Боб
Poznat
- Poruka
- 8.607
итекако га користе и неки нацисти, ипак је то варијанта свастике, коју наравно такође користе, али немци сигурно неAli nacisti....![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
итекако га користе и неки нацисти, ипак је то варијанта свастике, коју наравно такође користе, али немци сигурно неAli nacisti....![]()
Sada ce Rusi da tu izgrade azov siti
Upravo svjedočimo ruskom kolapsu kod Kijeva
Rusi su stari propagandisti. Još su 60-ih pravili makete raketa oružja za paradu za Dan pobjede, oružja koje nikada nije ni postojalo. Kad se primijeni kao i kinžal, onda ću vjerovati da postoji !Imaš na internetu, proguglaj. Najjače atomsko oružje, 4 puta jaca od tzar atomske bombe.
Ne može da se detektuje sonarom. Ide pod vodom, kreće se sporo dok se ne približi dovoljno a kada se približi, pali se turbina i eto, jedan Njujork ode za par sekunde, pod vodom.
Obučen kao BabuškaKako je mogao pobjeći ....zar nije Mariupolj u kotliću?
Taktično povlačenjeUpravo svjedočimo ruskom kolapsu kod Kijeva
hmm, taktika ti je za podguzne muveDa sam na mjestu Bajdena pustio bih Moskalje i Ukrope da se dobro iskrve a onda udario na Rusiju nuklearnim oružjem. Ruski nuklearni potencijal je sigurno na trećini onoga što tvrde da imaju. Osigurao bih zaleđinu dogovorom sa Kinom. Kina nema ni gas ni naftu, a u Sibiru bi našli dovoljno za svoje potrebe. Nuklearni udar na RF preko sjevernog pola i Turske, konvencionalni NATO-om preko istočne Evrope i Turske i Kina konvencionalno preko Sibira. Evropa bi stradala, ali Amerika ne bi. Švabe, Poljaci... to je sve stoka sitnog zuba.
Ova ekipa planira nuklearni rat. I to što prije to bolje![]()
10 ратова, 6 милиона мртвих, разорене земље, Нобелова награда за мир и без санкција...!!
Gradonačelnik je zbrisao, bar tako kažu.
Samo ne znam kojim putem.
Mariupol mayor has left the city, Ukrainian media report.
ovo levo je sigurno posveceno hobitima
I MMA borac pametniji od 99.9% čmarikanaca.Сада терају и ММА борце да се изјасне за кога су, не само Русе.
Tixi imaš li mapu gdje su Rusi danas napredovali 2 km?Ovu su mu pustili Rusi na rastanku

Свака њима част на тим ситним успесима, али то не мења ствар да ће и даље остати што су били...НАТО паћеници. Ако не буду желели да даље пате, мораће селити на неки Запад.Upravo svjedočimo ruskom kolapsu kod Kijeva
Rat je tek poceo, jer je ovo rat dobra i zla i trajace dok dobro ne pobedi.....zlo je pustilo duboke korene i cupanje je jako bolno za monarhije....tek nemci treba da izaberu stranu....
Ne treba meni njihov mejl. Vidi se na đedu da blefira. Sve je očiglednije da je vrh ruske vlasti ništa manje marionetski od Zelenštejna i njegove ekipe. A sada neću više pisati o tome jer kad sam prošli put pisao o takvoj mogućnosti (da je đed *1952. marioneta) dobio sam prijetnje sa strane. Nek ljudi znaju da je i tako nešto moguće!Ti pošalji mail ruskom ministarstvu odbrane, a oni će ti odgovoriti koliko čega, šta je problem...![]()
To bi bila Babuška ko od brda odvaljena....upala bi u oko RusimaObučen kao Babuška
Nismo, nego je naš premijer briselski potrčko kojeg pijani Junker pred kamerama štipa za dupe.
Радије бих запамтио лице ове јуначине који их млати везане. Јбт, они се још и снимају...Zapamtimo lice ove Romkinje koju su bezvrijedi ukro-nacistiki šljam svezali samo zato jer boja njenog lica nije po volji lokalnih bezvrijednika.
Evo za sta se Ruski vojnik bori, kao i prije 80 godina, za covjecanstvo i jednakost.
SMRT UKRAINI