Rat u Ukrajini (4)

Koliko će dugo trajati rat?

• Još par nedelja

glasova: 37 30,8%
  • Još nekoliko meseci

glasova: 47 39,2%
  • Godinu dana+

glasova: 13 10,8%
  • Dve godine+

glasova: 4 3,3%
  • Nekoliko godina (3+)

glasova: 19 15,8%

• Ukupno glasova
    120
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
123$ brent nafta.....pa ti vozi BMW

POSKUPLJENJE GORIVA

Dodik savjetovao građanima da malo ugase motore: Svi voze automobile, a jadikuju​

D. Be.
8 sati
205
komentara

890
dijeljenja
FacebookTwitterEmailEmail
b_220323181.jpg

Član Predsjedništva BiH i lider SNSD-a večeras je u emisiji Telering, između ostalog, komentarisao i poskupljenje goriva te najavu ukidanja akciza na gorivo.

"Slušajte, nisam ja valjda jedini koji ovdje ima oči. Ali ja vidim da je veća gužva, svi su u automobilima, niko nije zaustavio automobil jer je cijena povećana s 2,30 na 3,20 KM. Svi voze automobile i svi se zadnji toga odriču. Ako je to toliki udar, prvo se ugasi motor je li tako? Pa se ne vozi onoliko koliko se vozilo. Danas ne možete da uđete ni u jedan naš grad i izađete", rekao je.

Dodik je zatim uputio savjet građanima.

""Svi možemo pomalo ugasiti automobil. Izađite u ovaj grad (Banja Luka) i vidite ko se vozi gradskim prevozom, ima li ih? Veoma malo, ima, ali nije to ta vrsta priče. Ja kad sam išao u srednju školu morao sam propustiti lokal, kako smo ih zvali, jer ima previše ljudi. Sada u oba smjera Banje Luke, četiri trake su prepune. Ne tvrdim da to ne treba, ali nemoj da jadikujete. Naša priča je da osiguramo dovoljno nafte i naftnih derivata i to radimo", poručio je.

https://www.klix.ba/vijesti/bih/dod...tore-svi-voze-automobile-a-jadikuju/220323181

Narodna rulja da se malo manje vozaka kolima. Svaka fukara i susa danas hoce da ima kola.

Hvala Bogu! A i Srbi su prezadovoljni, velika većina tj.
Čekali smo da naprave kobnu grešku, da krenu na Rusiju i dočekali smo. ?
O tome je pisao Informer prvi dan rata.
Rusi se grčevito brane..

Šta misliš, hoće le izaći poneki tajni ugovor sa Tramparom
Nešto će izaći ali kepec sigurno gasi internet.

Mene zanima gdje je ruski ministar odbrane Sergej Šojgu.

SRbi su zabrinuti jer se ne pojavljuje u javnosti, da mu se nije šta desilo??

Ali kakve su ovo karte, hahahahahahhaha....
Dakle, ovo di je skroz crveno zapravo najvećim dijelom drže Ukrajinci, Rusi samo drže komunikacije, izuzev na jugu koji je stvarno u ruskoj kontroli...
A šta je ovo crtano crveno-bijelim trakama?
Hahahahahahhahahahahaha....

.
Sta baljezgas to je teritorija pod ruskom kontrolom ociscena od nato i eu militanata ,nacista i oruzanih formacija
Rusi ne uspostavljaju novu vlast osim na teritoriji LNR i DNR gde mnogi koji su vec radili u policiji,vatrogascima i drugim institucijama sami prelaze u institucije LNR i DNR ..skoro je bila ona vijest o 100 policajaca i vatrogasaca koji su samovoljno poceli raditi za ministarstva DNR u okolici Mariupolja

Ovo je manje vise trentno stanje stvari ,Hoce li Rusi krenuti uspostavljati novu vlast na ostalim teritorijama vidjecemo.Naglaseno je na pocetku da cilj nije okupacija Ukrajine vec demilitarizacija i denacifikacija .
Najavljeno je da se osniva i Hersonska naroda repubilka ,govorilo se i o referendumu u hersonskoj oblasti .Mozda ce sve ove oblasti gde su Rusi u vecini proglasiti nezavisnost od Ukrajine ..vidjecemo

scrnli_23_03_2022_11-52-10.png

Anonymous: Hakirali smo Središnju banku Rusije, u idućih 48 sati objavljujemo sve.
Dakle i tajne ugovore.

Ahahahaha, oduvijek sam ih volio a sada ih naproato obožavam

I sta...
Bas ce ih nasikirati CIA sluzbenici... Anomaliusi...
Evo neka slobodno objave da Putin ima 1 000 racuna....nista promeniti nece....
Pateticna zapadna sekta....

....

Anonymousi objavili: Hakirali smo Centralnu banku Rusije
Više od 35.000 datoteka bit će objavljeno u roku od 48 sati, bit će objavljeni i tajni ugovori, poručili su Anonymousi.

Prije nekoliko dana objavili su da su hakirali velik broj printera u Rusiji i tako širili antiratnu propagandu.

- Dva sata smo printerima diljem Rusije slali upute za ispis antiratne propagande i do sada ispisali više od 100.000 primjeraka - naveli su Anonymousi na Twitteru.

U njihovoj antiratnoj propagandi, koju su slali printerima diljem Rusije, između ostalog, navodilo se da su Vladimir Putin, Kremlj i ruski mediji lagali o invaziji.

https://pbs.twimg.com/media/FOkea9ZX0AAFXmG?format=jpg&name=small

Pateticni sektaski Zapad...

Pa verujem da bi i tebe vise uplasio onaj koji ti se zavuce u printer i kao iz loseg holivudskog horora ti siba poruke...nego li nekakav Putin...

Priznaj da bi odmah iskljucio iz struje printer...pre nego bi "caskao sa istim"?

Samo dokazuju nivo Orwelovstine...do kojeg su dosli...

Zapadna trula i bolesna SEKTA !!!

...

Još jedan užasan upis na strani neistine...
Rusi Ukrajincima krenuli komadat teritorij, a ovaj priča o nekakvoj ukrajinskoj zavjeri protiv Rusa...
Otvoreno biranje neistine...
Nevjerojatno...
Pa, ako si i odabrao rusku stranu zbog strateških prednosti Srbije u raspodjeli interesa, možeš je podržavat bez zluradosti i bez pisanja svjesnih laži o Ukrajincima. Evo naprimjer, većina srpskih forumaša ovdje veseli se sveopćem pogromu ukrajinskih vojnika u Mariupolju koji se potencijalno dešava upravo sad. Koja je to razina zla u glavama tih ljudi?
Level zloće 100%...

Ovo čitat ovdje je ko da gledaš neki crtić za djecu, sa karikaturalnim likovima, koji se namjerno forsiraju da se prikažu zlima što je više moguće...

,
izgleda da imas problema da svrstavas informacije iz Ukrajine na pravilan nacin
iz tvojih pisanija stoji da su svi Ukrajinci losi i da zbog toga i je ciscenje istih od strane Rusa.
kada bi i pratio fabulu radnje i sve ono sto i je stavljeno oko i nastajanja ili bujanja nacionalizma, sovinizma i brutalnoga ubijanja istoga toga ukrajinskoga naroda od strane pro fasisticke vlade , tada i bi i mozda i video da deo tih ukrajinaca i nije hteo da i bude deo fasistickih hordi podpomgned od strane fasistickoga zapada.
i to je i njihovo pravo da i ne budu sa onima koji su uz naci fasiste.
kao i sto je tvoje pravo da imas misljenje koje je nazalost i u suprotnosti sa vidjenjem krstasa.
kada uzimas i pitanje grada , cudi me da i ne reagujes na IDIOTIZAM neuspeloga glumca , koji i gle naredjuje da stanovnici grada i budu TAOCI najgorem olosu nacistickih formacija koja su i gle regularna armija ukrajine.
na zalost , mnogi nevini su i stradali kao taoci istih a nisam ni video niti si se istakao uizjavama , da ti je zao sto su oni poginuli kao stit za te ubice.

i kao mali zakljucak
sto se tice ZLA i ako usporedim sa onim sto si ti napisao u ranim jutarnjim satima , mogu slobodno i izjasniti da iz svakoe tvoje recenice , kao fino napisanim , sledi i otvorena mrznja prema , osobama koje su i pisali na ovoj temi , ukazujuci i gde je bio uzrok , koje su posledice politike i zapada kao i maloga glumca kao i na nacin kako ce se zavrsiti ovo.

spavaj mirno a mi se svi nadamo da ce se ovo sto pre zavrsiti i da ce ukrajina , barem vecim delom i biti oslobodjena nacista i njihovih pristalica.

Pateticni sektaski Zapad...

Pa verujem da bi i tebe vise uplasio onaj koji ti se zavuce u printer i kao iz loseg holivudskog horora ti siba poruke...nego li nekakav Putin...

Priznaj da bi odmah iskljucio iz struje printer...pre nego bi "caskao sa istim"?

Samo dokazuju nivo Orwelovstine...do kojeg su dosli...

Zapadna trula i bolesna SEKTA !!!

...
Zasto kmecis???

Mislite na ono Teslino oruzje koje im je Seselj prosledio a bilo je uspesno korisceno 99. u Srbiji.
da budem malko ono otvoren ka tebi
idi u tri popizdine materi ,
na danasnji dan , medjunarodno pravo i pravo na zivot tvoji ratni kriminalci su i poceli bombardovanje.
Tako , bilo bi dobro da svoj smrad , danas sa sobom poneses i da te nema.
s moje strane ,
ides na , neciji

POSKUPLJENJE GORIVA

Dodik savjetovao građanima da malo ugase motore: Svi voze automobile, a jadikuju​

D. Be.
8 sati
205
komentara

890
dijeljenja
FacebookTwitterEmailEmail
b_220323181.jpg

Član Predsjedništva BiH i lider SNSD-a večeras je u emisiji Telering, između ostalog, komentarisao i poskupljenje goriva te najavu ukidanja akciza na gorivo.

"Slušajte, nisam ja valjda jedini koji ovdje ima oči. Ali ja vidim da je veća gužva, svi su u automobilima, niko nije zaustavio automobil jer je cijena povećana s 2,30 na 3,20 KM. Svi voze automobile i svi se zadnji toga odriču. Ako je to toliki udar, prvo se ugasi motor je li tako? Pa se ne vozi onoliko koliko se vozilo. Danas ne možete da uđete ni u jedan naš grad i izađete", rekao je.

Dodik je zatim uputio savjet građanima.

""Svi možemo pomalo ugasiti automobil. Izađite u ovaj grad (Banja Luka) i vidite ko se vozi gradskim prevozom, ima li ih? Veoma malo, ima, ali nije to ta vrsta priče. Ja kad sam išao u srednju školu morao sam propustiti lokal, kako smo ih zvali, jer ima previše ljudi. Sada u oba smjera Banje Luke, četiri trake su prepune. Ne tvrdim da to ne treba, ali nemoj da jadikujete. Naša priča je da osiguramo dovoljno nafte i naftnih derivata i to radimo", poručio je.

https://www.klix.ba/vijesti/bih/dod...tore-svi-voze-automobile-a-jadikuju/220323181

Narodna rulja da se malo manje vozaka kolima. Svaka fukara i susa danas hoce da ima kola.

Dje si Janko brate poturceni kakvo je vrijeme u Luksemburgu ,pusti Dodaru on je ustaski agent i agent duboke drzave sa zapada instaliran nato tenkovima od reptila sa sa zapada da unisti Srbe u BIH ,rasturio je Srbe u Bosni demografski ekonomski moralno vise nego bilo koji okupator u istoriji ,da ste poslali 5 korpus nebi tolika pustos ostala,gajite nenormalan animozitet prema njemu a on radi za vasu stvar nije cudno sto se o muji i hasi pricaju vicevi

procitaj ovaj tekst uvazneog profesor Krstana Dj,Kovjenica

Negde oko desetak časova tog prijatnog, pravog letnjeg, prepodneva dođoh na aeradrom Brnik kako bih iz Kube dočekao svoju kćerku Olju i dragog, trogodišnjeg vragolana, njenog sina i mog unuka Stefana. Vraćali su se posle jednomesečnog žuriranja u državi Fidela Kastra i jedva čekah da ih vidim. Mada dolazak aviona bi najavljen tek negde oko podne dođoh pre jer jednostavno u stanu nisam moga više da izdržim, a da im ne pođem u susret. Posle dve-tri ispijene kafice sa šlagom, popušenih pet-šest cigareta i stalnog buljenja na sat koji kao da je stao jer je vreme tako sporo prolazilo poče da me pomalo dosada hvata. Ustah i napravih desetak koraka, ali ne zbog toga što mi sedište na kojem sedeh ne bi udobno, već iz razloga što se na ulaznim vratima aeradromske zgrade pojavi prelepa plavuša čije duge nogice beše tako lepe izvajane kao da ih je Gospod za sebe vajao. Ustavi se nekoliko koraka od mene, te službenici na informacijama procvrkuta svojim predivnim glasićem:

"Kada predviđate dolazak aviona iz Havane ?"

Normalno ta službenica joj je rekla ono što je i meni do tada već dva puta ponovila. Na moje veliko zadovoljstvo ta prelepa damica se ulogori na korak-dva od moje malenkosti. Njen miris parfema mi je tako prijao da su mi se nosnice nadimale kao u razjarenog bika. Gledam kraičkom oka njene lepo izdepilirane nogice i gotovo sline počeše da mi se cede od pomisli kako bi bilo lepo da ih malokice pomazim.

Da, drage moje i poštovana gospodo, i dalje sam nastavio da buljim u sat, ali vreme mi nije više tako sporo prolazilo. Istina izgarao sam od želje da što pre vidim kćerku i unuka, ali opijajući miomiris damice koja bi tu na domak mene mi nekako ublažava nestrpljivost čekanja meni najdražih bića na ovom svetu. Zadubljen tako u osmatranje plavušinog prelepog stasa, buljenja u sat i velike želje da što pre začujem Stefanov melodični glasić osećah se baš onako prijatno. Najedanput tu prijatnost prekinu nekakav čudan smrad. Pored mene protrča nešto majmunoliko što bi teško moglo čovekom da se nazove, ali ni majmunom se ne može, jer majmuni zaista manje smrde. Ta nakarada gotovo trčeći se uputi prema vratima na kojima je pisalo WC za dame. Nisam mogao da odolim i skoro na sav glas viknuh:

"BOŠNJAKUS MAJMUNUS !"

Damica koja se već neko vreme bila ulogorila tu pored mene se slatko nasmeja, namignu mi vragolasto, očigledno bi oduševljena tom mojom reakcijom i došavši k meni reče:

"Profesore, da li je to dijagnoza ili naziv neke nove životinjske vrste ?"

"I jedno i drugo"
najiskrenije joj odgovorih nastavljajući rekavši da je to moja profesinonalna deformacija jer biti zaronjen tridesetak godina u klasiku i ne odreagovati na taj način bilo bi neobično.

"Znam" reče plavuša i nastavi: "Ja sam Vilma ! Da li me se još sećate ?" ( Napomena: nešto više o Vilmi napisaću vam drugi put kada mi ona bude tema)

Gledamo tako u onu nakaradu od malopre, BOŠNJAKUSA MAJMUNUSA, smejemo se i komentirišemo šta će da uradi. Znali smo da je taj blento nepismen i da ne zna da čita kao i sve druge bošnje ali čudno nam bi da nije video ni žensku štiklu koja je bila nacrtana kako bi i nepismene bošnje znale o čemu se radi. Bilo kako bilo BOŠNJAKUS MAJMUNUS nije to fermao, već je kao katapultiran ulete u ženski WC. Smrdljive turske čakšire je već bio spusti do kolena i majmunsku puzdru već držao u ruci kada mu gospođa koja bi tamo zaposlena ljutiti doviknu:

"Gospodine, ovo je za dame !"

"Pa i ovo je za dame nije za mog ćaću !"
prodera se BOŠNJAKUS MAJMUNUS i htede da utrči u prvu kabinu kada se iz nje začu:

"Aaaoojjj" - dopire nekakav ženski glas iz kabine, a BOŠNJAKUS MAJMUNUS opet životinjski promumlja: "Šta arlaučeš nisam ti još ni zavuk`o ?"

Ona gospođa što je tamo radila mu na brzinu otvori drugu kabinu, a BOŠNJAKUS MAJMUNUS tada prostenja:

"Kasno... već sam se usro...*******..."

Naravoučenije: Vežite, bre, amero-zločinci, vatikanski pedofili i "zapadne demokrate" svoje pobesnele smrdljive zveri kao što su BOŠNJAKUS MAJMUNUS, ARBANAKUS ŠIPTARUS i DOS-us HOMOSEKSUALUS !

Krstan Dj. Kovjenic

Poslednja izmena:
Ne kontaš baš najbolje
Važniji je Tramp i Šreder nego neki (skoro sam rekao anoniman :lol:) Rus

I to jaka stvar...
Kao da obican i misleci svet ne zna kakve sve racune imaju i Bajden...koji je gle cuda preko sina upravo profitirao na korumpiranoj Majdan Ukropini...
Kao i ova EU Von De Lajden ili kako se vec zove...koja caska sa Fajzerom ugovarajuci poslove...i profitirajuci na smrti
Ili...
Kao sto je juce preminula satanistkinja Medlin Olbrajt profitirala na Kosovu...al joj nije pomoglo da pobegne od karme...

Itd...
Dakle takve spodobe prebacuju nesto Rusima i prorusima...

Ok oduzmite i Nobela Handkeu...
Samo svakim danom dokazujete razlog vise zasto Sunce izlazi na Istoku...a skupa sa civilizacijom Zalazi na zapadu...

....

Zasto kmecis???

Ne nego gledam razmazeni truli zapad kako ne shvata da mu je odzvonilo i da ih niko ne je.be ni za suvu šljivu...

Ej...koji je to level kad oni misle da takvim akcijama narusavaju rusku civilizaciju...
Zapadni zombi misli da ce ljudi umreti bez Big Mc shita...
Pa ja bi evo sutra glasao za onog ko protera Big Drek iz Srbije...

Onda ova skupina CIA Anomaliusa misli da ce nasikirati Shredera il Trumpa...
Premda mi se je.be za obojicu...

Jad i beda Zapadne sekte...

...

...

Pre 5 dana zapadni sektaski mediji i anaLiticari pisali da ce Rusi ostati bez municije za 2 dana (koja prodjose...)

Sad pisu da ce Ukropi ostati bez municije...

https://www.pravda.rs/2022/3/23/kijev-u-velikom-problemu-ukrajinska-vojska-ostaje-praznih-ruku/

Znaci...
Eto mira u ponedeljak...
Svi ostaju bez municije...

Kako li smo mi EX Yugaši ratovali 5-10 godina 90tih...

Bice da smo štedeli jedni druge...:think:
Doduse u opstem (i opet od trulog Zapada nametnutom) ludilu... i kod nas se cak medjusobno svercovala nafta za tenkove...
Kao sto sad Ukropi dostavljaju Rusima Dzaveline...a Rusi njima tenkove...Show must go on...:lol:

...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back