ni 77 djevica nije dovoljno, s razlogom: raj je vječan, a prema vječnosti je 77 djevica skoro pa nula (kao i bilo koji konačan broj)
kme kmeMogla bi se SOA pozabavit sa doticnom ne znam kako da se izrazim![]()
Херца нема према нацистима, али има Калибара.Nato dovlaci tehniku Ukrajincima. a Rusi ni da opale u vazduh. Izgleda nema se herca.
na njihovu zalost ne tamane ih nego se skrivaju u septickim rupama sa fekalijama do ramena a rusi ce ispuniti svoje obecanje nijedan nacista nece ziv izaci odatleKako. 15000 dobro naoružani dobro ukopani branitelja. Rusi im obečali smrt bez sudjnja i ostačo im samo branit se do zadnjega. nisu došli tamo kako bi skinili gaće da ih Rusi natežu, radije ćesvoje dželate tamanit pa dok ide
lepo od tebe sto stavljas ukrajinske gubitke
Ili do zadnjeg cecena, a opet se mrak spustio na Mauripolj, koliko ce cecena nocas da obraduje djevicevideli smo kako se brani.moralni su pokusali vise puta zmaglit vrtoljetom.
no ne brini. gospon kadirov ce se pobrinuti da brane svoju drzavu do poslednjeg metadona.
lepo od tebe sto stavljas ukrajinske gubitke![]()
Mariupolj je većinski ruski grad. Ološ je maltretirao građane i sada da se Rusi i povuku civili bi iz zatukli vilama i sekirama.Kako. 15000 dobro naoružani dobro ukopani branitelja. Rusi im obečali smrt bez sudjnja i ostačo im samo branit se do zadnjega. nisu došli tamo kako bi skinili gaće da ih Rusi natežu, radije ćesvoje dželate tamanit pa dok ide
ajde jos malo kmeci ukrajinska vojska ti se raspada a ukrajina sve manja iz sata u sat a sprezene nacisticke ukropske tehnike na sve straneМukica nasa, zivi u nekom svom svetu nakon sto je izgubio i ono malo razuma gledajuci reke sprzene agresorske tehnike.