Rat u Ukrajini (4)

Koliko će dugo trajati rat?

• Još par nedelja

glasova: 37 30,8%
  • Još nekoliko meseci

glasova: 47 39,2%
  • Godinu dana+

glasova: 13 10,8%
  • Dve godine+

glasova: 4 3,3%
  • Nekoliko godina (3+)

glasova: 19 15,8%

• Ukupno glasova
    120
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vidim da nisi pratio korespodenciju....Karadirov je po Tixiju i Watchmanu u Ukrajini i to prvih dana u lovu na Zelenskog po Kijevu...pa onda osobno zauzimao bunkere po Dombasu i posljednjih dana kad su Rusi zapeli u Mariupolju osobno došao i sam 1293 zgrade sam očisti....sad kad mi ti ovako lijepo objasniš da Tixi,Watchmain i ovaj gore prilog lažu sam razočaran tom bradatom pickico.
Ajmo ponovo!!
Pusti Tihog, Janka, Marka!
Jedan od forumaša iz redova junačke nacije koja je u vreme Karla Velikog imala 160000 vojnika:mrgreen::lol:.....postuje tvit tnjiter glupandera sa AKCENTOM kako Kadirev navodno LAŽIRA da se prilikom preuzimanja trofejnog vozila nalazi u Ukrajini I AKO NIKO NIJE TVRDIO DA SE U TOM TRENUTKU NALAZIO U UKRAJINI!!!!
KAPIRAŠ!!

:dash::dash:

Imaš neki snimak gde ruski vojnici pucaju u razoružane i zarobljene ukrajinske civile?
Hajde još jednom, vidim da ti ne ide najbolje iz prve.
Rusija ima apsolutno svako pravo da napadne Ukrajinu. To pravo sile je dato onog dana kad je NATO napao SRJ.
Rusija ima apsolutno svako pravo da napadne Ukrajinu jer brani preko 8 miliona Rusa u toj državi, koji su poslednjih 8 godina ubijani i proterivani.
Rusija ima apsolutno svako pravo da napadne Ukrajinu, kao što je 45. napala Nemačku, jer se bori protiv zločinaca i nacista.
Ti ovde opravdavaš ratne zločine, realno to je za trajni ban, ali to se neće desiti jer ovaj saj živi od klikova, pa im odgovara da se pojavljuju i takvi poput tebe, ološ koji podržava ratne zločine.
Rusija nema apsolutno nikakvo pravo napadati sudjednu državu,ubijati civile rušiti infrastrukturu, gradove i sela.
Iscenirali su tobože neku ugroženost Rusa u Ukrajini.
Rusi su prvi zauzeli Krim, pobunuli proruske separatiste sa ciljem odcjepljenja od Ukrajine.

To što Rusi rade u Ukrajini ide direktno u korist Albanaca na Kosovu..
A vi i dalje slavite ruske agresore i gubitnike u ovom prljavom ratu.

Rebus sic stantibus​

Сигурно да никада ниси чуо нити знаш шта то значи?

Окачи изворе твојих тврдњи и решен проблем!
International low možeš okačit mači o rep, ovdje se radi o komercijalnom ugovoru gdje je ugovor zakon po sebi.
Logaouth.
Tako je hrvatska išla s Mađarima u arbitražu za INU i ispušila 4 milijarde kn + sve troškove.

Ide zid prema Rusiji....pedeset god ima da budu kuš :mrgreen:
Zid? Sa strane zapada, zato sa istoka sve otvoreno. Znaš li kolike su Kina, Indija i Pakistan i ostatak Azije? A kolika je Afrika ili Južna Amerika?

Nemoj da ti sad dajem lekcije iz povijesti ali moram spomenuti NATO ......proglasište pobedu a kosovari dobiše republiku ?
Koliko znam *kosovo nije međunarodno priznata država niti ih ima u bitnim međunarodnim organizacijama.

Imaš neki snimak gde ruski vojnici pucaju u razoružane i zarobljene ukrajinske civile?
Hajde još jednom, vidim da ti ne ide najbolje iz prve.
Rusija ima apsolutno svako pravo da napadne Ukrajinu. To pravo sile je dato onog dana kad je NATO napao SRJ.
Rusija ima apsolutno svako pravo da napadne Ukrajinu jer brani preko 8 miliona Rusa u toj državi, koji su poslednjih 8 godina ubijani i proterivani.
Rusija ima apsolutno svako pravo da napadne Ukrajinu, kao što je 45. napala Nemačku, jer se bori protiv zločinaca i nacista.
Ti ovde opravdavaš ratne zločine, realno to je za trajni ban, ali to se neće desiti jer ovaj saj živi od klikova, pa im odgovara da se pojavljuju i takvi poput tebe, ološ koji podržava ratne zločine.
budemo se spominjali kad se sam uvjeriš da ništa od tog što si naveo nije adekvatno... postoje snimke zarobljenih ruskih vojnika koji su prepoznati i identificirani od strane ukrajinskih vlasti i kojima se izgubio svaki trag tj rusi ih ne vode u svojim evidencijama... to znači što...

Rusija nema apsolutno nikakvo pravo napadati sudjednu državu,ubijati civile rušiti infrastrukturu, gradove i sela.
Iscenirali su tobože neku ugroženost Rusa u Ukrajini.
Rusi su prvi zauzeli Krim, pobunuli proruske separatiste sa ciljem odcjepljenja od Ukrajine.

To što Rusi rade u Ukrajini ide direktno u korist Albanaca na Kosovu..
A vi i dalje slavite ruske agresore i gubitnike u ovom prljavom ratu.
Da te podsetim, svako ko ima veliku silu ima pravo na sve pa i na agresiju, tačan datum od kad je to dozvoljeno u međunarodnoj politici je 24. 03. 1999. godine.
Krim nije zauzet, već se referendumom pripojio matici kojoj pripada. I to nakon zločina u Kijevu i otimanja vlasti ubistvima uz pomoć NATO pakta.
Ako nisi pročitao, Srbija je zvanično protiv menjanja granica Ukrajine.

International low možeš okačit mači o rep, ovdje se radi o komercijalnom ugovoru gdje je ugovor zakon po sebi.
Logaouth.
Tako je hrvatska išla s Mađarima u arbitražu za INU i ispušila 4 milijarde kn + sve troškove.
Смешан си! Блокирају 320 милијарди руског новца па ће онда да се позивају на закон?
То беше као што су Пољаци хтели да поднесу тужбу против Русије за контра санкције 2016 или 2017?
Такође, на тај закон грејаће се народ у ЕУ а и радиће индустрија?

Zid? Sa strane zapada, zato sa istoka sve otvoreno. Znaš li kolike su Kina, Indija i Pakistan i ostatak Azije? A kolika je Afrika ili Južna Amerika?

Koliko znam *kosovo nije međunarodno priznata država niti ih ima u bitnim međunarodnim organizacijama.
sve ima svoj tok, vrijeme... znamo da kina ima neriješeno pitanje sa rusijom oko mandžurije, indija i pakistan također nešto ne mogu da se dogovore, afriku bi USA jednostavno trebala prestati hraniti a južna amerika je katolička tako da ne znam što se u nju uzdate... cccc

Ajmo ponovo!!
Pusti Tihog, Janka, Marka!
Jedan od forumaša iz redova junačke nacije koja je u vreme Karla Velikog imala 160000 vojnika.....postuje tvit tnjiter glupandera sa AKCENTOM kako Kadirev navodno LAŽIRA da se prilikom preuzimanja trofejnog vozila nalazi u Ukrajini I AKO NIKO NIJE TVRDIO DA SE U TOM TRENUTKU NALAZIO U UKRAJINI!!!!
KAPIRAŠ!!
Ajmo ponovo....naveo sam da sam nasjeo da laže pri preuzimanju jer su me Tixi i Watchmen ubjedili da je u Ukrajini....i bilo mi je smješno što lažira...sad kad znam da nije lažirao i da stvarno nije u Ukrajini sam razočaran tom pickicom koja serucka o borbama iz sigurne udaljenosti.
Ako ovo nije objašnjenje onda stvarno ti ne mogu pomoći....morat ćeš pitati @dragona ....on je navodno obrazovan :mrgreen:

Индустријска зона Авдејевке.

Snap2.jpg

Tačnije, ne žele da ukapiraju.
Логично.
Стави се на место просечног Хрвата, који зна све што и ми знамо, а опет је урадио све упркос тих сазнања, подржао све за шта је знао да је и криминал и злочин...
Они су осуђени на ту шизофрену позицију, коју живе; јер, ако се та два света сударе...

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back