This is Sparta
Buduća legenda
- Poruka
- 25.022
Почео већa kad ce treci svetski rat ?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Почео већa kad ce treci svetski rat ?
Ukrajinci pucaju na svoj narod na civile, pa su po tome slični vama koji ste smišljeno uradili i učinili ratni zločin na TZ kapiji, proračunato, zvjerski i okrutno, sve sa ciljem da za to optužite drugi narod.
U Grčkoj, Turskoj i Italiji – protesti protiv NATO-a velikih razmjera
Vikipedija je za vasd lažove i neznalice, niko ozbiljan to ne čita. Što se tiče nekakavog "snadžaka" obrati se vlastima u Srbiji i pitaj da li postoji nešto takvo, kad već nisi prošao kroz školski sistem.Oš javiti Wikipediji ili da ja
Drže ali sve isto zauzmu jedni neko selo pa ovi vrate itd, očigledno je da su Rusi stali, sledeca faza je kontraofanziva.Nikakve operativne teritorijalne gubitke nisu NATO nacisti uspeli da ostvare.... Sve su to spekulacije. Tako ste pricali za Bucu i Irpinj kad ono mosa ... Eno vam Rusi drze i Bucu i Irpinj gde ste sopstvene nacisticke trupe sahranjivali u masovnoj grobni kraj crkve , pa ste jos pored toga minirali most da sprecite dalje napredovanje Rusa preko reke. Pa ako ste uvereni da mozete odbaciti Ruse cemu miniranje mostova? Most minira samo onaj ko je u teskoj defanzivi i nema nadu za skoriji napad na neprijatelja. Bice naravno kontra udara ukropa do totalne kapitulacije i pokusaja ofanzive samo do sada nijedan nije bio uspesan....
zvanicno me interesuje...pa nije svetski ako direktno ratuju samo ukrajina i rusijaПочео већ
Од 1991 (када су се одвојили од СССР-а) па до преврата 2014, од Русије су добили више од 250 милијарди $ + годишњи трговински обрт са Русијом не мањи од 50 милијарди $!Naravno da je laz. Kad se ovo zavrsi svi cete vidjeti da je cjela istocna Ukrajina i bar pola Kijeva uz Rusiju. Imao je zapad sansu da Ukrajinu izvuce iz bjede, ali su u stvari uradili suprotno, postali su siromasniji no ikad. Imaju skoro sve resurse i oni su prava zitnica Evrope a zive kao psi. Sta im je falilo da imaju status kandidata za EU i da ujedno uzimaju novac od Rusije kao glavna tranzitna drzava za ruske sirovine koje se transportuju na zapad? Sve sam vise ubjedjen da je sve ovo maslo amerikanaca jer od njih nista dobro niko ne moze ocekivati.
To ja ne znam.Ne postoji nikakav nacizam vredan pomena u Ukrajini, a pogotovo ne u Americi bez koje možda ne bismo ni pobedili naciste u II sv. ratu. Amerika je najveći borac protiv nacizma u istoriji čovečanstva.
Stalno zamenjuješ teze jer ti je Kremlj isprao mozak.
Dok tvojim hitlerovcima ne ponestane hrane i vode. Onda ćete da se maskirate u babe kao vaša braća u Vukovaru 1991.19. 3. 22. Министарство одбране Украјине: Мариупољ неће бити предат окупаторима!
![]()
Па гледај, цео НАТО наоружава нацисте и шаље им плаћенике и инструкторе, помажу им на све могуће начине осим директним уплитањем, антируска хистерија и шиканирање Руса који су на западу, пљачка њихове имовине, итд.zvanicno me interesuje...pa nije svetski ako direktno ratuju samo ukrajina i rusija
Tako nisi cvileo kada je tvoj NATO "slučajno" pogodio voz u Srbiji? Ili kada je poginula Milica Rakić?
Резултат руског високопрецизног оружја које гађа само војне циљеве.
Znači nikad nisi čuo za taj termin?Vikipedija je za vasd lažove i neznalice, niko ozbiljan to ne čita. Što se tiče nekakavog "snadžaka" obrati se vlastima u Srbiji i pitaj da li postoji nešto takvo, kad već nisi prošao kroz školski sistem.
"hitlerovci"Dok tvojim hitlerovcima ne ponestane hrane i vode. Onda ćete da se maskirate u babe kao vaša braća u Vukovaru 1991.
Ево опет радиш оно за шта оптжујеш остале. Зашто Чечене не називашPotpuno nebitno šta je, to što je rekao je sasvim na mestu.
To gledanje kako se ko preziva a ne šta govori i kakav je čovek su radili i fašisti u WWII kad su ubijali Jevreje, cigane, Srbe, itd. jer su to što jesu.
Nije im bilo bitno ko je ko, već kako se preziva i šta j epo nacionalnosti i etosu.
To isto i ti radiš danas. Tužno je da ti fašistički metodi selekcije ljudi žive i dalje.
Dobro za tebe da je fotografija u pitanju...da je video snimak, ko zna sta bismo sve vidjeli...opametili se i Ukrajinci....
Резултат руског високопрецизног оружја које гађа само војне циљеве.
Normalno. Kao i uvek. Proveri zašto skidaju "civile"."hitlerovci"
Jer protiv koga bi se Rus borio nego protiv hitlerovca