Rat u Ukrajini (4)

Koliko će dugo trajati rat?

• Još par nedelja

glasova: 37 30,8%
  • Još nekoliko meseci

glasova: 47 39,2%
  • Godinu dana+

glasova: 13 10,8%
  • Dve godine+

glasova: 4 3,3%
  • Nekoliko godina (3+)

glasova: 19 15,8%

• Ukupno glasova
    120
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
S obzirom na njihove ranije intervencije protiv slabijih zemalja, ovoga puta se povukao. I da, Rusi jesu promenili svetski poredak utoliko što su ponizili NATO, SAD i EU, odnosno sveli ih na režanje i bežanje :whistling: Zna se dobro na šta je Moskva mislila, mešanje znači slanje trupa i direktnu konfrontaciju, baš kao što su u prošlosti učinili toliko puta. Međutim, sada niko ne leti iznad Ukrajine osim Rusa, a da ne pričam kako ni ponos Britanaca i Amerikanaca, to jest njihove mornarice, ne sme da se približi obali Ukrajine jer su je blokirali ruski brodovi. Toliko o njihovoj snazi :lol:
Pa da, rekla Zaharova povlačimo se i ponizili smo Zapad
To je ona koja sugerira tvom predsjedniku da sjedne kao Sharon Stone

imas dugme ignore za ujkane i muje trolove... ne znam sto gubis vreme sa njima, ja sam ih sve poslao u banovinu i sad uzivam...

zasto kazem trolovi? Pa zato sto na hrvatskim forumima povodom stanja u Ukrajini vlada prilicno izbalansiran stav i ljudi zaista zele analiticki da vide i znaju sta se desava a ne samo kao majmuni da uzimaju stranu. Stavise vecina Hrvata podrzava Ruse.
Kad bi sve stavio na ignor, ostalo bi nas 3-4 :D

Zato si spicijo u Svajcarsku,takve sa indetiteton vole i pravi hrvati
Ja sam mogo di sam tio, al ti ne mozes ... :D

RUSI NE STAJU SAD PRETE I AMERICI

Američki veleposlanik u Moskvi pozvan na razgovor, Rusi mu zaprijetili​

Index Vijesti

Američki veleposlanik u Moskvi pozvan na razgovor, Rusi mu zaprijetili

AMERIČKI veleposlanik u Moskvi John Sullivan pozvan je danas u rusko ministarstvo vanjskih poslova. Uručena mu je prosvjedna nota.
Pozvan je, kako je objavilo rusko ministarstvo, zbog izjava američkog predsjednika Bidena o Putinu. Biden je Putina, podsjetimo, nazvao ratnim zločincem. Rusko ministarstvo poručilo je američkom ambasadoru da su na rubu prekida odnosa sa SAD-om. Upozorili su da se će neprijateljske akcije protiv Rusije dobiti "odlučan odgovor".

Sullivan je nakon sastanka rekao da je "zahtijevao da ruska vlada slijedi međunarodno pravo i osnovnu ljudsku pristojnost kako bi omogućila konzularni pristup svim pritvorenim američkim državljanima u Rusiji, uključujući i onima u istražnom zatvoru".
"U više navrata tražili smo konzularni pristup pritvorenim američkim državljanima i mjesecima nam je dosljedno i nepropisno bio odbijen pristup. To je potpuno neprihvatljivo", rekao je.

U dečkoj bolnici u Zaporožju naišao sam na jednog ožalošćenog, neutešnog oca čija je porodica potpuno rasturena.

Njegova ćerka Nataša, koja je imala 26 godina, i njegova četvorogodišnja unuka Dominika, stradale su kad je ruska granata pala blizu skloništa u kom se čitava njegova porodica sklonila od bombardovanja u Marijupolju.

„Bacio sam pogled na zemlju i video kako tamo leži moja mala unuka sa razvaljenom glavom“, kaže Vladimir.

„Ležala je tamo ne dišući, a odmah do nje bila je moja ćerka sa izlomljenim nogama, sa otvorenim prelomima.“

https://www.danas.rs/bbc-news-serbi...edocenja-o-uzasima-iz-opkoljenog-marijupolja/

A jel ti znaš da će svaki proizvod koji Švabo pravi sada biti duplo skuplji, ako ih uopšte bude pravio?

Niko im to neće kupiti, prestaju da budu konkurentni.
ma i sada su skupi
mnogo skuplji proizvodo koje vama su uvalili nego sto ih mi u Kanadi kupujemo
i opet ce biti isto , Vi cete juriti i kupovati IMENA a kvalitet je upitan i placati 100 posto skuplje neg sto je na zapadu

Iz prve ruke da javim da USA ne propada, bar to ne primecuju nasi vozaci kamiona...Kazu da benzin jeste poskupeo pre par nedelja, ali da je ovih dana krenuo da pojeftinjuje i da se vraca u normalu...Ne primecuju kazu nikakvu propast, sve je u najboljem redu...Tako da Tihi i ekipa sto se toga tice mogu da budu bez brige i da se sa srecom proslavi prosirenje Ruske teritorije i visak resursa...

i ti ces , i trazices jos kao sto i jesi, ajmo na ignor, sa zamlatama ne vodim diskusiju :D

Nešto sumnjam, jer muslimani mogu samo da fafaju nama, a ignor te neće spasiti od gorke spoznaje da ste samo njihove kučkice :whistling:

Iz prve ruke da javim da USA ne propada, bar to ne primecuju nasi vozaci kamiona...Kazu da benzin jeste poskupeo pre par nedelja, ali da je ovih dana krenuo da pojeftinjuje i da se vraca u normalu...Ne primecuju kazu nikakvu propast, sve je u najboljem redu...Tako da Tihi i ekipa sto se toga tice mogu da budu bez brige i da se sa srecom proslavi prosirenje Ruske teritorije i visak resursa...

Kakva analiza, rekli vozači kamiona poznati kao veoma dubokoumni ljudi:hahaha1::hahaha1::hahaha1::hahaha1::hahaha1::hahaha1::hahaha1::hahaha1::hahaha1:

te price o propasti Amerike su smesne. Cuj, propasce Amerika. Pa nije Albanija propala...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back