Rat u Ukrajini (5)

Kakav će biti rezultat pregovora Rusije i Ukrajine?

• Ukrajina će ispuniti sve ruske zahteve.

glasova: 46 42,2%
  • Ukrajina će ispuniti samo neke zahteve.

glasova: 39 35,8%
  • Ukrajina neće ispuniti nijedan zahtev.

glasova: 24 22,0%

• Ukupno glasova
    109
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pošto im helikopteri ne mogu prići jedino logično objašnjenje zašto se sabijaju u luci bila bi podmornica za evakaciju!Mislim da i Ameri imaju mini podmornice koje su ukrcane na one veće i da bi one tebale izvršiti evakuaciju! Naravno ovo je samo moja predpostavka, koja može, ali i ne mora biti tačna!
a ti mislis da rusi nemaju ljude koje su zaduzeni za takve stvari pa oni su ispred mariupuljske obale stavili masu senzora i cega sve ne upravo zbog toga ne bi se cudi da imaju i foka specijalce koji po 24 sata su zaduzeni upravo za takve stvari

Da budem iskren, ja sam Mariupolj prekrižio prvog dana, ovo je apsolutno čudo i govori mnogo o moralu onoga ko brani svoju državu i onoga ko je okupator.
Ni 77 djevica nije dovoljno, s razlogom: raj je vječan, a prema vječnosti je 77 djevica skoro pa nula (kao i bilo koji konačan broj)
Kako. 15000 dobro naoružani dobro ukopani branitelja. Rusi im obečali smrt bez sudjnja i ostačo im samo branit se do zadnjega. nisu došli tamo kako bi skinili gaće da ih Rusi natežu, radije ćesvoje dželate tamanit pa dok ide

Borci protiv anglosaksonskog fasizma

277668403_354089860006059_458438578246905941_n.jpg

Kako. 15000 dobro naoružani dobro ukopani branitelja. Rusi im obečali smrt bez sudjnja i ostačo im samo branit se do zadnjega. nisu došli tamo kako bi skinili gaće da ih Rusi natežu, radije ćesvoje dželate tamanit pa dok ide
na njihovu zalost ne tamane ih nego se skrivaju u septickim rupama sa fekalijama do ramena a rusi ce ispuniti svoje obecanje nijedan nacista nece ziv izaci odatle

Mariupolj je većinski ruski grad. Ološ je maltretirao građane i sada da se Rusi i povuku civili bi iz zatukli vilama i sekirama.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back