sumnjivo lice
Buduća legenda
- Poruka
- 44.833
mora da je unutar tenka odjeknulo "sukaaa"Prvo lice desetine, pardon dvanestine !
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
mora da je unutar tenka odjeknulo "sukaaa"Prvo lice desetine, pardon dvanestine !
Trebam platii 4 eura da to čitam?EXPLAINED: Why Austria won’t allow Ukraine’s Zelensky to speak before parliament
A proposal by liberal party NEOS to invite Ukraine's President Volodymyr Zelensky to make a speech to the Austrian parliament has brought back old neutrality feuds.
https://www.thelocal.at/20220324/ex...ukraines-zelensky-to-speak-before-parliament/
ETO LAZOVCINO!
zelenski ej odbijen od austrijskog parlamenta!
predstava je zavrsena!
Šteta što ovi nisu ni stigli da kažu "bljat"mora da je unutar tenka odjeknulo "sukaaa"
ne trebas platiti nistaTrebam platii 4 eura da to čitam?
A Talijani kako izlaze iz parlamenta, to ništa?
Gospodine Lažrov, vi ste?
po broju da po kvalitetu nebih rekao svi ukropski s-300 su prve verzije 20+ godina stare kante e sada koliko je to efikasno je drugo pitanje isto i za buk koji je malo moderniji ali ne punoAli pazi ta dva sto su prinudno sletela(oborena) su prezivela gomilu pogodaka i posada je prezivela sto svakako govori o kvalitetu tog helikoptera....naravno da ne znaci obaranje da je nesto lose,znaci takodje da da su PVO sistemu rusa odlicni ....rusi znaju sa cime se bore i to je ocigledno ocekivano,Ukrjaina je imala jedan od najobiljnijih PVO-a u Evropi ako ne i najbolji posle Rusije....
Nisam za maltretiranje zarobljenika.Ali tamo gdje su nacisti ne bih ni imao zarobljenika.BRACO SRBI, KAKVO MISLJENJE IMATE AKO SE RECIMO ZAROBI KOJI HRVATSKI PLACENIK U UKRAJINI?
da li ste za recimo brzu likvidaciju, ili polako da pozeli blajburg...
nisu to ni ljudi niti bilo sta slicnoNisam za maltretiranje zarobljenika.Ali tamo gdje su nacisti ne bih ni imao zarobljenika.
Ovaj novinar je u pravu , Azov bi morao promeniti neonacistički imidž a takođe i reputaciju islamomrzitelje, . eto za početak se jevno mogu hvaliti kako imaju dva obožavaoca ; loja Mstislava i suneta semenkara.12. 4. 22. Украјински пук "Азов" је главна борбена снага у одбрани Мариупоља. Припадници овог пука задивили су цео свет својом надчовечанском борбом за одбрану своје земље. Новинар Al jazeere Имран Кхан разговарао је са једним од команданата пука "Азов" на тему њихове херојске борбе, али и на тему политичких контраверзи које се везују за ову сада већ славну јединицу:
A priča pred spavanje ?Nisam za maltretiranje zarobljenika.Ali tamo gdje su nacisti ne bih ni imao zarobljenika.
Морају све по ПС-у јер припадају оружаним снагама Руске Федерације, без обзира јесу ли у питању нацисти или обична војска, осим ако потегне оружје на тебе!voda vriiiiiiiiiiiiiiiiii
!!!!!
VODA VRI!
TOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
DERI NACISTICKE SATRAPE! DERI PRSTIC PO PRSTIC!
Još ti nije jasno da ti je propaganda popila mozak, citaj sta su Rusi 1994 potpisali i prevarili Ukrajinu.nisu uzeli takijasu
vratili su
znas neobrazovani stvore, tvoj je problem sto ti niko u familiji ne zna vise od istorije do cetvrtog osnovne
ukrjainac kruscv dok je bio predsednik sssr je toboz u ime sovjetskog bratstva poklonio krim ukrajini
od 1991 ve nema vise bratstva tako nema ni krima u ukrjaini
molim lepo.
Tačno. Međutim, pod "trošenjem" sam mislio pre svega na habanje od upotrebe,ne nužno obaranje.ma nije samo to u pitanju tu je i Ka 52 koji iako oboreni vrse odlican posao i pokazali su se bolje od mi28.Kada se lomilo imzedju Mi28 i Ka 52 jakim lobiranjem pobedio je Mi 28 ,ali sada se vidi kakva je masina Ka 52.
Rusi imaju gubitke u Ukrajini i imace ih jos, jer niko drugi ne bi koristi RV kao Rusi.Ti gubici nisu produkt losih aviona nego takticke upotrebe
Jel biolaboratorij sa genetskim šišmišem rusoubojicom
Sta god da ima uhvatio je botaksiranog kepeca na udicu i voda ga gdje on želi.Ja мислим да председник Америке има Туретов синдром
Dijete drago, prije nego što pomisliš na ratni zločin probaj jednom uzeti pušku u rukuNisam za maltretiranje zarobljenika.Ali tamo gdje su nacisti ne bih ni imao zarobljenika.
Сигуран сам да су му узели право коферче, дали га потпредседници, а њему додали неку копију коферчета са пеленама.Ja мислим да председник Америке има Туретов синдром
citajJel biolaboratorij sa genetskim šišmišem rusoubojicom
Za razliku od izdajice TrampaSta god da ima uhvatio je botaksiranog kepeca na udicu i voda ga gdje on želi.
inflacija ide preko 25%Ja мислим да председник Америке има Туретов синдром
Ma čitaj, pa nismo baš svi rusofili koji su cijeli radni vijek proveli u nacističkoj Njemačkoj da znamo čitati