- Poruka
- 12.866
A iz kog si ti plemena, ako nije tajna?Predloži to Hrvatima. Ja baš nemam puno veze sa vama, južnim Slavenima.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A iz kog si ti plemena, ako nije tajna?Predloži to Hrvatima. Ja baš nemam puno veze sa vama, južnim Slavenima.
To Zelenski kaže , znači bar pola je preterano .12k / 30dana = 400 dnevno, dakle 3,6 svake minute
Matematika 4. osnovne
Zašto jarena, tebi je bolje da se predaš, da te zavežu i metak u potiljak?Tebi jarane stvarno nije dobro!?
Zelensky kaže 15k+, ali okej, prepolovimo.To Zelenski kaže , znači bar pola je preterano .
Epski uspeh, ja se ne secam da je Nato gadjao Ce markete 99.Лоцирај, прати, уништи. Тржни центар Ретровіль */ бонус удар ракете
https://t.me/CenterCIGR/19852
Pogledajte prilog 1123840
Naravno, osim što 80% Hrvatske mladeži ne zna na mapi naći Vukovar, a kamoli da im to nešto predstavlja.Pa da, okupator će poravnati grad sa zemljom, poubijati mnogo civila i na kraju likvidirati ponekog vojnika koji ne naivan da se preda.
I nakon toga Mariupolj Ukrajincima postaje simbol i mit, i ne samo Ukrajincima. Otprilike ono što Hrvatima predstavlja Vukovar.
Epski uspeh, ja se ne secam da je Nato gadjao Ce markete 99.
bježali ste od čečena oseta i dagestanaca...Nemojte zaboraviti da niko ne slavi vojnike agresora i nece . UKrajinci su ti koji se brane , Poginuli ce bar dobiti spomenik i zahvalnost sto su se herojski odupirali ruskom agresoru i sto su poginuli za svoju domovinu.A putinovu kamarilu ce do kraja osudjivati i u samoj rusiji. Uludo ce izgubiti zivot zbog one KGB-pacovcine. Steta je samo kada sam gledao nastupanje wermahta na rusiju bio sam besan na nemce sto su podrzali onog hitlera pacova. Sada rusi isto to rade svom bratskom narodu, nista ne uce iz istorije i navukli su mrznju slavenskih naroda u narednih 100g.
Samo da napomenem rusofilima. Sta misle zasto je bila seoba slovena u 5 veku. Mislite da smo bezali od lepih kolaca. Moje je misljenje da smo bezali od RUSA VARVARA.koji su nas redom sve ubijali sireci se.
Ne za Ukrajinu, samo za Krim. To im je i bio cilj i zato toliko kmeče.Мењао би Амер десет Пољски за једну Украјину.
Западни сзручњаци пре три недеље рекоше Русија има муниције само за недељу дана ратовања.
Ја им поверовао, па сам сад у шоку и питам се ко ли им помаже?
Isti taj tržni centar predhodnog dana:
Na smedrevac ce i fabrike da rade,jeste srbi ala ste glupavi za medaljuЕво га пролеће, угрејаће мангупска фуруна (сунце), а до следеће зиме Европљани ће сви да набаве "смедеревце", ебеш плин! Право решење за сваки дом:
Pogledajte prilog 1123833Pogledajte prilog 1123834
Pogledajte prilog 1123835
![]()
skladistili eksplozivno voce i povrce
Немојте се предавати украјинци..до краја идите ))Заменица премијера Украјине Ирина Верешчук: „Оружане снаге Украјине у Мариупољу неће положити оружје и напустити град.
„Не може бити говора о било каквој предаји и полагању оружја. То смо већ пријавили руској страни.
Раније је генерал-пуковник Михаил Мизинцев рекао да Оружане снаге Русије нуде националистима да оставе оружје и напусте Мариупољ, гарантујући им животе.
После ће плакати за њима.
Ovaj rat ce zapravo do kraja ucvrstiti ukrajinski nacionalni identitet i antiruski sentiment, ako je jos i bilo zabludjelih rusofilnih Ukrajinaca do ovog rata, sad ih vise nema...
Ma jašta, posebno poslije ovog performansa ruske vojske.jasna je jedna stvar...širenje NATOa je završeno...ukrajina kao država postaje palestina u doslovnom smislu ...
Ja bih se složio sa tobom.Ти би рекао.Ја бих рекао да не знаш ти о Црногорцима апсолутно ништа.
21. 3. 22. Европљани на украјинске фронтове шаљу непробојне прслуке и аутомобилe отпорне на метке:
![]()
Пише и на огради чкапи, па јеси ли пробао?
Isti taj tržni centar predhodnog dana:
Pogledajte prilog 1123846
očekuješ hrvatsku pukovniju u ukrajiniMa jašta, posebno poslije ovog performansa ruske vojske.