- Poruka
- 3.300
Ti si zlonameran i glup.
Tebi treba samo motka preko nosa tri put dnevno.
Objasnjava se inteligentnim ljudima.
Drago mi je priznaješ da sam vas ostavio bez argumenta...
Šta možeš objasnit oko toga da ste izdali Ruse?
Ništa...
.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ti si zlonameran i glup.
Tebi treba samo motka preko nosa tri put dnevno.
Objasnjava se inteligentnim ljudima.
kakve veze ima slaganje rusofila ili rusofoba. upitan si da odgovoriš zašto je rusija napala ukrajinu. je li to iznuđeno i da li je imala bolji izbor? ako jeste kako bi to izgledalo.
Nešto pokušavaš? Ne ide ti. Srbija je uvek na strani slobode i pravde. U svakom ratu smo bili protiv zločinaca i terorista. To su ovi naši susjedi iz par okolnih država bili uz zločince, naciste i slične fašiste.
Zanimljivo, u ovom sukobu smo mi opet na strani slobode, dok su forumski susjedi na strani nacista, šovinista i zločinaca.
"uništena vojska"Kijev jeste u blokadi, otprilike kao Sarajevo sa naše strane. Zalihe nestaju, nove ne stižu, Rusi imaju vremena da čekaju, a i raketa za ispaljivanje. U svakom slučaju, ukrajinska vojska je gotovo uništena, ostaje još denacifikacija civilnih struktura![]()

To je ukrajinski Su 27. Sta si duhovito hteo da nam priopcis, da je u pitanju ruski?
Ovo je genijalno kada Srbin kaže "Srbija je uvijek na strani slobode i pravde"Nešto pokušavaš? Ne ide ti. Srbija je uvek na strani slobode i pravde. U svakom ratu smo bili protiv zločinaca i terorista. To su ovi naši susjedi iz par okolnih država bili uz zločince, naciste i slične fašiste.
Zanimljivo, u ovom sukobu smo mi opet na strani slobode, dok su forumski susjedi na strani nacista, šovinista i zločinaca.

20 godinaDa , to je prilagodjenje sudskog sistema selu , a problem je sto nemas iskustvo sta to znaci srpsko selo.
Sudski sistem u srbiji se edukuje kao I politicke organizacije burazerskom edukacijom.
U bosni je mnogo bolje jer je vrh sudstva stranac , pa se pazi o toku sudskog procesa.
Klijenti I advokati su uglavnom nepismeniji.
U srpskim sudovima, ako si advokat , vazno je pratiti sudsku praksu posto ona moze biti protivna zakonima ali je vise vazenja od zakona , tzv zakona.
A da ti bude jasno sta je srbija , zakon koji objavi vlada I stoji na sajtu vlade se ne primenjuje ako se ne podmaze neki ministar sa milion evra.
U zakonu postoji clan koji glasi ogranicenje informacionog sistema nije razlog za neispynjavanje prava gradjana.
Medjutim u burazerskoj drzavi to sigurno ne vazi.
Jer trazi strucnu osobu a takvih nema u stalnom radnom odnosu.
Npr popravku telefonskuh linija y celoj srbiji rade iz samo tri grada po celoj teritoriji srbije. Ceka se red iz ostalih gradova.
Usput da navedem da sam ja to radio kao student u studentskom domu , cak bez ugodnog alata.
Da znam, ne pokazuj komplekse tako otvoreno.To je ukrajinski Su 27. Sta si duhovito hteo da nam priopcis, da je u pitanju ruski?![]()
a joj brankoMisliš znači da će im i gaće skinuti za gas ?
I dalje se trudiš ali ti i dalje ne ide. Naš interes je jedinstvena Ukrajina i to želimo da ostane. Kao što je naš inters dobar odnos sa Rusijom, pa im zato nismo uveli sankcije. Sa druge strane vidimo kako prolaze države koje namju svoj stav i ne smeju da ga iznesu, njima doleti neka nepoznata letelica, u nizu od tri NATO države. Doleti a niko ne zna d aje doletela, dok ne zvekne u glavni grad. Moćni NATO ćuti, nema pojma, ne zna...A kako ste na strani Rusije kad ste osudili kao država ruski napad na Ukrajinu?
Pa ne broji se to što ti intimno misliš u sebi, nego tvoja djela te definiraju...
Dakle, Srbi su intimno za Ruse, ali izdat će na djelima te Ruse svakako, ako u srpsku korist bude to da izdaju braću Ruse...
Kao sada naprimjer...
A ako Rusi nadvladaju, onda će im se i Srbi skrpat i reć: "Pa mi smo uvijek bili intimno na vašoj strani, samo smo morali radit protiv vas jer mi kao narod i ancija idemo samo na čisti ziher!"
.
Скоро немогуће.Bile su neke info, a ko zna koliko su tacne.
Neke zapadne procene za nastradale civile je oko 800-900 gradjana.
Za Ukr vojsku 7 do 14.000 stradalih plus 16.000 ranjeno, sto je neverovatno da je odnos poginulih i ranjenih skoro 1 prema 1.
ma stidim seПишеш о неким баналним стварима, док Црвена армија трасира пут за Брисел.Како те није срамота?
Sad su hrabri i jaki.ПАЖЊА!!
Ово је наводно снимак хватања вође батаљона Азов.
Kažeš da su bitna dijela, a ne riječi...
Pa koja su vaša konkretna djela u rusku korist?
Mislim ono, upravo traje rat...
Ovo je najjače do sad...
.

bio je ovaj snimak i objsnjeno je da je neki pukovnik i da je pre par godina Givi , je i imao razgovor sa njimПАЖЊА!!
Ово је наводно снимак хватања вође батаљона Азов.