Frtajler,.... jel i tebi treba da se crta..."banderizam"

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Frtajler,.... jel i tebi treba da se crta..."banderizam"

ja se evo nasladjujem, dok ti i poslednji nazzi brat odlazi na vecni pocinak ko go.vno u kanalizaciju u MauriopoljuNaslađujem se?
Pa žao mi vas je, kakvo naslađivanje

Sta li su drugo ocekivali, prica o maloj i velikoj keri, sto bi kazale moje Lale.Potresni snimci: Borci Ramzana Kadirova sve više ginu u Ukrajini /VIDEO/
Share on facebook
- 12 Aprila, 2022
- 9:42 am
- Svijet
Share on twitter
Share on whatsapp
Nažalost, mladi Čečeni sve više gube živote u ruskoj agresiji na Ukrajinu. Iako Ramzan Kadirov čini sve da sakrije informacije u pogibijama svojih boraca, na društvenim mrežama se svakodnevno objavljuju šokantni snimci kao što su ovi prilozi iz Mariupolja.
VIDEO: Mladi čečenski borac pogođen snajperom
Nezavisni čečenski analitičari su primjetili jednu veoma opasnu pojavu koja ukazuje da ruska, ali i zapadna propaganda koriste učešće boraca Ramzana Kadirova i njihovu medijsku promociju u ukrajinskom ratu kako bi na njih prebacili svu krivicu za počinjene zločine u Ukrajini.
“Svjedoci smo kako prokremljanski propagandisti na zapadu sprovode informativni rad na čišćenju Putina i Rusa općenito od genocida nad civilima koji su počinili u Ukrajini. Oni su krivca našli u borcima Kadirova preko kojeg pokušavaju okriviti sav čečenski narod”, kaže jedan od najuticajnijih čečenskih blogera Hasan Halitov.
VIDEO: Čečenski borac pogođen snajperom sam sebi pokušava pružiti pomoć
https://saff.ba/potresni-snimci-borci-ramzana-kadirova-sve-vise-ginu-u-ukrajini-video/
Чечени су имали минималне жртве, ништа специјално.
Na severu Ukrajine, gde se Rusija povukla izgubili su teritoriju velicine nekoliko KosovaKroasani pojačavaju patetiku, sada imamo i Davida protiv Golijata
Primetna nervoza.
ajde ti ljubitelju fasizma , nacizma , zapadnjackoga ,
frtajler u ocajuOstalo je još par dana da konačno saznamo ko i šta se to krije u pacovskim šahtama azovstala! Mada mislim da će prvo na obradu u Moskvu,gdje će učiti da pjevaju ko slavuji!
nigde se ruska vojska nije povukla, potucenaNa severu Ukrajine, gde se Rusija povukla izgubili su teritoriju velicine nekoliko Kosova
Rekao bih da Davidu Zelenskom ide odlicno protiv visestruko mocnijeg okupatora
Ja sam video do sada oko desetak Balkanaca da su poginuli. Srbi i Hrvati. Nijedan sa ustaskim, cetnickim ili nacistickim simbolima.Kolike su zrtve do sada? Na svim stranama
Koliko je do sada izginulo srbohrvata tamo?
Video sam sliku ona tri srbina sto ih je ubilo.
Ako računamo sv epoginule, znači one pobijene snajperima i zapaljene 2014. godine, pa sve one pobijene granatama poslednjih 8 godina, onda i sve ove u sukobu, previše je mrtvih. Ovo je bilo krajnje vreme da s eprekinu zločini Ukrajine neređeni i planirani od NATO sanga.Kolike su zrtve do sada? Na svim stranama
Koliko je do sada izginulo srbohrvata tamo?
Video sam sliku ona tri srbina sto ih je ubilo.
Ko je izgubio šta?Na severu Ukrajine, gde se Rusija povukla izgubili su teritoriju velicine nekoliko Kosova
Rekao bih da Davidu Zelenskom ide odlicno protiv visestruko mocnijeg okupatora
Potvrdjeno da Rusi koriste omamljujuci gas
Ukrajinski militanti iz terorističkog bataljona Azov, zabranjenog u Rusiji, i drugih formacija čvrsto se drže podzemnih postrojenja ispod fabrike Azovstal u Mariupolju. Planirano je da se tamnice oslobode uz pomoć hemijskih trupa. Ovo je u ponedeljak, 11. aprila, u emisiji Prvog kanala izjavio zamenik komandanta NM DNR pukovnik Eduard Basurin. Vojska je istakla da se u tu svrhu utvrđuju svi raspoloživi izlazi iz podzemnih delova strateškog postrojenja. Šef republike Denis Pušilin rekao je da su snage Donjecke Narodne Republike (DNR) preuzele kontrolu nad lukom u Mariupolju.

Velika ispravka, nije tu reč o nacionalizmu već šovinizmu. Hvala, nema na čemu.ajde ti ljubitelju fasizma , nacizma , zapadnjackoga ,
prvo lepo nauci lekciju zasto se nacionalizam povampiro i ko su ti koji su itekako i dobrineli
a za ovo drugo
otvori za sebe i za svoje sledbenike , posebnu temu .