Rat u Ukrajini (4)

Koliko će dugo trajati rat?

• Još par nedelja

glasova: 37 30,8%
  • Još nekoliko meseci

glasova: 47 39,2%
  • Godinu dana+

glasova: 13 10,8%
  • Dve godine+

glasova: 4 3,3%
  • Nekoliko godina (3+)

glasova: 19 15,8%

• Ukupno glasova
    120
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Jutros sam razmišljao za koga ću glasati na izborima i jedini kriterijum je anti nato, anti eu i anti nacizam 😁

dverisrbiirusi.jpg

Pa budale bili i ostali.
Čudno je što ih evropa podržava, a oni vole generala?
Ne podrzava ih Evropa.
Evropa podrzava Ukrajinu i slobodu gradjana Ukrajine
Nacionalisti/fasisti/nacisti i svi ti desnicari tamo cine 1.34%

Kao sto ima i onih sto se loze na Musolinija i Hitlera, kao sto ih ima i u Srbiji, kao sto ih ima u Dverima, Smrdikalima, Mise Vacici, onaj Mladen i taj skup krezavih

Kao Le Penova u FR, kao zlatna zora, kao razni otpad u svim zemljama

Kao desna ruka Putina, Wagner i Dugin

CYBER RATOVANJE

Anonimusi hakirali Centralnu banku Rusije, najavili objavljivanje tajnih podataka​

Foto: Twitter

Hakerska grupa Anonymous je objavila kako su hakirali Centralnu banku Rusije te da će objaviti više od 35.000 podataka.

Kako su iz grupe Anonymous objavili na Twitter profilu, njihova zajednica je izvršila hakiranje Centralne banke Rusije. Tvrde da će u narednih 48 sati objaviti više od 35.000 dokumenata uključujući tajne ugovore.
Anonymous je najeksponiranija svjetska hakerska zajednica koja je nakon ruske invazije na Ukrajinu objavila rat Rusiji.
Ranije su se pohvalili kako su 26. februara hakirali državne TV kanale u Rusiji i pustili istinu o onome što se dešava u Ukrajini.

Ne podrzava ih Evropa.
Evropa podrzava Ukrajinu i slobodu gradjana Ukrajine
Nacionalisti/fasisti/nacisti i svi ti desnicari tamo cine 1.34%

Kao sto ima i onih sto se loze na Musolinija i Hitlera, kao sto ih ima i u Srbiji, kao sto ih ima u Dverima, Smrdikalima, Mise Vacici, onaj Mladen i taj skup krezavih

Kao Le Penova u FR, kao zlatna zora, kao razni otpad u svim zemljama

Kao desna ruka Putina, Wagner i Dugin
Ma divna je Evropa, daleko joj lepa kuća. 👍🏻

Zasto podrzavas naciste koji po recima ove stanovnice Mauripolja, ubijaju civile i uzivaju u tome?

Reci ne nacizmu!
Nisu ovi nacisti ovi su nacionalisti.

Nacisti su oni drugi sa kukastim krstovima sto vole Hitlera, oni su jasno obelezili sami sebe, tu ne mozes da kazes jesu ili nisu i ne mozes da zakacis to nekom drugom

Oni su ista grupa kao Wagner i Sparta kod Hitlera. Ovaj Putina.

Ma divna je Evropa, daleko joj lepa kuća. ??
Da, al tu je i Srbija, ne mozes to da poreknes.

I Srbija ima svoje krezave naciste na dnu kace.

CYBER RATOVANJE

Anonimusi hakirali Centralnu banku Rusije, najavili objavljivanje tajnih podataka​

Hakerska grupa Anonymous je objavila kako su hakirali Centralnu banku Rusije te da će objaviti više od 35.000 podataka.

Kako su iz grupe Anonymous objavili na Twitter profilu, njihova zajednica je izvršila hakiranje Centralne banke Rusije. Tvrde da će u narednih 48 sati objaviti više od 35.000 dokumenata uključujući tajne ugovore.
Anonymous je najeksponiranija svjetska hakerska zajednica koja je nakon ruske invazije na Ukrajinu objavila rat Rusiji.
Ranije su se pohvalili kako su 26. februara hakirali državne TV kanale u Rusiji i pustili istinu o onome što se dešava u Ukrajini.
to transparentno. nek sad hakiraju ameriku i ukrajinu.

Nacisti su oni drugi sa kukastim krstovima sto vole Hitlera, oni su jasno obelezili sami sebe, tu ne mozes da kazes jesu ili nisu i ne mozes da zakacis to nekom drugom

Oni su ista grupa kao Wagner i Sparta kod Hitlera. Ovaj Putina.

Da, al tu je i Srbija, ne mozes to da poreknes.

I Srbija ima svoje krezave naciste na dnu kace.
Ima ali su politički beznačajni i kriju se po podrumima, slušaju hitlerove govore, pa ujutru idu u školu.
Dok se u Evropi pravi ustašijada u blajburgu, a u ukrajini im se dotura novac i oružje.

Da, a ta bajna tranzicija je bila direktna posljedica rata i drustvenog urusavanja, u ratu uvijek isplivaju govna na povrsinu

Ja sam, kako sam stariji i iskusniji (pametniji nisam) sve ubeđeniji da smo mi rat i napravili da bi ghovna došla u odgovarajuću poziciju u tranziciji.

Tranziciju nismo mogli izbeći, Berlinski zid se srušio.

Pa ono, ekipica zaključila da kad neko već mora da se nakrade i potkoži, bolje da to budu oni...kad su već bili na pozicijama... :hahaha:

Ja sam, kako sam stariji i iskusniji (pametniji nisam) sve ubeđeniji da smo mi rat i napravili da bi ghovna došla u odgovarajuću poziciju u tranziciji.

Tranziciju nismo mogli izbeći, Berlinski zid se srušio.

Pa ono, ekipica zaključila da kad neko već mora da se nakrade i potkoži, bolje da to budu oni...kad su već bili na pozicijama... :hahaha:
Desila se traznicija u svim bivisim SSSR satelitima i bez rata

U RS tranzicija je pocela tek 1998 nakon sto su Dodika na nato tenkovima doveli na vlast prvi zakon marionetske vlade je bio MMF zakon o privtizaciji a u Srbiji tek posle desavanja naroda kojeg su organizovale i finansirale sluzbe sa zapada 5 oktobra 2000

ne lupaj. nacizam je ekstremna faza nacionalizma.

kukasti krstovi ili šahovnica ili ukrajinski simboli ... potpuno je nebitno. nacizam karakteriše šovinizam i netrpeljivost prema drugim nacijama a izdizanje vlastitog nacionalnog iznad svega drugog ljudskog.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back