Rat u Ukrajini (4)

Koliko će dugo trajati rat?

• Još par nedelja

glasova: 37 30,8%
  • Još nekoliko meseci

glasova: 47 39,2%
  • Godinu dana+

glasova: 13 10,8%
  • Dve godine+

glasova: 4 3,3%
  • Nekoliko godina (3+)

glasova: 19 15,8%

• Ukupno glasova
    120
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nemojte zaboraviti da niko ne slavi vojnike agresora i nece . UKrajinci su ti koji se brane , Poginuli ce bar dobiti spomenik i zahvalnost sto su se herojski odupirali ruskom agresoru i sto su poginuli za svoju domovinu.A putinovu kamarilu ce do kraja osudjivati i u samoj rusiji. Uludo ce izgubiti zivot zbog one KGB-pacovcine. Steta je samo kada sam gledao nastupanje wermahta na rusiju bio sam besan na nemce sto su podrzali onog hitlera pacova. Sada rusi isto to rade svom bratskom narodu, nista ne uce iz istorije i navukli su mrznju slavenskih naroda u narednih 100g.

Samo da napomenem rusofilima. Sta misle zasto je bila seoba slovena u 5 veku. Mislite da smo bezali od lepih kolaca. Moje je misljenje da smo bezali od RUSA VARVARA.koji su nas redom sve ubijali sireci se.

Pa da, okupator će poravnati grad sa zemljom, poubijati mnogo civila i na kraju likvidirati ponekog vojnika koji ne naivan da se preda.
I nakon toga Mariupolj Ukrajincima postaje simbol i mit, i ne samo Ukrajincima. Otprilike ono što Hrvatima predstavlja Vukovar.
Naravno, osim što 80% Hrvatske mladeži ne zna na mapi naći Vukovar, a kamoli da im to nešto predstavlja.

Epski uspeh, ja se ne secam da je Nato gadjao Ce markete 99.
:cross:
Омануо 12,3cm + остао читав точак = неприхватљиво.
Биће рибања и румених образа ....
етз5з4з4з.PNG
tc.jpg

stanje brent
Nemojte zaboraviti da niko ne slavi vojnike agresora i nece . UKrajinci su ti koji se brane , Poginuli ce bar dobiti spomenik i zahvalnost sto su se herojski odupirali ruskom agresoru i sto su poginuli za svoju domovinu.A putinovu kamarilu ce do kraja osudjivati i u samoj rusiji. Uludo ce izgubiti zivot zbog one KGB-pacovcine. Steta je samo kada sam gledao nastupanje wermahta na rusiju bio sam besan na nemce sto su podrzali onog hitlera pacova. Sada rusi isto to rade svom bratskom narodu, nista ne uce iz istorije i navukli su mrznju slavenskih naroda u narednih 100g.

Samo da napomenem rusofilima. Sta misle zasto je bila seoba slovena u 5 veku. Mislite da smo bezali od lepih kolaca. Moje je misljenje da smo bezali od RUSA VARVARA.koji su nas redom sve ubijali sireci se.
bježali ste od čečena oseta i dagestanaca...

Западни сзручњаци пре три недеље рекоше Русија има муниције само за недељу дана ратовања.
Ја им поверовао, па сам сад у шоку и питам се ко ли им помаже?

Šalje im NATO...
Ukropi placaju...
Zasad je stiglo ok robe...

Jos mozda da Rusi prevaspitaju ove strane legionare kao sto su Čečene...zasad ih samo recikliraju ...kao u centru za Medjunarodnu mironu reciklazu Javorov...

...

Заменица премијера Украјине Ирина Верешчук: „Оружане снаге Украјине у Мариупољу неће положити оружје и напустити град.

„Не може бити говора о било каквој предаји и полагању оружја. То смо већ пријавили руској страни.

Раније је генерал-пуковник Михаил Мизинцев рекао да Оружане снаге Русије нуде националистима да оставе оружје и напусте Мариупољ, гарантујући им животе.

После ће плакати за њима.
Немојте се предавати украјинци..до краја идите ))

• Podržavam
Reactions: iig
Ovaj rat ce zapravo do kraja ucvrstiti ukrajinski nacionalni identitet i antiruski sentiment, ako je jos i bilo zabludjelih rusofilnih Ukrajinaca do ovog rata, sad ih vise nema...

2 godine ruske propagande i bice veci Rusi od Rusa! :per:

Sumnjas? Nas bombardovao NATO i EU drzave 1999., za 2 godine, 2001., klicemo EU i hocemo da udjemo. Znaci cao zdravo Ukrajina, dobar dan Malorusija!

Министарство одбране Русије објавило је снимак удара на тржни центар у Кијеву, где се налазило складиште БK, као и где се враћала МЛРС "Град" након гађања по руској војсци.
У анексу тржног центра у Кијеву био је паркинг за војну опрему Оружаних снага Украјине

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back