Bojan_BRT
Buduća legenda
- Poruka
- 31.562
Nebitan si ko Vuhledar.Samo ih nikako nema u Kijevu, Harkivu, Odesi, Hersonu, Mikolajivu, Zaporizju, Slavjansku i Kramatorsku.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nebitan si ko Vuhledar.Samo ih nikako nema u Kijevu, Harkivu, Odesi, Hersonu, Mikolajivu, Zaporizju, Slavjansku i Kramatorsku.
Logistika "druge vojne sile sveta" na nivou.
Bila bih opreznija sa nabrajanjima, da sam na tvom mestu.Samo ih nikako nema u Kijevu, Harkivu, Odesi, Hersonu, Mikolajivu, Zaporizju, Slavjansku i Kramatorsku.
Bila bih opreznija sa nabrajanjima, da sam na tvom mestu.
Ko ti je kriv što ti nikad nećeš moći
Pati luzeru![]()

Logistika "druge vojne sile sveta" na nivou.
Ti si taj koji je zaslepljen Putinom.Cini ti se, zaslepljen si Putinom.
Jesu li Ukri rekli da ilegalnim tankerima nije mjesto u ukrajinskim vodama?
Jesu. Da ne bi bilo "nismo znali"
Opet se raduješ sitnom terorizmu da ne bi morao da razmišljaš o ratu koji gubite.Jesu li Ukri rekli da ilegalnim tankerima nije mjesto u ukrajinskim vodama?
Jesu. Da ne bi bilo "nismo znali"
Pa odličnoooo, a i dalje uvoze Ruske energenteМИНИСТАРСТВО спољних послова Русије саопштило је да су економије европских земаља од 2022. до 2025. године изгубиле до 1,6 билиона евра због антируских санкциа.
МИНИСТАРСТВО спољних послова Русије саопштило је да су економије европских земаља од 2022. до 2025. године изгубиле до 1,6 билиона евра због антируских санкциа.
Pitaš me šta je epilog toga da Ukri rokaju rusla naftna postrojenja, skladišta, rafinerije i tankere?И? Шта је епилог? Ако не знаш, да ти шапнем, Кијев гори а нема грејања.
Epilog je da je Rusija u 2025. okupirala dodatnih 0,77% ukrajinskog teritorija.
Još cca 100 godina i 30 meleona likvidiranih okupatora i mema Ukrajine!
HahahahaOpet se raduješ sitnom terorizmu da ne bi morao da razmišljaš o ratu koji gubite.

ZaštoМислим да бих могао потрошити коју десетину хиљада евра за вечеру са Скарлет Јохансон.