Rat u Ukrajini (5)

Kakav će biti rezultat pregovora Rusije i Ukrajine?

• Ukrajina će ispuniti sve ruske zahteve.

glasova: 46 42,2%
  • Ukrajina će ispuniti samo neke zahteve.

glasova: 39 35,8%
  • Ukrajina neće ispuniti nijedan zahtev.

glasova: 24 22,0%

• Ukupno glasova
    109
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Jutros su kod Marijupolja oborena dva ukropska helića.

https://t.me/astrahandm/2020
Screenshot_20220331-123914_Samsung Internet.jpg

Da, da, u toku su pokušaji da se krupniji pacovi izvuku, jer se naravno ne šalju helikopteri za običnu naci boraniju, već za ideologe i komadante tih načosa!!
Još jedan dokaz sprege državnog i vojnog vrha sa ovim načosima!!

TURSKI predsednik Redžep Tajip Erdogan najavio je da se Ankara neće pridružiti sankcijama koje su SAD i EU uvele Rusiji zbog aktuelne situacije u Ukrajini.​

- Više puta smo ranije izjavljivali da nećemo učestvovati u sankcijama Rusiji i objasnili razloge za to -rekao je Erdogan novinarima u avionu po povratku iz Uzbekistana.
Turski lider je rekao i da se stav Ankare po pitanju sankcija Rusiji nije promenio.

- Nismo napravili nikakve promene u našem stavu po pitanju sankcija - rekao je Erdogan.
Ranije je generalni sekretar NATO Jens Stoltenberg rekao da alijansa očekuje sankcije Rusiji od svih saveznika, ovaj signal je upućen i Turskoj.

https://www.novosti.rs/planeta/svet...2022-war-ukraine-2022-russia-and-ukraine-news

meni ej zao ukrjainskog naroda. obicnog naroda koji ogromnom vecinom nije za rat protiv rusije, koji je 2014te nasilno izgubi svoju legalno izabranu vast i nasao se kao taoc silom nametnutih nacista od vasingtona.

a opet ne verujem ni u ovoliku propagandu rusofila, jer je ocito da u tom ratu en ucestvuju samo nacisti na urkjainskoj strani jer je enmoguce da ih toliko ima.

ozbiljno
znaci po tebi
Euro ide direktno za Rusiju
kao sto je ranije ili je u pitanju
Da se euro MORA MENJATI ZA RUBLJU PO KURSU KOJA RUSKA NACIONALNA BANKA I ODREDI.
dakle , ko kome ovde kleci.
i koji je sada odnos eura spram rublje,
a sve mi se cini da ce i doci do pariteta jedan prema jedan
pa sad ti vidi.
neg , jel si isao da kupis Rusku monetu...
Tacno ali sve unutar Risije, izmedju Gazprom Banke i Centralne banke.

meni ej zao ukrjainskog naroda. obicnog naroda koji ogromnom vecinom nije za rat protiv rusije, koji je 2014te nasilno izgubi svoju legalno izabranu vast i nasao se kao taoc silom nametnutih nacista od vasingtona.

a opet ne verujem ni u ovoliku propagandu rusofila, jer je ocito da u tom ratu en ucestvuju samo nacisti na urkjainskoj strani jer je enmoguce da ih toliko ima.
I meni ih je žao ali nažalost, tako je u svakom ratu.

Ukrajinska vojska je pod komandom izdajničke vlasti i na nju se gleda kao na NATO trupe, njihova tehnika mora biti uništena da se ukloni pretnja prema Rusiji.
Uvek mogu da se predaju ili dezertiraju, dok god se bore oni se smatraju neprijateljem.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back