Rat u Ukrajini (40)

Da li je blizu mirovni sporazum kojim bi se okončao rat?

• DA

glasova: 5 10,9%
  • NE

glasova: 41 89,1%

• Ukupno glasova
    46
Bili su snimci, gledali smo ih ovde na temi.
Druga stvar, lakše je vidjeti snimcima iz satelita neku kolonu vozila nego locirati i uočiti dron.

Ti se u to ne razumiješ čim ti to porediš.
Apsolutno tacno bili su snimci samo sto ne zanas kako su napravljeni. Lakse je znati da le se Zeleni obrijao i snimiti ga u koloni vozila nego uociti dron od nekoliko metara duzine na moru ili u vazduhu.

Ne lupaj gluposti molim te. Ovo što ti pišeš ne bi ni dijete napisalo.
Smrtna presuda predsjedniku najmoćnije nuklearne sile? To samo lud može pomisliti.
Ama sve i da je istina, VSU napravi jedan korak naprijed i stotinu unazad.
Sasvim normalna pojava u ratu.
Najveca saveznicka operacija u WW2 Market Garden bila je fijasko pa su opet svi znali da to na kraju nece promijeniti nista.
Ovdje se jedno malo krizanje kod Kupjanska slavi kao da su usli u Moskvu.
Ali kako kaze jedna poslovica, prosjaci ne mogu birati.

По тој логици и Срби су уништавали Србију од 1914. до 1918. а само су се требали предати Аустроугарима и трећина Срба неби погинула а Србија неби била уништена. Међутим будале се ипак одлучиле боритtи за своју земљу.
Kad ovo bude završeno Ukrajina će biti kao Liban, tj ono što od nje bude ostalo.

Sreca pa je Putin plemenit.
Evo vidi da su na snimku ukrajinski vojnici. Oni nose kao identifikaciju zelene trake na sebi.

webp.webp

IMG_20251214_035048.jpg

Zašto ih nose tako ti ne razumiješ ali nije ni važno da ti to razumiješ već da vidiš na snimku svojim očima.

Poslednja izmena:
Ama sve i da je istina, VSU napravi jedan korak naprijed i stotinu unazad.
Sasvim normalna pojava u ratu.
Najveca saveznicka operacija u WW2 Market Garden bila je fijasko pa su opet svi znali da to na kraju nece promijeniti nista.
Ovdje se jedno malo krizanje kod Kupjanska slavi kao da su usli u Moskvu.
Ali kako kaze jedna poslovica, prosjaci ne mogu birati.
Pa da, u pravu si. Kod nas se kaže "kokuzu je korisno i kad ga komarac ujede"

Neće niti mogu promjeniti ništa. Davno im je Milanović u facu rekao istinu "Hoćete li mi objasniti kako to nuklearna sila gubi rat do kojeg joj je jako stalo?"

Nikako ili svi gubimo ili ona dobija, nema trećeg.

Evo vidi da su na snimku ukrajinaki vojnici. Oni nose kao identifikaciju zelene trake na sebi.

Pogledajte prilog 1832400
Pogledajte prilog 1832401

Zašto ih nose tako ti ne razumiješ ali nije ni važno da ti to razumiješ već da vidiš na snimku svojim očima.
Ocigledno da je to jarko zeleno naknadno dodato snimku na koje se ne razaznaju nikakve boje ali hvala ti na snimku mene bi mrzelo da trazim i da se na kraju uverim da je falsifikat kao i vecina snimaka te vrste iz ovog rata.

Ne lupaj gluposti molim te. Ovo što ti pišeš ne bi ni dijete napisalo.
Smrtna presuda predsjedniku najmoćnije nuklearne sile? To samo lud može pomisliti.
И Совјетски Савез је својевремено био најмоћнија нуклеарна сила па се распаде ко кула од карата а предсједник му побјеже у Њемачку.

И Совјетски Савез је својевремено био најмоћнија нуклеарна сила па се распаде ко кула од карата а предсједник му побјеже у Њемачку.
Raspao se Sovjetski Savez ali nije nuklearna sila koja je preuzela sve projektile kod sebe a to je Rusija.

Raspao se Sovjetski Savez ali nije nuklearna sila koja je preuzela sve projektile kod sebe a to je Rusija.
Значи то што имаш нуклеарно оружје није никаква гаранција да се нећеш распасти а да ти предсједник неће побјећи или, не дај Боже, завршити на суду.

Значи то што имаш нуклеарно оружје није никаква гаранција да се нећеш распасти а да ти предсједник неће побјећи или, не дај Боже, завршити на суду.
Ne, Rusija nema samo nuklearno oružje. Rusija ima najviše nuklearnih bojevih glava na svijetu.
Da nije tako zapad bi ih davno napao da im otme resurse jer zapad je parazit.

Sada da Rusiju ogradiš zidom od 7 metara visine od ostatka svijeta ona bi preživjela jer ima sve. Hranu, naftu, autoindustriju, resurse itd.

Rusija nije samo država, to je imperija i nije lako ni upravljati tolikim administrativnim aparatom.

Ne, Rusija nema samo nuklearno oružje. Rusija ima najviše nuklearnih bojevih glava na svijetu.
Da nije tako zapad bi ih davno napao da im otme resurse jer zapad je parazit.

Sada da Rusiju ogradiš zidom od 7 metara visine od ostatka svijeta ona bi preživjela jer ima sve. Hranu, naftu, autoindustriju, resurse itd.

Rusija nije samo država, to je imperija i nije lako ni upravljati tolikim administrativnim aparatom.
Rusija je pre svega civilizacija stara preko milenijuma
Kina takodje jos starija civilizacija
Indija takodje
Arapska civilizacija
.....
Imamo I one Satan nikogovice lopuze prevarante lazove od zla oca I gore matere

Имали су и Срби избора. Могли су прихватити ултиматум Аустроугарске и рата неби било.

MIslis na onu biblijsku? Ako te neko osamari po obrazu okreni mu cmar. Ne moze to svako samo retko talentovani.

Ajd' na spavanje premoren si i pises nebuloze.

Gospodo, ili ste vi sa kruške pali ili se ja nisam dobro izrazio, pa imamo ovo nerezumevanje.
Strana koja radi suprotno od onog što bih ja želeo, dakle, zapad, u slučaju BiH zalaže se čuvanje celovitosti, a u slučaju Srbije za razbijanje celovitosti, tj. teritorijalnog integriteta.
Da li je njih briga što dolaze u opasnost da ih se označi kao nepoštene? Ne!
S druge strane, mi većamo među sobom, ako ne damo da se Kosovo odvoji, onda nemamo pravo da tražimo odvajanje RS, ili ako oćemo RS, onda nemamo pravo da se bunimo zbog otcepljenja Kosova i tako...
Zapadnu stranu savršeno zabple ona stvar za principijelnost, uradiće u oba slučaja na našu štetu a u svoju korist. Kosovu će dati da se odvaja a Srpskoj neće.

Pa zar onda nije ok da i ja/mi tako pristupamo: oćemo i Kosmet i RS, zabole nas neka stvaer da li je to principijelno!?!

Isto tako, zabole me da li je OK da Rusi napadnu Ukrajinu, ako mi već nije ok da nato napadne Srbiju! U srpskom interesu je da nato ne napada Srbiju, kao i da Rusija osvoji Ukrajinu. I ako treba to ću braniti i predstavljati poštenim, dobrim i pametnim. Jer, na drugoj strani imam zapad koji svoje interese brani u Iranu, dok Rusiji osporava da brani interese u svojoj avliji.
U tom smislu, Ukrajina i zapad su krivi za rat, pa i stradanja ljudi, za koje mali Frćko tvrdi da ih licemerno žalimo,

Poslednja izmena:

Back