Rat u Ukrajini (5)

Kakav će biti rezultat pregovora Rusije i Ukrajine?

• Ukrajina će ispuniti sve ruske zahteve.

glasova: 46 42,2%
  • Ukrajina će ispuniti samo neke zahteve.

glasova: 39 35,8%
  • Ukrajina neće ispuniti nijedan zahtev.

glasova: 24 22,0%

• Ukupno glasova
    109
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
histerični čitaj sa razumijevanjem... ;)
sve ti objasnjeno i potkrepljeno sa cinjenicama to sto si ti nepismen je tvoj problem :hahaha:

Општа катастрофа је доле за Украјинце.И даље не могу вјеровати да покушавају хеликоптерима да одраде евакуацију.
pa kada imas naciste na vlasti ukrajine naravno da ce pokusati sve da svoje nacisticke drugare izbave iz pakla mariupulja jer znaju da ce ih rusi sve pobiti

Kada bi Nemci kupovali i placali u rubljama i cena bila izrazena u rubljama bilo bi prostora dizanje kursa ili cena, Putin je objasnio da se NISTA NE MENJA za Evropljane, gas ce placati DOLARIMA Gazprom banci koji onda oni salju u Centralnu baNku od koje dobijaju rublje, ranije su placali Centralnoj banci a banka slala rublje Gazpromu, zaleteo se kepec bez da upotrebi glavu pa sada mora pojesti sve sto je isro.
Centralna Banka Rusije je pod sankcijama, tako da je ovim nađen način da zapadna lova dođe do nje.
Rublja jača.

Snap1.jpg

Biden: how are you doing fellas?
Somebody: we’re good sir how are you?

Biden ne odgovara vec pokisava da procita ime vojnika

Biden: Shau … Shaughnessy?
vojnik: yeah, O’Shaughnessy sir.
Biden: I’m Jean Finnegan’s son, we’re all Irish!

:hahaha: Predsednik Amerike kaze da je Irac

pazi, ja mislim da je to apsolutno genijalan potez, to sa plaćanjem u rubljama
ali za to treba da si ekonomska sila što rusija nije
čak ni kina koja je druga ekonomska sila sveta nema potraživanja u juanima
opet
ja najvise volim kada neko i izjavljuje stvari o necemu , nako pausalno
daj mi ti definiciju sta je Ekonomija , sta i cini Ekonomiju i kako i na koji nacin i Ekonomija radi na mikro planu , kao i na Makro planu
i ono najvaznije
sta sacinjava da je drzava Ekonomski nezavisna od uticaja ,

recimo u ovom slucaju Sankcija, koje su i primenjene do sto oni kazu do granice.
i dok o tome budes i trazio ali ne po viki pediji , vec koristi UN izvore , tada ces i mozda i doci do zakljucka
KO JE EKONOMSKA SILA NA ZEMLJI.

ПВО системи ДНР оборили су два украјинска хеликоптера којима су из Маријупоља покушале да се евакуишу вође националистичких батаљона, саопштио је порптарол Народне милиције Доњецке Народне Републике Едуард Басурин.

„Политичко руководство у Кијеву поново је покушало да евакуише вође украјинских националиста из Маријупоља. Наши системи за противваздушну одбрану код Маријупоља јутрос су открили и уништили два непријатељска хеликоптера, од којих је један пао у рејону Рибацког. Тренутно се утврђује место пада другог хеликоптера и број ликвидираних националиста“, нагласио је Басурин.

https://rs.sputniknews.com/20220331...racija-rusija-ukrajina-dan-36-1135989200.html

danas bila u banci,
a nemac na salteru pored mene
pita za rublje, objasnjava bankaru
da rublje imaju pokrice sa zlatom,
i posto je sta,...hoce da kupi,
bankar ga bledo gleda,
kao da je ovaj pao sa marsa,
znaci, ovde nema sanse da se kupe rublje,
a i sa ostalim valutama je lose,
znam kad sam kupovala franke,
trajalo danima da se naruci:dash:
:dash:

al to je dobro da je rublja što slabija. rusi su tako konkurentniji na inozemnom tržištu. tako su njihovi mobiteli, televizori, mikseri, bušilice jeftiniij i poželjniji prosječnom kupcu bilo gdje u svijetu... ok zezam se rusi ništa od tog ne proizvode niti će proizvoditi...
Kad bi samo malo pametniji bio znao bi da su Rusi pokupili kompletnu tehnologiju električnih aata svih vrsta i da proizvode te bušilice (i još tonu drugog profi alata) koje su trenutno daleko bolje od nekih Makita i Bleken Dekera (@Stojkov Menidjer ). Ali pošto očigledno pojma nemaš, ostaje ti da se blamiraš po forumu. Prošetaj malo po ruskim Jutjub kanalima za majstore i alate, pogledaj, nauči nešto, nemoj da ostneš neuk kao da si iz Hrvatske.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back