Rat u Ukrajini (4)

Koliko će dugo trajati rat?

• Još par nedelja

glasova: 37 30,8%
  • Još nekoliko meseci

glasova: 47 39,2%
  • Godinu dana+

glasova: 13 10,8%
  • Dve godine+

glasova: 4 3,3%
  • Nekoliko godina (3+)

glasova: 19 15,8%

• Ukupno glasova
    120
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Imaš na internetu, proguglaj. Najjače atomsko oružje, 4 puta jaca od tzar atomske bombe.

Ne može da se detektuje sonarom. Ide pod vodom, kreće se sporo dok se ne približi dovoljno a kada se približi, pali se turbina i eto, jedan Njujork ode za par sekunde, pod vodom.
Rusi su stari propagandisti. Još su 60-ih pravili makete raketa oružja za paradu za Dan pobjede, oružja koje nikada nije ni postojalo. Kad se primijeni kao i kinžal, onda ću vjerovati da postoji !

Украјина, Украјина,Украјина...
Где је Јемен, бре?

У Јемену, (град Таиз) школска година изгледа овако:
А во Јемен, (градот Таиз) школската година изгледа вака.jpg

Da sam na mjestu Bajdena pustio bih Moskalje i Ukrope da se dobro iskrve a onda udario na Rusiju nuklearnim oružjem. Ruski nuklearni potencijal je sigurno na trećini onoga što tvrde da imaju. Osigurao bih zaleđinu dogovorom sa Kinom. Kina nema ni gas ni naftu, a u Sibiru bi našli dovoljno za svoje potrebe. Nuklearni udar na RF preko sjevernog pola i Turske, konvencionalni NATO-om preko istočne Evrope i Turske i Kina konvencionalno preko Sibira. Evropa bi stradala, ali Amerika ne bi. Švabe, Poljaci... to je sve stoka sitnog zuba.
hmm, taktika ti je za podguzne muve
na jedno si zaboravio
kod obala zapadne sfere
leze malji deca koja ako se probude , prave sranja , tj igraju se sa vodom i naprave takve talase da ode sve u tri piiizdine , matere.
ako bi jos i znao kakv je teren
pola jamerike bi bilo poplavljeno , osim gde su planine.
a tek sto i imaji stariju bracu koji i izbacuju tako po nekoliko raketlica za igranje , i onda i ne bi vise nis ni bilo...

Свака њима част на тим ситним успесима, али то не мења ствар да ће и даље остати што су били...НАТО паћеници. Ако не буду желели да даље пате, мораће селити на неки Запад.

Ti pošalji mail ruskom ministarstvu odbrane, a oni će ti odgovoriti koliko čega, šta je problem...🤣🤣🤣🤣
Ne treba meni njihov mejl. Vidi se na đedu da blefira. Sve je očiglednije da je vrh ruske vlasti ništa manje marionetski od Zelenštejna i njegove ekipe. A sada neću više pisati o tome jer kad sam prošli put pisao o takvoj mogućnosti (da je đed *1952. marioneta) dobio sam prijetnje sa strane. Nek ljudi znaju da je i tako nešto moguće!

Zapamtimo lice ove Romkinje koju su bezvrijedi ukro-nacistiki šljam svezali samo zato jer boja njenog lica nije po volji lokalnih bezvrijednika.
Evo za sta se Ruski vojnik bori, kao i prije 80 godina, za covjecanstvo i jednakost.
SMRT UKRAINI
Радије бих запамтио лице ове јуначине који их млати везане. Јбт, они се још и снимају...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back