Владан
Buduća legenda
- Poruka
- 37.700
Надамо сеNadam se da se niti jedan Azov ili Hrvat u Marijopulju neće predati.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Надамо сеNadam se da se niti jedan Azov ili Hrvat u Marijopulju neće predati.

Температура у Кијеву око 2C. Ја бих очекивао кондензацију око уста док говори.Ljudi u skloništima, a ti očekuješ karneval.
Sta je tebi zao nacista?Nevjerojatna količina zla ispoljena na ovoj temi...
Ljudi se ovdje otvoreno vesele smrti, patnji, istrebljenju, uništenju...
Šta su to Ukrajinci skrivili Srbima?
Mogu Rusi sve zauzeti ali ce trebati mobilizirati sibirske medvjede i vukove pored regularne vojske u raspadu.mozda Rusi da zauzmu celu zemlju a da ostave gradove opkoljene, pa sad cekaju da se ovi predaju.
Samo ne znam kolko vojske bi trebalo za to…. ovako tesko da mozes da zauzmes grad bez duze borbe...
Primitivni?Pogresio neko od vas dvojice. Hrvati i Zlovenci nisu odani. Izdali su zemlju i obaveze prema drugima.Стаљина су чували Чуваши као и цара јер је Стаљин рекао да су примитивни народи веома одани.
To i meni prava enigma.Nevjerojatna količina zla ispoljena na ovoj temi...
Ljudi se ovdje otvoreno vesele smrti, patnji, istrebljenju, uništenju...
Šta su to Ukrajinci skrivili Srbima?
.
nemas pojmaDa, ali zluradost je očita...
Srbi su se cijelim svojim bićem unijeli u želju da su Ukrajincima napakosti i da ih se uništi...
Ja gledam vijesti, slike spaljenih ruskih trupla, i žao mi je jednih i drugih. Ovo nije rat velikog intenziteta mržnje, kao između nas i Srba. Rusi nevoljko idu u ovaj rat. Ruski navijači ispisuju antiratne parole, itd... ali zato Srbi udarili galamu, vesele se ideji sveopćeg ukrajinskog pogroma...
.
Ustaše i naciste ne smatramo ljudima, čak ni životinjama. Više kao pacove i gamad.
Na žalost ovo je realnost. Blajburg, ustaše, Azov, ajdar....Ima li ovo veze sa mojim postom??
Falio si podforum, ne pišem o WW2.
Sta je prpa? I treba.Her Flik, smanji dozivljaj otpasce ti i druga noga.
Pa da.Ukrajinci "drže" i dalje.Šta si ti očekivao?
Da će ih Rusi etnički očistiti?
Nakazan si.
Žališ se da te progone moderatori na nacionalnoj osnovi a daviš se u mržnji.
U suštini nebitan si.I ti i tebi slični.
Ono što je važno je da Rusija polako završava najpipaviji posao a to je oslobađanje Ukrajine od nacista.
Sa Poljskom će to ići mnogo brže i jednostavnije.
Svako zlo ima svoj kraj.
Dominacija Amerike je završena.
Glupo tupo i bez rezona ali Rusi će biti zadovoljni..Na žalost ovo je realnost. Blajburg, ustaše, Azov, ajdar....
Krajnje je vrijeme da kepec ugasi internet..Anonymous: Hakirali smo Središnju banku Rusije, u idućih 48 sati objavljujemo sve.
Dakle i tajne ugovore.
Ahahahaha, oduvijek sam ih volio a sada ih naproato obožavam
Hvala Bogu! A i Srbi su prezadovoljni, velika većina tj.Glupo tupo i bez rezona ali Rusi će biti zadovoljni..
Šta misliš, hoće le izaći poneki tajni ugovor sa TramparomKrajnje je vrijeme da kepec ugasi internet..
Ali postoji i usmena predaja..