Rat u Ukrajini (4)

Koliko će dugo trajati rat?

• Još par nedelja

glasova: 37 30,8%
  • Još nekoliko meseci

glasova: 47 39,2%
  • Godinu dana+

glasova: 13 10,8%
  • Dve godine+

glasova: 4 3,3%
  • Nekoliko godina (3+)

glasova: 19 15,8%

• Ukupno glasova
    120
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Agonija je veca nama bila 99 jer nismo videli neprijatelja, Ukrajinci kad su zveknuli prvih par Rusa i unistili par tenkova i kamiona napunili se elanom i plus Nato krenuo da salje pomoc. A agonija ce ekonomski najvise biti na ruskoj strani koja je popila sankcije za anale koje ce tek polako da krckaju tamosnju ekonomiju i da daju rezultate i enormni troskoci rata koji su sve samo ne mali.

To što su Ukrajinci uništili Rusima znači za sudbinu rata taman koliko i kad smo mi uništili nevidljivog.
Ekonomski će trebati mnogo vrmena da prođe da bi se efekti sankcija osetili na vojnoj moći Rusije a Ukrajina ne može podneti ovakav rat još par maeseci, nema teorije

IMG_20220325_000723.jpg

Jučer su me nazvali ustašom iz Hr. a sad i balijom 🤣
Susjedi nećemo se vrijeđati pa vidite da ja nikoga od vas ne zovem pogrdnim imenom niti idem ad hominem kao vi.....pričamo se pa shodno tome argumente molim.
Samo sam mu parafrazirao situaciju koju u sljepilu ne vide mnogi od vas....zašto ne suosjećate sa Ukrajincima kojima je Krim otet a vi se pozivate na Kosovo?
Krim nije otet, vec vracen...kao sto ce biti i Kosovo...vidis da nema nikakvih kontradiktornosti....

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back