Rat u Ukrajini (4)

Koliko će dugo trajati rat?

• Još par nedelja

glasova: 37 30,8%
  • Još nekoliko meseci

glasova: 47 39,2%
  • Godinu dana+

glasova: 13 10,8%
  • Dve godine+

glasova: 4 3,3%
  • Nekoliko godina (3+)

glasova: 19 15,8%

• Ukupno glasova
    120
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Председник Ајзенхауер је одлепио кад су Енглеска и Француска напале Египат око Суеза и изгрдио страшно Макмилана. За Америку је било неспојиво да њихови савезници буду колонизатори пошто је и сама Америка некада била колонија.

Као што је Америка денацификовала Јапан и Немачку тако је деколонизовала Енглеску и Француску.

Нису се Енглези и Французи повукли из Африке што су хтел већ што су морали.

'LADNO SERONJA BAJDEN FINANSIRA RUSKU INVAZIJU, SA EU SERONJAMA KOJE I DALJE UVOZE RUSKI GAS

I JOS GA PODYEBAVAJU STO RADI ZA PUTINA

Kremlin BLASTS Biden’s Cognitive Decline – Issues Statement Saying Sleepy Joe’s “Irritability,” “Fatigue,” and “Forgetfulness” Lead to “Aggressive” Temper Tantrums

MI AMERI MORAMO POD HITNO DA NESTO PREDUZMEMO, SAMO PITANJE JE STA, JER OD OVE KORUPCIJE NE MOZ' VISE DA SE ZIVI

ja ne znam kako mislimo lazima da pobedimo? sve truli seronja i lazov:

NY Post Calls Out the 51 Former Senior Intelligence Officials including Former CIA Chiefs Who Openly Lied About Hunter Biden’s Laptop Being ‘Russian Disinformation’

pa ovi sutra mogu da slazu bilo sta? kao fol pljuju ruse, a sve vreme rade za njih!

mi ameri cak ksnimo i sa hipersonicnim! rusi kazu da su broj jedan?!

sve je to go izdajnik koji radi za ruse, bajden familija radi za ruse, tj za % od ruskih oligarha kao i klintoni, secamo se rudnika uranijuma!!! ukrajinci su bili samo paravan!!! a pljuvali su trampa, samo kao svoje ogledalo!!!

Psaki Spars with New York Post Reporter Asking About Hunter’s Laptop From Hell and Biden Crime Family’s Deals with Russian Oligarchs (VIDEO)

nista, fbi nsa da se spremi da hapsi sve redom, inace propadosmo!

Poslednja izmena:
19. 3. 22. Украјина = гробница руског империјализма!

:bravo:
СлободаИлиСмрт.jpg

Вратиће Руси Укрјину извору и опет ће бити браћа четници.

anglo - saksonci su resili da istrebe celu planetu a pritom samo oni da preteknu (USA,UK,CA,AU) = 500 mil.....ostalih 6+ milijardi su visak na planeti...cela EU bagra je kolateralna steta aprox 500 mil ljudi **** im se...dokle god budem ziv cim vidim neko sranje od anglo-saksonskog olosa dal vojnik ili civil odma pucam...ako nismo u stanuju nas 6 milijardi da istrebimo sve anglo-saksonce onda smo zasluzili da njih kojih ima 11 x manje na planeti da izbrisu nas sve ostale

Да Кина и Русија ће свакако бити против Америке, али неће то Америци много наудити пошто ће Запад углавном бити са Америком + Јапан и Кореја и вероватно Индија. У Америкама ће бити мало шарено али претежно проамеричко.
Не, Индија се придружила Кини и Русији као и Саудијска Србија. С.Арабија је бранила петро $ али види куда то води. Домино ефекат је покренут.
Пре 3-4 дана разговарао сам са другом који живи у Минхену преко 30 година. Каже да се народ полако буди а да Пруси ( источна Немачка) најављује могућност одцепљења од овакве Немачке.
У сваком случају, покренуте промене не иду на руку САД.

'LADNO SERONJA BAJDEN FINANSIRA RUSKU INVAZIJU, SA EU SERONJAMA KOJE I DALJE UVOZE RUSKI GAS

I JOS GA PODYEBAVAJU STO RADI ZA PUTINA

Kremlin BLASTS Biden’s Cognitive Decline – Issues Statement Saying Sleepy Joe’s “Irritability,” “Fatigue,” and “Forgetfulness” Lead to “Aggressive” Temper Tantrums

MI AMERI MORAMO POD HITNO DA NESTO PREDUZMEMO, SAMO PITANJE JE STA, JER OD OVE KORUPCIJE NE MOZ' VISE DA SE ZIVI

ja ne znam kako mislimo lazima da pobedimo? sve truli seronja i lazov:

NY Post Calls Out the 51 Former Senior Intelligence Officials including Former CIA Chiefs Who Openly Lied About Hunter Biden’s Laptop Being ‘Russian Disinformation’

pa ovi sutra mogu da slazu bilo sta? kao fol pljuju ruse, a sve vreme rade za njih!

mi ameri cak ksnimo i sa hipersonicnim! rusi kazu da su broj jedan?!
biden sen. i biden jun. oba su pedofilci, kriminalne osobe, olos

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back