Jotanka
Domaćin
- Poruka
- 4.991
Џон МекКејн је оптегао папке.
Али, овај Линдзи Греам још увелико једе бурек о Путину и Русији.
Али, овај Линдзи Греам још увелико једе бурек о Путину и Русији.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Aha pate jer ne mogu da kupe Big Mek, Epl , Ford i H&M, a cijena goriva im pola eura, a hljeba više nego 25 puta manja nego u Milanu!Vase misljenje da nezavisnost u praksi ne postoji, ovim ste ojasnili svoj stav ali ne misle svi tako, ako bi ovo sto se desava islo u prilog ruskom narodu mozda bih se slozio sa Vama ali taj narod ce platiti Putinove pogresne odluke i vec pati zajedno sa Ukrajincima.
To sam ja pričao od prvog dana sankcija.Ово што се ради Русији гледају све остале земље.
Два закључка:
1. СВИФТ пропада. Биће прихватљивији други системи из којих не може да те неко протера.
2. Неће бити слани девизе и злато на чување у земљама који су се огрешили Русији на том пољу.
А. Иначе, мислим да се доспели рачуни које треба да плате руска предузећа у иностранству, могу подмирити замрзлим руским државним резервама.
Б. Исто важи и за руски вањски дуг.
Па, после Русија потражује руским предузећима оно што је у њихово име платила под А.
sada cu usnimiti na moj LaptopImaš i aplikaciju Telegram, ima i za pc. Možeš da pratiš sve, rt, sputnik, Intel Slava Z, WarGonzo...
Јесте, да.To sam ja pričao od prvog dana sankcija.
Svako oružje koje je upotrebljeno protiv Rusije neće više nikad moći da bude upotrebljeno. SWIFT se samoubio, Fejsbuk, Gugl i ostale korporacije će od sad biti smatrani neprijateljskim institucijama, ne samo u Rusiji i Kini nego i u Indiji, J.Africi, Bliskom Istoku i celom onom svetu koji nije uveo sankcije.
Zlatne i devizne rezerve u zapadnim bankama će biti dramatično smanjivane itd itd. Zapad se kolektivno samoubio i izolovao od sveta.
Тебе. Не прође минута да га не споменеш.Koga briga šta Lažrov govori ili potpisuje
Nije ni vredan pomena, uleteo u zapaljeni dvor na Cetinju da spasava djindjuve Kraljice Milene i njenih cerki i pritom poginuo, prica o samuraju zbog koje je dobio Sablju sa zlatnim rukohvatom i dijamantima posle izgubljene bitke koja se navodno cuva u nekom muzeju u St. Petersburgu verovatno je jedna od hiljada crnogorskih legendi.Nikad se nisam susreo sa tim imenom, priznajem.
Al mogao bi da cujem, pogotovo ako je zanimljiv lik
Što je babi milo - to joj se i snilo .25. 3. 22 На згради Градског већa Херсона постављена је огромна застава Украјине!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
e voleo bih da ga pronadju i da se ne objavi sve dok i ne oseti sta znaci bol.Смрадина која је пуцала у ноге заробљеним војницима идентификована.
https://t.me/voenacher/13274
Napreduju prema Rusiji.Kako napreduju Ruje?
A prosječna plata im 300 eur, minimalna 60 eur, minimalna penzija 20 eur. Kako uvek to zaboravite da kažete jelte? Koliko litara benzina može da si priušti taj Rus? Ili kila hleba?Aha pate jer ne mogu da kupe Big Mek, Epl , Ford i H&M, a cijena goriva im pola eura, a hljeba više nego 25 puta manja nego u Milanu!
Koje vi gluposti prosipate na ovom forumu,čudo jedno!
Kako se drže vaši ustaški BOJOVNICI gore u Mariupolju ?Kako napreduju Ruje?
Готови су. Укри пред Москвом.Kako napreduju Ruje?
Izgleda, da su ih Ukrajinci zaustavili. U glavnom, namera Rusa, da ušetaju u Kijev te smene vlast marionetnom proruskom propala je. Verovatno su očekivali da će ih narod dočekati kao oslobodioce, jer se vidi, da nisu spremili adekvatnu logistiku, niti dovoljno trupa za uspešnu invaziju. Sve što je do sada jasno, da ih narod ne želi, čak više ne žele ih ni ukrajinski Rusi, bar jedan dio njih.Napreduju prema Rusiji.
Verovatno niste ziveli pod sankcijama i za Vas je to misaona imenica, voze japanske krntije sa volanom jos uvek na desnoj strani, vazno da je benzin jeftin, odlicno im je to sa hlebom imaju sa ccime da napune stomak, drugo nesto i nije vazno. Rusi jos uvek zive losije nego mi a tako bogata zemlja.Aha pate jer ne mogu da kupe Big Mek, Epl , Ford i H&M, a cijena goriva im pola eura, a hljeba više nego 25 puta manja nego u Milanu!
Koje vi gluposti prosipate na ovom forumu,čudo jedno!
Kako vi krvati prolazite sad, nakon što ste rusima uveli sankcije ?To ne umanjuje zločine koje je napravio i sada radi Putin.
Zato se svrstaš na stranu istine i pravde Vladimira Putina.