Mej bregami
Buduća legenda
- Poruka
- 45.297
Kako poslije čega? Što ja znam što je bilo, samo se vidi da su pobijeni imali vezane ruke.Posle čega i koga? Kapiraš li ti kakve nebuloze pišeš?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kako poslije čega? Što ja znam što je bilo, samo se vidi da su pobijeni imali vezane ruke.Posle čega i koga? Kapiraš li ti kakve nebuloze pišeš?
9 maja ali sledeće godine , nema žurbe.Moraju do 9 maja nešto pokazati tako da očekujem da ce silno udariti na Donbas nadam se da ce isto proci kao i u Kijevu.
Kakve su ovo gluposti? Ocekujes bolje ponasanje nakon povlacenjaКремљ: Наставља се преговарачки процес са Украјином, али све се одвија с муком
Преговарачки процес са Украјином се наставља, дуг пут је пред нама, али сада се све одвија с муком, рекао је портпарол Кремља Дмитриј Песков.
„Пред нама је и даље прилично дуг пут. Наставља се радни процес, али иде нешто теже него што бисмо желели. Наравно, хтели бисмо више динамике са украјинске стране“, рекао је Песков, одговарајући на питање о изгледима за наредне рунде преговора Русије и Украјине.
Он је прецизирао да преговарачки процес није прекинут и да се наставља.
Најновије вести – rs.sputniknews.com/sport
Мислила је на себе, не на жртву са десне слике.Можда ниси разумео, прва објава каже да је на слици десно могла да буде и она или било која друга Украјинка.
Сигурно није објавила како су је убили и силовали. Пардон, обрнуто.
Оно што је мени чудно је да силоватељи обуку жртви панталоне после силовања...
Pogledajte prilog 1132115
I ti unapred znaš ko ih je pobio? Reko ti teta NATO?Kako poslije čega? Što ja znam što je bilo, samo se vidi da su pobijeni imali vezane ruke.
Пролетери свих земаља, уједините се!Kakve su ovo gluposti? Ocekujes bolje ponasanje nakon povlacenja... Rusi isto rade kao JNA generali 1991 sto znaci da ne rade u interesu svog naroda i drzave. Ako ovako nastavi bice sasvim jasno da je i ruska vlast deo NSP i klike Klausa Svaba.
Ne razumijem koji idoli?Напуштено оружје и личне ствари „падобранаца“ Ваздушно-десантних снага Оружаних снага Украјине у јужном делу Изјума. И питаш се како су могали бити таква стока? То је то.
Какви идоли, такво образовање.
Да би се гледао видео треба кликнути на view!
Застава победе над Изјумом. Ускоро ће бити бољи извештај.
10:54 пре подне · 6. апр 2022.
![]()
Трећа мајца на којој је: Роман ШухевичNe razumijem koji idoli?
Opa , ovi iz EU se baš zaigrali, biće veselo na jesen ili će kupovati u rubljama ili će započeti ww3.https://webtribune.rs/cetiri-poklon...kKHjuANT4dzSRYn9IM9T1a4DC_pzBN-7piWK1n4c1wDoA
Rukovodstvo NR Kine pružilo je ruku pomoći Moskvi, koja je u sukobu sa kolektivnim Zapadom. Ovo pišu analitičari kineskog medija Baijiahao.
Nista vise isto biti nece.Sledece je da Holandija umesto lala gaji kukuruz......sami su to trazili.
Slazem se ali samo za normalne Ruse.Ја сам од првог дана говорио, санкције не могу ништа Русији јер је 100% самоодржива земља.
Све оно што је од суштинског значаја за једну земљу, храна и енергија, Русија има више него јој треба!
А колико је Куба под америчким санцијама, а чак и у њиховим филмовима видиш како "фаце" пуше само кубанске цигаре, то је ствар престижа. Богати увек нађу начин.Slazem se ali samo za normalne Ruse.
Ali Rusi snobovi ,a ima ih dosta ,vole i skupe stvari.Njima ce biti tesko.
Analitičari navode da je u Rusiji malo dokaza da je njena ekonomska aktivnost ozbiljno pogođena.
Коликом пута треба да качим одговор на збивања?Ne cvate cveće ni u rusko preduzeće
Civilno osoblje ruske vojske žali se na inflaciju, sindikati prijete tužbom
Cijela poruka:
Pogledajte prilog 1132134
Pitanje je koliko će ih oživeti?PRONAĐENO TIJELO
Legendarni ukrajinski sportista Oleksij Cibko poginuo braneći Buču
E. B.
9 min
2
komentara
0
dijeljenja
FacebookTwitterEmailEmail
![]()
Oleksij Cibko
Legendarni ukrajinski sportista Oleksij Cibko je poginuo braneći grad Buču, javili su tamošnji mediji.
Vijest o smrti nekadašnjeg kapitena ragbi reprezentacije Ukrajine potvrđena je tek nakon što je njegovo tijelo identifikovano među stotinama onih koje je ukrajinska vojska zatekla u Buči nakon oslobađanja od ruske okupacije.
Nažalost, među ubijenim je i 55-godišnji Cibko koji je po završetku igračke karijere od 2003. do 2005. obavljao funkciju predsjednika Ragbi saveza Ukrajine.
Također, bavio se i politikom, te je od 2015. do 2018. godine bio gradonačelnik Smile.
Hoce li iko ostati ziv?
A ti misliš da je NATO pravoslavni vojni savez? Izvinjavam se zbog reči "misliš".