Rat u Ukrajini (4)

Koliko će dugo trajati rat?

• Još par nedelja

glasova: 37 30,8%
  • Još nekoliko meseci

glasova: 47 39,2%
  • Godinu dana+

glasova: 13 10,8%
  • Dve godine+

glasova: 4 3,3%
  • Nekoliko godina (3+)

glasova: 19 15,8%

• Ukupno glasova
    120
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ljudi u skloništima, a ti očekuješ karneval.
Ја ништа не очекујем, управо се о томе и ради. Људи у склоништима, сирене, чују се експлозије, а код Зеленског све мирно. Он је и даље у улози, глуми човек испред платна.

Ја ништа не очекујем, управо се о томе и ради. Људи у склоништима, сирене, чују се експлозије, а код Зеленског све мирно. Он је и даље у улози, глуми човек испред платна.
Pre neki dan sam gledao na TV komentare tih njegovih snimaka, kažu da je prvo pojavljivanje, prvog dana vojne akcije, snimak nastao mesec dana unapred. On je loš glumac i još lošiji političar. Otprilike tačno onako kako je to zapadu odgovaralo u Ukrajini.

Još stiže 5000 AT4, 3000 Panzerfausta, dronovi kamikaze iz Amerike itd.
Dovoljno za uništiti sve ruske tenkove.

9 maja na Crvenom trgu ovo ce biti jedini raspolozivi tenkovi, a posle direkt na front kao novembra 41.

41703984-t34-tank-on-paradereconstruction-on-red-square-in-moscow-.jpg

...

NAJNOVIJI NATO GUBITAK - I TO HRVATSKI - NA NEBU IZNAD JUZNE SRPSKE POKRAJINE:

PAO DRON: Vojna bespilotna letelica se srušila u Kosovskoj Mitrovici

https://www.kurir.rs/vesti/politika...tna-letelica-se-srusila-u-kosovskoj-mitrovici
Radi se o taktičkoj izviđačkoj bespilotnoj letelici izraelske proizvodnje tipa "Elbit Skylark 1", a na osnovu podataka o zemljama korisnicima ovog aparata, možemo pretpostaviti da se radi o dronu hrvatskog kontigenta KFOR ili jedinica koje borave na KiM i sarađuju sa kosovskim bezbednosnim snagama.

Ja ne znam sta se desava sa ovim Hrvatima i dronovima...:eek:
Ili im pada po glavnom gradu ili im vojska gubi iste...:think:

...

6000 komada pa sad racunajte koliko ce tek biti ruske sprzene gvozdjurije.

А ка'ће јуриш, ако смЕм да питам ...
biglaughh.gif

...

NAJNOVIJI NATO GUBITAK - I TO HRVATSKI - NA NEBU IZNAD JUZNE SRPSKE POKRAJINE:

PAO DRON: Vojna bespilotna letelica se srušila u Kosovskoj Mitrovici

https://www.kurir.rs/vesti/politika...tna-letelica-se-srusila-u-kosovskoj-mitrovici

Ja ne znam sta se desava sa ovim Hrvatima i dronovima...:eek:
Ili im pada po glavnom gradu ili im vojska gubi iste...:think:

...
Јесу ли нашли пилота/е .... :hahaha:

Pre neki dan sam gledao na TV komentare tih njegovih snimaka, kažu da je prvo pojavljivanje, prvog dana vojne akcije, snimak nastao mesec dana unapred. On je loš glumac i još lošiji političar. Otprilike tačno onako kako je to zapadu odgovaralo u Ukrajini.
Ма види се то, у постподрукцији се "испегла", па изгледа мало друкчије, ја сам видео "сирови" снимак једног од његових појављивања, однекуд је процурело. Не разумем ни зашто то раде. Боље да седи у неком подруму или где је већ оно био и да се одатле јавља.
Он није професионални глумац, већ је комичар, забављач који је радио шоу програме и забавне емисије на телевизији. Политичар уопште није ни био, тако да нема искуства, што се и види.

Оно што је погодно за овај циркус је то што му је камера блиска, нема трему и може без проблема да игра улогу. Сем тога има и логистичку подршку с телевизије.

Ništa, samo se bore protiv Rusa

Da, ali zluradost je očita...
Srbi su se cijelim svojim bićem unijeli u želju da su Ukrajincima napakosti i da ih se uništi...

Ja gledam vijesti, slike spaljenih ruskih trupla, i žao mi je jednih i drugih. Ovo nije rat velikog intenziteta mržnje, kao između nas i Srba. Rusi nevoljko idu u ovaj rat. Ruski navijači ispisuju antiratne parole, itd... ali zato Srbi udarili galamu, vesele se ideji sveopćeg ukrajinskog pogroma...

.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back