Rat u Ukrajini (4)

Koliko će dugo trajati rat?

• Još par nedelja

glasova: 37 30,8%
  • Još nekoliko meseci

glasova: 47 39,2%
  • Godinu dana+

glasova: 13 10,8%
  • Dve godine+

glasova: 4 3,3%
  • Nekoliko godina (3+)

glasova: 19 15,8%

• Ukupno glasova
    120
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Најтежи дио фронта је овдје, ломи се кичма полако али сигурно.То што је неки Рус запалио нафтно складиште од луке стратешки не значи ништа...
Много мртвих украјинаца...
Maryinka
https://t.me/intelslava/23339
On ne razume da se upravo lomi kičma ukrajinskoj glavnni posle čega sledi oslobađanje kao u Srebrenici.

govori se da su poljaci , koji su i stavise i upozoreni zvanicno da ne salju trupe svoje i to od strane senatora u usa.
ono , sto i je zelja njihova kao da salju mirotvorce , ali i to je samo poljska...inicijativa
jasno i glasno im je i receno kao i natu , da ce biti legitimna meta za gadjanje i unistenje.

Амерички војници су већ у Украјини јутрос сам гледала шта раде , као наводно волонтирају ..

Украјина је окупирана још од 2013 године , окупирана од стране Америке која је , БАЈДЕН и компанија , учествовали у званичном државном удару и окупацији .

Знамо ко је постављао власт у Кијеву , мада се многи праве будале ..

знамо оне аудио снимке америчких званичника :"Фуцк ЕУ , ми ћемо поставити власт коју ми желимо "

Америка је окупирала Украјину 2013 године

Bivaet mnogo tola nelogicnog u Rusa, vidi se da su braca sa Srbima.

UZOOZif.jpg

Гледала јутрос на неким САД каналима на јутубе , а и Лавров тврди да се припрема званично улазак Америчких трупа и НАТО ТРУПА у Украјину под изговорм да су миротворци .

Они су већ у Украјини , незванично или званично више и није битно .Украјина је Америчка колнија још од трнутка када су извели државни удар 2013 године .

Мени је сада потпуно јасно да је ово и планирано , али су их Руси предупредили и заузели копном везе са Кримом .

Нуклерна рат неће бити , али ће бити војна инвазија на Русију преко Укрјаине , можда чак и Блатика
Ako rusi ne potegnu nuklearno naoruzanje, ugasili su. Pregazice ih NATO.

Ako rusi ne potegnu nuklearno naoruzanje, ugasili su. Pregazice ih NATO.

Тачно је да је велика сила напала Русију , напала је империја зла и лажи , сам Сотона је напао Русију , али исто тако Бог је на руској страни .

Битка ће бити тешка , али ће победа бити наша јер је Бог на нашој страни .

Niko nije mogao da pretpostavi...koga ti ovde farbas? Pa mediji su im bili jedan od glavnih ciljeva.

Namerno su zrtvovani ti ljudi da bi se izazvao bes prema NATO-u. Monstruozan cin Miloseviceve i vuciceve bande.
Radio and television facilities are civilian objects and as such enjoy general protection. The prohibition on attacking civilian objects has been firmly established in international humanitarian law since the beginning of the twentieth century and was reaffirmed in 1977 Protocol I and in the Statute of the International Criminal Court.

Koji su to kraljevi. Svaka im cast.
🇺🇸🇷🇸 "Нас и Срба двеста милиона"
"Никада нећемо заборавити, никада нећемо опростити, нећемо више дозволити."

Ове речи су ноћас осветлиле амбасаду САД у Москви.

Светлосна пројекција је била посвећена 23. годишњици почетка НАТО бомбардовања Југославије.

Мене интересује да ли постоји докмент потписан да НАТО ТРУПЕ могу да прелазе преко српске територије у свом нападу на Русију ?

🇺🇸🇷🇸 "Нас и Срба двеста милиона"
"Никада нећемо заборавити, никада нећемо опростити, нећемо више дозволити."

Ове речи су ноћас осветлиле амбасаду САД у Москви.

Светлосна пројекција је била посвећена 23. годишњици почетка НАТО бомбардовања Југославије.

Ne mozemo se Rusu dovoljno oduziti za ono silno oruzje koje su nam poslali od municije, Strela do S-300 sa kojima smo tamburali Nato. Budi human kao Rusija 99.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back