Rat u Ukrajini (4)

Koliko će dugo trajati rat?

• Još par nedelja

glasova: 37 30,8%
  • Još nekoliko meseci

glasova: 47 39,2%
  • Godinu dana+

glasova: 13 10,8%
  • Dve godine+

glasova: 4 3,3%
  • Nekoliko godina (3+)

glasova: 19 15,8%

• Ukupno glasova
    120
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Sve je to meni OK. Jedino ne kontam što ti nisi tamo da se razneseš za primjer ostalima. Nisi ti, na svu sreću, vidio ni streljanu, a kamoli, nedaj Bože, rat.
Ali Prosinečki, jesam, držao sam pušku i 91 i 92, pa onda pauza jer sam bio talentiran student i opet 95-te, znaš i sam zašto i kako.

Hahaha, šta je sljedeće? Rusi nisu pobili Poljake u Katinskoj šumi?
Hitler nije ubijao Jevreje? To je taj novi svijet koji želiš

Ali Prosinečki, jesam, držao sam pušku i 91 i 92, pa onda pauza jer sam bio talentiran student i opet 95-te, znaš i sam zašto i kako.

Hahaha, šta je sljedeće? Rusi nisu pobili Poljake u Katinskoj šumi?
Hitler nije ubijao Jevreje? To je taj novi svijet koji želiš
Hrvati nisu pobili stotine hiljada civila u koncentracionim logorima,da znas da si u pravu da li zelis taj svijet

Djelo neljudi . Neljude treba likvidirati, vidite zasto je svaki metak ispaljen u Ukrainu opravdan !
1647884677729.png

Ovde pise da je Donbass, a koliko znamo iz vasih izvora to je slobodno od ukrajinaca.
Laz i dezinformacija, rusi sami svezali pa ih pustili

:rtfm::rtfm:

kaze bolesna osoba

imas dugme ignore za ujkane i muje trolove... ne znam sto gubis vreme sa njima, ja sam ih sve poslao u banovinu i sad uzivam...

zasto kazem trolovi? Pa zato sto na hrvatskim forumima povodom stanja u Ukrajini vlada prilicno izbalansiran stav i ljudi zaista zele analiticki da vide i znaju sta se desava a ne samo kao majmuni da uzimaju stranu. Stavise vecina Hrvata podrzava Ruse.

Pa nije se povukao skros....naoružavaju Ukrajince a prdekana iz Moskve da će se obračunati sa svima koji se umješaju je mrtvo slovo na papiru.....majko mila oni bi mjenjali svjetski poredak 😎
Treba Europa napraviti zid prema Rusiji i kuš narednih 50 godina dok se ne demokratiziraju.

S obzirom na njihove ranije intervencije protiv slabijih zemalja, ovoga puta se povukao. I da, Rusi jesu promenili svetski poredak utoliko što su ponizili NATO, SAD i EU, odnosno sveli ih na režanje i bežanje :whistling: Zna se dobro na šta je Moskva mislila, mešanje znači slanje trupa i direktnu konfrontaciju, baš kao što su u prošlosti učinili toliko puta. Međutim, sada niko ne leti iznad Ukrajine osim Rusa, a da ne pričam kako ni ponos Britanaca i Amerikanaca, to jest njihove mornarice, ne sme da se približi obali Ukrajine jer su je blokirali ruski brodovi. Toliko o njihovoj snazi :lol:

O tome ti i pričam, ne o Evropi. Dupli standardi rezultat jedine konstante u politici: interesa.

Od toga niko nije operisan, niti će biti.

Kad Rusija napadne Ukrajinu, isključe je iz pola sveta. Kad Amerika napadne Irak, niko se po doopetu ne počeše.

Zašto? Zato što su Rusi zli, a Amerikanci dobri?

Jok. Nego što je strateški interes nekome da drži Rusiju okruženu i pod kontrolom. Interes politički, ekonomski, vojni.

I to je to. Sutra će to biti sa Kinom.
O tome ti i pričam, ne o Evropi. Dupli standardi rezultat jedine konstante u politici: interesa.

Od toga niko nije operisan, niti će biti.

Kad Rusija napadne Ukrajinu, isključe je iz pola sveta. Kad Amerika napadne Irak, niko se po doopetu ne počeše.

Zašto? Zato što su Rusi zli, a Amerikanci dobri?

Jok. Nego što je strateški interes nekome da drži Rusiju okruženu i pod kontrolom. Interes politički, ekonomski, vojni.

I to je to. Sutra će to biti sa Kinom.
I za vrijeme rata u Iraku su bili ogromni protesti po svijetu i cijeli svijet je osudio napad na kraju su ih samo su ih SAD i Britanci napali,(Rumunija i Holandija dale moralnu podršku bez pomoći), nisu mogli da nadju više partnera, naravno da se nije trebalo desiti ali ne može nikako biti izgovor za ovo što Rusi u Ukrajini rade. Toni Bler se javno izjavio da je to bila ogromna greška i izvinio se, naravno da Iracani nemaju ništa od toga ali ne očekujem tako nešto od Putina.

imas dugme ignore za ujkane i muje trolove... ne znam sto gubis vreme sa njima, ja sam ih sve poslao u banovinu i sad uzivam...

zasto kazem trolovi? Pa zato sto na hrvatskim forumima povodom stanja u Ukrajini vlada prilicno izbalansiran stav i ljudi zaista zele analiticki da vide i znaju sta se desava a ne samo kao majmuni da uzimaju stranu. Stavise vecina Hrvata podrzava Ruse.
Nemam ja problem sa objektivnoscu i ako ima neko noramaln volim povesti razgovor,inace bili su na ignore pa ih ukljucim posle nekog vremena da ih ***** u ono sto nemaju

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back