darda
Elita
- Poruka
- 16.797
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Bog neka im da snagu na putu zatiranja fasizma....Ослободилачка руска војска и ДНР милиција спасавају децу и пацијенте болнице у Мариупољу.
https://t.me/BifFidU/8530?single
Pa ovo tuzna rezerva...Stvarnost je kudikamo drugacija.
![]()
pa kako to komso i ostatak hrvatijanske usraske tviter bojne su rekli da su oslobodili herson jos pre 7 dana
Tako i tebe spasavaliОслободилачка руска војска и ДНР милиција спасавају децу и пацијенте болнице у Мариупољу.
https://t.me/BifFidU/8530?single
Pa ovo tuzna rezerva...
I ****** sa ovima oce da pokori Ukrajinu![]()
Дабода ти неко ставио Z на леђа у Франкфурту.Tako i tebe spasavali![]()
Pa ovo tuzna rezerva...
I ****** sa ovima oce da pokori Ukrajinu![]()
То су њихови мокри снови, у Херсону одавно нема укроонациста.pa kako to komso i ostatak hrvatijanske usraske tviter bojne su rekli da su oslobodili herson jos pre 7 dana![]()
Slava ukrajini
Postavio ti covek odgovor...da ponovimo gradivo......Slava ruskim borcima protiv fasizma.....ajde sad ti..ponovi.
ovo je stvarnost
on jadan na 2 naloga spemuje istu glupost eto koliko je jadan
Postavio ti covek odgovor...da ponovimo gradivo......Slava ruskim borcima protiv fasizma.....ajde sad ti..ponovi.
То је лаж. Каже Фртајлер да имају свемирски морал.najbolji ukropski borci ovako da se predaju i to na ovoj skali koja tuga i jad od ukropske vojske pa oni ne mogu da odbrane ni svoj grad a kamoli ce da odbrane ukrajinu![]()
ajde jos kmeci niko vam nije kriv sto ste vi i ukrajinci kukavice pa se predajete jer se bojite cecena i srbaZaboravio si da tekbirnes i spomenes da je Alah najveci. Srbi i Ceceni novo suludo fejk bratstvo u moru domacih komicnih bratstava.![]()
Ja sam samo tebi pozelio da tebe tako spasavaju a ti meniДабода ти неко ставио Z на леђа у Франкфурту.
dabogda te spasavala bratija isil kao u rakiJa sam samo tebi pozelio da tebe tako spasavaju a ti meniqqlelelele
Толико сте се искењали овде и ракао би човек да знате нештоnajjebo i Deki (inaće Srbin snajperist)
ne znam kako će Dombas i Krim zadržat,a kamoli cjelu Ukrajinu zauzet
ne zna se koje od njih gluplji stavili isecak iz dokumentarnog filma iz 2018 i to predstavili da je covek ranjen od strane snajpera sada on je ranjen ali ne od snajpera nego od gelera u ledja kad je bio oko kijeva on sam je pricao o tome posto covek ima kanal na youtubu i redovno postuje kad ima iole vremenaТолико сте се искењали овде и ракао би човек да знате нешто
о овом сукобу а немате појма.
Ово су снимци из Декијевог документарца 'Рат и Мир', сцене које
гледаш су наводна јурка са укро снајперистом из Мариупоља на
заказан термин преко неке друштвене мреже.
Истина или не, није из овог сукоба.
Поента је да благе везе о рату у Донбасу немате, само сте обични
неуки и неупућени мрзитељи руске стране а сви овде знамо и зашто.