Rat u Ukrajini (39)

Koliko će još teritorija Rusija osvojiti do kraja rata?

• Još mnogo

glasova: 56 56,6%
  • Još malo

glasova: 14 14,1%
  • Izgubiće

glasova: 29 29,3%

• Ukupno glasova
    99
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Upoznao sam ih ja na moru. Viši srednji sloj, napuhani kao purani, zamisli, došli u Hrvatsku na more i odmah su važni :lol:
Gereralno sirota država i sirota nebitna nacija. 150 miliona a ne znaju napraviti ni auto a kamoli da znaju napraviti telefon
Najdugovečnije automobile su napravili,bez potrebe za stalnim dadiljanjem kao zapadne što smo prinuđeni da bi uopšte funkcionisali.A njihovi automobili šta prelaze i šta podnose e to je za ginisa.Heh,ne bih da vređam,ali vi ste baš bitni :D

Ruski jezik u Rusiji govori ogromna većina građana, preko 99%. S druge strane, Ruska Federacija je multinacionalna, u njoj živi preko 190 naroda, tako da se pored ruskog po regijama govori još 270 jezika i dijalekata, s tim što pojedini narodi imaju i dva jezika (na primjer, Marijci i Altajci), a neki imaju jedan zajednički jezik (kao Kabardinci i Čerkesi). U regijama gdje živi veliki broj pripadnika autohtonih naroda ti se jezici službeno koriste usporedo s ruskim.

https://hr.russiabeyond.com/arts/90073-najrasprostranjeniji-jezici-koji-se-govore-u-rusiji
Dobar sajt,ja sam pročitao brdo dobrih i zanimljivih tekstova na njemu :super:

В Израиле замечен украинский Ан-124, прилетевший за военным грузом​

2020-01-24T000000Z_34530177_RC2AME9RAZM1_RTRMADP_3_ISRAEL-UKRAINE-ZELENSKY-NETANYAHU-1694162953.jpg

Хајде ти на одговарајући одељак па се тамо моли Богу.
Српска војска се молила и побеђивала кроз целу историју одбране Србије и свега српског (има мноштво тих сведочанстава и фотографија).Свака православна српска војска се уздала Богочовека Исуса Христа и то је традиција,научите нешто.Овде су у сукоб гурнута два православна народа ако се изузму странци и екстремисти - ако погледате Ви обележја где су фотографије изгинулих и заставе видећете православне молитве,крстове и све остало осим кад су у питању странци и есктремисти.
Овде нам такви нису потребни.
Постоји опција игнорисања ако Вам се не допада познавање историје уз информисаност о стању на терену (које је доступно свима).

Српска војска се молила и побеђивала кроз целу историју одбране Србије и свега српског (има мноштво тих сведочанстава и фотографија).Свака православна српска војска се уздала Богочовека Исуса Христа и то је традиција,научите нешто.Овде су у сукоб гурнута два православна народа ако се изузму странци и екстремисти - ако погледате Ви обележја где су фотографије изгинулих и заставе видећете православне молитве,крстове и све остало осим кад су у питању странци и есктремисти.

Постоји опција игнорисања и саветујем Вам да је употребите.

Баш си смешан са препорукама и саветима. Баш као и твоје познавање историје.

Верујем да Библију добро познајеш и држи се ње, бежи бре, одавде. Ово није савет ни препорука већ нешто треће.

Dobro Amerikanci su bebe. Njihova država je mlađa od Boljšoj teatra.
Наполеон је француз био Хитлер је био аустријанац.

@BratSrbin Свето писмо је оно што користе и сукобљени из Руске Федерације и из Украјине јер су православни да се помоле и ако још увек постоје такви записи на Јутубу поставићу их,ако не ништа.
Ви и ја смо завршили сваку комуникацију.

Poslednja izmena:
Ruski vojni kanal: "Predstavljam vam vrlo nove zračne bombe (FAB) čiji je domet do 200 km. Neprijatelj fizički nema, čak ni teoretski nema takva sredstva protuzračne obrane da bi nam se mogao natjecati. Žao mi je, ali mi smo uvijek korak ispred!
prvo što se u ratu ne radi jeste da se podcenjuje neprijatelj
ako to radiš - gubiš verovatno!

Oba pravoslavna naroda bi trebal preduzeti nesto da se ovo ne desava.
Не пита се ништа народ а РФ је искључила западна средства комуникације док у Украјини питање је шта и како,на који начин функционише,колико су информације одатле тачне.

Овде кад се коментаришу сукоби често се индиректно спомиње мањински скуп из Украјине који сигурно не представља обичан народ нити већину тј.ови из вести:

https://www.novosti.rs/c/planeta/sv...-upozorava-trpimo-velike-gubitke-frontu-video

⚡🇷🇺Ruski vojni kanal: "Predstavljam vam vrlo nove zračne bombe (FAB) čiji je domet do 200 km. Neprijatelj fizički nema, čak ni teoretski nema takva sredstva protuzračne obrane da bi nam se mogao natjecati. Žao mi je, ali mi smo uvijek korak ispred! 🇷🇺"

Pogledajte prilog 1825669
Mnogo će Rusa još morati izginuti, zastrašujuće mnogo. Možeš rokati sa sigurne udaljenosti, ali na kraju dana ruski klošar mora kročiti u Ukrajinu, a tamo ga čeka isključivo stravična smrt.
Šta se ne hvale Sarmatom? Orešnikom? Žele poštediti ukrajinske naciste?

prvo što se u ratu ne radi jeste da se podcenjuje neprijatelj
ako to radiš - gubiš verovatno!
Постоји нешто што се зове психолошки рат и то раде обе стране и сви учесници директно или индиректно у сукобима док сукоби трају - зато једино професионалци треба да се баве тиме.

Наполеон је француз био Хитлер је био аустријанац.

@BratSrbin Свето писмо је оно што користе и сукобљени из Руске Федерације и из Украјине јер су православни да се помоле и ако још увек постоје такви записи на Јутубу поставићу их,ако не ништа.
Ви и ја смо завршили сваку комуникацију.

Бићу срећан када ти видим леђа.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back