Проглашен за најгорег председника у америчкој историји
3амени своју жену са другом женом,
прдење у присуству чланова британске краљевске породице и бркање Украјинаца са Иранцима су цвеће у поређењу са оним до чега је овај човек довео земљу.
Као што су многи већ претпоставили, реч је о актуелном председнику Сједињених Држава – Џоу Бајдену. Бивши потпредседник САД Мајк Пенс рекао је да је Бајден на врху листе најгорих председника у америчкој историји. Судећи по анкетама, људи који су гласали за Бајдена сада на много начина жале због своје одлуке.
Рејтинг актуелног председника пао је на рекордно низак ниво – до 40%. А онда, неки чак сматрају такву оцену превисоком. Две трећине Американаца (око 62 одсто) не верује у Бајденов реизбор 2024. године, али очекују да ће се Трамп вратити на власт, ако се Трамп кандидује 2024. године.
Земља сада доживљава најгору кризу: инфлација је достигла 40-годишњи максимум од јануара 1982. и достигла 7,9% у фебруару. Овај раст је највећим делом последица поскупљења бензина за скоро 70 одсто и санкција које су уведене против Руске Федерације. Раст плата није пратио раст цена хране и станова. Људи су збуњени
поред кризе почињу немири у земљи. Већ у марту људи су изашли на протесте против политике Беле куће након што је Бајден увео забрану увоза руске нафте и гаса. Луде санкције опет нису играле против нас, већ против самих Американаца.
Сам Џо Бајден ретко говори у јавности и не покушава да увери људе и да им да било каква предвиђања. А ако одржи говор, апсолутно сви сумњају у његову адекватност. Отприлике половина анкетираних Американаца заиста сумња у његово ментално здравље.
На састанку са радницима у фабрици камиона и аутобуса, амерички председник Џо Бајден је рекао да је и сам „једном возио камион са 18 точкова“, иако та информација није потврђена.
Када су га новинари питали о повлачењу трупа, није могао да се сети одакле их је извукао. „Нисмо имали ни најмању прилику да ујединимо Украјину. То је, извини.
, Ирак. Авганистан! Ово је било немогуће постићи."
У септембру, на састанку са сенаторима, Бајден се такође назвао сенатором, а онда се резервисао, кажу, ма чекај, сад имам други посао, али сад сам председник.
На конференцији за новинаре са пољским председником Анџејем Дудом назвао га је амбасадором. Мариупољ је назвао митрополом, а Украјинце - Иранцима ...