ti svakako nisi genije. švaba kupuje posredno a posrednik plaća rubljama.Švabo plaća u eurima, a ti si zakljulčio da plaća u rubljama
Pa jesi li genije ili šta si
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ti svakako nisi genije. švaba kupuje posredno a posrednik plaća rubljama.Švabo plaća u eurima, a ti si zakljulčio da plaća u rubljama
Pa jesi li genije ili šta si
Šta kaže gospodar iz Pentagona, kad krećete u napad?por
kad to kaze vojvoda od tastature van zem onda je to prosto tako!
Зато што их моли!Zasto uopste i pokusavaju,kada je vise nego ocigledno da ne mogu da se probiju...![]()

Određuje tržište.Pa, ko ce da odredi kurs rublje u ruskoj banci?
Amerika mozda?
![]()
ostao neko važan, pa preti.Општа катастрофа је доле за Украјинце.И даље не могу вјеровати да покушавају хеликоптерима да одраде евакуацију.

koji je ovo tip kopteraНије им стигао превоз!
![]()
![]()
I kako Rusija propada kad potražnja za gasom na tržištu raste, a samim tim i vrednost rublje?Određuje tržište.
I kako Rusija propada kad potražnja za gasom na tržištu raste, a samim tim i vrednost rublje?
| USDRUB | 78.9750 | 2.975 | 3.91% | 6.88% | 13:35 |
Само рокај да се ниједан жив не извуче.Pogledajte prilog 1128669
Da, da, u toku su pokušaji da se krupniji pacovi izvuku, jer se naravno ne šalju helikopteri za običnu naci boraniju, već za ideologe i komadante tih načosa!!
Još jedan dokaz sprege državnog i vojnog vrha sa ovim načosima!!

Navodno Mi 8...koji je ovo tip koptera
Који год да је већ трећи пут пада препуни се ваљда...превише зомби глава хоће да се вози.koji je ovo tip koptera

Прије да су их фино сачекали ... да се спакују...Није им стигао превоз!

DemonizovanМа ја али Бајден није како исправно да кажем, праву ријеч тражим, Бајден није сав свој.
![]()
Tacno ali sve unutar Risije, izmedju Gazprom Banke i Centralne banke.ozbiljno
znaci po tebi
Euro ide direktno za Rusiju
kao sto je ranije ili je u pitanju
Da se euro MORA MENJATI ZA RUBLJU PO KURSU KOJA RUSKA NACIONALNA BANKA I ODREDI.
dakle , ko kome ovde kleci.
i koji je sada odnos eura spram rublje,
a sve mi se cini da ce i doci do pariteta jedan prema jedan
pa sad ti vidi.
neg , jel si isao da kupis Rusku monetu...
A u svemu tome lud nije ni svestan da boluje od ludila...Нико не пати више од њих.
Потпуно полудели од муке.
I meni ih je žao ali nažalost, tako je u svakom ratu.meni ej zao ukrjainskog naroda. obicnog naroda koji ogromnom vecinom nije za rat protiv rusije, koji je 2014te nasilno izgubi svoju legalno izabranu vast i nasao se kao taoc silom nametnutih nacista od vasingtona.
a opet ne verujem ni u ovoliku propagandu rusofila, jer je ocito da u tom ratu en ucestvuju samo nacisti na urkjainskoj strani jer je enmoguce da ih toliko ima.