KESH
Buduća legenda
- Poruka
- 42.484
Aha, zato je Ukranija sve manja i manjaRuse tek zabolelo u zimu 2022 posle epskih batina koje popise.![]()
Mukica mala ispaćena, ni sam ne vjeruješ u ono što pričaš

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Aha, zato je Ukranija sve manja i manjaRuse tek zabolelo u zimu 2022 posle epskih batina koje popise.![]()

Aha, zato je Ukranija sve manja i manja
Mukica mala ispaćena, ni sam ne vjeruješ u ono što pričaš
![]()
Očajan si po običaju, ne znaš više čime da se tješišManja kao Hrvatska 95. Je li tako?

Leleee kako jaran patosira Bandera avetinjaKoja tuga i ocaj...
Sam izmisli i ciljeve i rokove i onda se smeje kada se ne ispune...
A sta drugo i ocekivati od nekoga ko je, i nema stida da bude, Bandera Fellas...
![]()
хахахааха "ћаци" ТВ Фронт "окорели азовац" (са твитера) цитира кад му одговара

Borii se Ukrajinci sa Rusima mnogo pre nastanka NATOa."Rusija je smještena na granicama NATO-a."
Kakvi su ti Rusi gadovi! Baš tu su se morali smjestiti...
Cini ti se, zaslepljen si Putinom.Zelenski je u ovom momentu najveći zločinac koji hodi zemljom....nije jedini, čitava banda je u pitanju, ali je definitivno najeksponiraniji, sto mu je, jel' te, otežavajuća okolnost....
Tacno ali je Hitler rat zapoceo cak je Putin prepisao recept za agresiju kao BILA JE TO NASA ZEMLJA I NAS NAROD JE UGROZEN ako odobravas postupak Putinu moras i Hitleru, isti cilj isto odstojanje.Па и Хитлер је бранио пред крај рата.
Strogo pazim da ti se ne priblizim, ne brini.Djuro cuvaj se kengura![]()
Tacn a uslov je bio slepa poslusnosta kao Lukasenko.Koliko me sjecanje sluzi ti si ovdje MNOGO sta propustio u vezi ponude Rusije npr. Ukraini je Rusija Jo's garantovala bratske cijene nafte gasa I ostalih energenata. Mislim da bi se moglo pronaci original ruska ponuda Ukraini tako da su imali trunku pameti I samo postovanja trebalo su ko I BeloRusija da se drze bratske Rusije ko pjan plota I tako obezbijediti gradjanima Ukraine bezbedan I lagodan zivot fantasticne buducnosti.
хахахааха "ћаци" ТВ Фронт "окорели азовац" (са твитера) цитира кад му одговара![]()
![]()
![]()
![]()
daSvestan si svojih nedostataka, ali nista ne preduzimas da to otklonis. Nije bas za pohvalu.![]()
12to na slici uopste nije an 22
Đura i Ukri mislili da su im Rusi kao Poljaci…Umislio da je visa sila![]()
Rusi ne ratuju za pare, brane se od Woke EU.zna li neko od vas uopšte za koje pare ratuju Rusi u Ukrajini (pošto su svi plaćeni za to) i kakvi se ugovori potpisuju
Vlada laze i maze kad objavljuje one reklamne objave u vezi pristupanja novih obaveznika oruzanim snagama?Rusi ne ratuju za pare, brane se od Woke EU.
svi koji ratuju na ruskoj strani su ugovorci.Rusi ne ratuju za pare, brane se od Woke EU.