Rat u Ukrajini (39)

Koliko će još teritorija Rusija osvojiti do kraja rata?

• Još mnogo

glasova: 56 56,6%
  • Još malo

glasova: 14 14,1%
  • Izgubiće

glasova: 29 29,3%

• Ukupno glasova
    99
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pijanice nemaju naciju ima ih u svim narodima a Rusi bi ti po bilo kom gradu Evrope povalili vecinu top riba, zene vole jake muskarce sa Kavkaza
Imao sam stanarku Ruskinju ,udata za naseg coveka. Pricala mi je da prvi muz, voleo kocku i da je nju,zenu,dao u zalog. Izgubio a ovaj sto je dobio,dosao da je vodi u Uzbekistan. Imala je katastrofa zivot, dala jajne celije ,surogat majka za 10 000 DM.
Nekako svi Rusi koje sam upoznao ,nesto im fali. Vidim po ulicama Bgd da ima i lepo obucenih,pristojnih ali njih nisam upoznao.

Imao sam stanarku Ruskinju ,udata za naseg coveka. Pricala mi je da prvi muz, voleo kocku i da je nju,zenu,dao u zalog. Izgubio a ovaj sto je dobio,dosao da je vodi u Uzbekistan. Imala je katastrofa zivot, dala jajne celije ,surogat majka za 10 000 DM.
Nekako svi Rusi koje sam upoznao ,nesto im fali. Vidim po ulicama Bgd da ima i lepo obucenih,pristojnih ali njih nisam upoznao.

Rusija ima 150 miliona stanovnika ima 130 miliona Rusa i 20 miliona ljudi koji cine nacionalne manjinske zajednice tu su Kazaci,Ceceni,Japanci,Tatari itd imaju ukupno 24 manjinske zajednice

Upoznao sam ih ja na moru. Viši srednji sloj, napuhani kao purani, zamisli, došli u Hrvatsku na more i odmah su važni :lol:
Gereralno sirota država i sirota nebitna nacija. 150 miliona a ne znaju napraviti ni auto a kamoli da znaju napraviti telefon

Kad se SVO zavrsi Kijev majka ruskih gradova ce biti pun Rusa.Samo lagance...
Oće oće. Imaju Rusi samo 17 miliona km2, a odlučili izginuti na buljuke za još par km2 jer eto, nije im dovoljno.
Nemaš ti pojma tko su Ukrajinci, ti misliš da su to neki Balkanci koji dižu ruke u zrak čim ugledaju okupatora.
Samo da te podsjetim, Ukrajinci su imali proporcionalno najveće žrtve u WW2 u SSSR-u. Ne Rusi. A onda ih još Staljin probao uništiti holodomorom. Evo još malo pa su se predali ovom ovdje 👇

Screenshot_20251129_143313_X.jpg

Ako ova kapitulavija ukrajine u američkoj režiji ne uspe treba podići SVO na nivo antiterorističke operacije sa rukovodstvom Kijeva kao vođama istog i krenuti u njihovu eliminaciju, gde god da su.
Hahahahaha
Zvučiš očajno
Pa ne bori se Zelenskij protiv okupatora nego ukrajinski narod, a njih ćeš teško sve likvidirati.
Možeš probati, ali onda ćeš u Moskvu s Geigerovim brojačem

Upoznao sam ih ja na moru. Viši srednji sloj, napuhani kao purani, zamisli, došli u Hrvatsku na more i odmah su važni :lol:
Gereralno sirota država i sirota nebitna nacija. 150 miliona a ne znaju napraviti ni auto a kamoli da znaju napraviti telefon

Hrvatska ako bude slala svoju vojsku na Ruse kao clanica Nato a to ce Zapad trazit od nje onda ce to Rusi smatrati logicno kao objavu rata i onda mozda uocis koliko su bitni najbolje ti je da postujes Ruse ti i cijela tvoja Hrvatska,ako svi Hrvati razmisljaju kao ti onda se igrate sa meckom ozbiljno,neutralnost vam je jedina opcija razumna

Мислим да их има милион или више али још увек то крију од јавности.
Hahahahaha
Pda, dobra fora
Istjetali ih, šikaniraju ih, izbacuju iz stanova, daju otkaze na poslu...
Tako je to kad si pripadnik naroda koji želi uništiti državu u kojoj živiš, nema tu ni pravde ni poštenja. Dovoljno je da si Rus i da ti bude strašno. Ustvari, imaš kvalitetan izlaz, prijaviš se u ukro vojsku i dokažeš lojalnost svojoj državi.
Nije to ništa čudno, sjeti se samo Japanaca po logorima u USA za vrijeme WW2, ni krivi ni dužni.
E pa tako je Rusima u Ukrajini.
A ništa, neka zahvale Putinu

Ukrajinci ce prije ili kasnije bijelu zastavu podici ali nije to problem,vec ce Centri moci htjeti i druge narode da ukljuce u borbu protiv Rusa a ko je sledeci kandidat to samo oni znaju a opet kazem ako je iko normalan i razuman ne treba da prolazi kroz ono kroz sta prolazi Ukrajina,ne isplati se biti jeftini slugeraj u borbi protiv Rusa.A Rusija moze da kaze lako da je svoja kopnena dejstva okoncala u Ukrajini ostvari interese a ako neko drugi hoce protiv nje onda ce vazdusno odgovriti ima tu trijada artiljeriju to bi bio uzas ako upotrijebe,mir je jedino resenje i cao

Ako nas je istorija bilo cemu nacuila da se Ruska vojska nikada nije vratila nazad dokle dodje to osvaja I pripaja nebitno na kojoj tacki svijeta su
A iz Afganistana su pobjegli samo zato da ti pokažu da nisi u pravu, jel tako

Moja iskustva potpuna suprotna.

U ZG ima dosta Rusa i Ruskinja, poznajem ih cca 40 tak.

Družim se sa dvije, jedna je odrasla u Tadžikistanu a druga je iz Habarovska i obje su udate za Hrvate.

Hrvatska ako bude slala svoju vojsku na Ruse kao clanica Nato a to ce Zapad trazit od nje onda ce to Rusi smatrati logicno kao objavu rata i onda mozda uocis koliko su bitni najbolje ti je da postujes Ruse ti i cijela tvoja Hrvatska,ako svi Hrvati razmisljaju kao ti onda se igrate sa meckom ozbiljno,neutralnost vam je jedina opcija razumna
Ne znaci njemu hrvatska nista. On bi pet hrvatski proda samo da nastavi mrzit ruse i srbe.

On je naprosto rusofob.Mentalno vezivanje ljudi za nakaradnu predstavu, ideologiju i lose navike uglavnom Bogoslav odvezuje.

Poslednja izmena:
HR neće slati vojsku jer vrhovni zapovjednik vojske je predsjednik Milanović.
A njegov stav o Ukrowehrmachtu i Banderovcima je dobro znan.

Družim se sa dvije, jedna je odrasla u Tadžikistanu a druga je iz Habarovska i obje su udate za Hrvate.
Da zanimljivo. Mnogi rusi ne razlikuju srbe i hrvate.:mrgreen:

Upoznao sam neku Leru iz Pitera. Ona u sred autobusa koji je isao prema Splitu zapevala na ruskom. Bilo to odmah iza kraja rata. Ljudi aplaudirali. A ona se zahvalila recima "mi rusi i srbi bratja"...)))

Zemunski, kad odes u rusiju i sednes u kafanu s rusima, i kad oni ne daju da ti platis turu upoznaces ruse.

Rusija ima 150 miliona stanovnika ima 130 miliona Rusa i 20 miliona ljudi koji cine nacionalne manjinske zajednice tu su Kazaci,Ceceni,Japanci,Tatari itd imaju ukupno 24 manjinske zajednice
Ruski jezik u Rusiji govori ogromna većina građana, preko 99%. S druge strane, Ruska Federacija je multinacionalna, u njoj živi preko 190 naroda, tako da se pored ruskog po regijama govori još 270 jezika i dijalekata, s tim što pojedini narodi imaju i dva jezika (na primjer, Marijci i Altajci), a neki imaju jedan zajednički jezik (kao Kabardinci i Čerkesi). U regijama gdje živi veliki broj pripadnika autohtonih naroda ti se jezici službeno koriste usporedo s ruskim.

https://hr.russiabeyond.com/arts/90073-najrasprostranjeniji-jezici-koji-se-govore-u-rusiji

Hahahahaha
Pda, dobra fora
Istjetali ih, šikaniraju ih, izbacuju iz stanova, daju otkaze na poslu...
Tako je to kad si pripadnik naroda koji želi uništiti državu u kojoj živiš, nema tu ni pravde ni poštenja. Dovoljno je da si Rus i da ti bude strašno. Ustvari, imaš kvalitetan izlaz, prijaviš se u ukro vojsku i dokažeš lojalnost svojoj državi.
Nije to ništa čudno, sjeti se samo Japanaca po logorima u USA za vrijeme WW2, ni krivi ni dužni.
E pa tako je Rusima u Ukrajini.
A ništa, neka zahvale Putinu

Све ће то Путин позлатити. Долазе друга времена.

Da zanimljivo. Mnogi rusi ne razlikuju srbe i hrvate.:mrgreen:

Upoznao sam neku Leru iz Pitera. Ona u sred autobusa koji je isao prema Splitu zapevala na ruskom. Bilo to odmah iza kraja rata. Ljudi aplaudirali. A ona se zahvalila recima "mi rusi i srbi bratja"...)))

Zemunski, kad odes u rusiju i sednes u kafanu s rusima, i kad oni ne daju da ti platis turu upoznaces ruse.
Ja sam upoznala novinara na Bajkalu koji je o našem slikarstvu, voli naivu, znao više od mene.
Rusi su izuzetno obrazovani, barem ovi stariji jer njihovo obrazovanje je bilo opširno i vrhunsko u SSSR-u.
Ljudi su fantastični, nitko na mene nije ostavio tako pozitivan dojam kao narod, kao što su to Rusi.
Zaista su izuzetni.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back