Rat u Ukrajini (39)

Koliko će još teritorija Rusija osvojiti do kraja rata?

• Još mnogo

glasova: 56 56,6%
  • Još malo

glasova: 14 14,1%
  • Izgubiće

glasova: 29 29,3%

• Ukupno glasova
    99
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ja radim i druge stvari za laptom, pa ne mislis valjda da gubim vreme na takve tipove kao sto si ti?

Ne radiš ti ništa drugo u svom životu osim ovog, nisi se već mjesecima ni istuširao, nokti ti zarasli ko Volverinove kandže

Pa sve vrijeme mi odgovaraš na poruke već danima, opsjednut si mojim porukama, strašno je gledati kroz kakve patnje prolaziš :D

Što je on nervozan? Da nije pao Kursk? :lol: :lol: :lol:
Kako s takvima covek da raspravlja? Sto puta sam rekao da je stanje na vojnom frontu skoro nebitno, da postoje i drugi frontovi kao ssto su ekonomski i politicki, koji su daleko vazniji u ovom ratu. Stanje se na bojnom polju menja iz casa u cas... Dakle da li je pao ovaj ili onaj gradic za mene je nebitno sto puta sam rekao. A on samo kao svaba tra la la, (pa i ti) ti si nervozan zbog nekih minijaturnih gubitaka Ukrajine...
Pa tako mala deca razgovaraju.
Ako sam slucajno zalutao na deciji sajt posaljite mi link za Krstaricu za odrasle...
Sta sa tobom da picam?
"Rusija je opravdano napala Ukrajinu jer su tamo fasisti", ti tvrdis.
Ok. U Srbiji ima fasista, dakle po tebi je opravdano da Rusija napadne Srbiju?
Ili moze i da se obrne; U Srbiji ima komunista, po tebi je opravdano da USA napadne Srbiju...

Kako s takvima covek da raspravlja? Sto puta sam rekao da je stanje na vojnom frontu skoro nebitno, da postoje i drugi frontovi kao ssto su ekonomski i politicki, koji su daleko vazniji u ovom ratu. Stanje se na bojnom polju menja iz casa u cas... Dakle da li je pao ovaj ili onaj gradic za mene je nebitno sto puta sam rekao. A on samo kao svaba tra la la, (pa i ti) ti si nervozan zbog nekih minijaturnih gubitaka Ukrajine...
Pa tako mala deca razgovaraju.
Ako sam slucajno zalutao na deciji sajt posaljite mi link za Krstaricu za odrasle...
Sta sa tobom da picam?
"Rusija je opravdano napala Ukrajinu jer su tamo fasisti", ti tvrdis.
Ok. U Srbiji ima fasista, dakle po tebi je opravdano da Rusija napadne Srbiju?
Ili moze i da se obrne; U Srbiji ima komunista, po tebi je opravdano da USA napadne Srbiju...
Usa je napala neopravdano Libiju.
Ukrajina se stavila na stranu koja je neopravdano napala Libiju i neopravdano napada po svetu.
Usa je neopravdanim napadom na Srbiju opravdala ruski napad na Ukrajinu.

Pravda je na našoj strani. Mada baš me briga za pravdu kad je drugi ne poštuju. Interesuje me samo da mi pobedimo. :cool:

Ko smo to mi, Rusi?
Vidi, mačak, prestani da prduckaš.

Kad ja kažem:
Ukrajina se stavila na stranu koja je neopravdano napala Libiju i neopravdano napada po svetu.

Red bi bio da se odrediš o tome, da kažeš ako sam nešto netačno rekao, i tako to, a ne da bežiš od toga glupim pitanjima.

Kad ja kažem:

Red bi bio da se odrediš o tome, da kažeš ako sam nešto netačno rekao, i tako to, a ne da bežiš od toga glupim pitanjima.
E, ali to je nešto drugo

Kad ja kažem:

Aha sad postajemo bezobrazni.
Amerika je podnela gomile dokaza OUNu, da Gadafi finasira teroristicke organizacije, da na teritoriji Libije, postoji mnostvo kampova gde se te grupe obucavaju. Da je Gadafijev rezim odgovoran za stotine Amerikanaca koji su poginuli u teroristickim napadima. Amerika je podnosila godinama desetine predloga rezolucija OUNu, kako bi se takvo stanje promenilo, ali kad to nije pomoglo onda je napala, i sruslia Gadafija. I nije ni pokusala da okupira Libiju...
Sta je od toga uradila Rusija?

Aha sad postajemo bezobrazni.
Amerika je podnela gomile dokaza OUNu, da Gadafi finasira teroristicke organizacije, da na teritoriji Libije, postoji mnostvo kampova gde se te grupe obucavaju. Da je Gadafijev rezim odgovoran za stotine Amerikanaca koji su poginuli u teroristickim napadima. Amerika je podnosila godinama desetine predloga rezolucija OUNu, kako bi se takvo stanje promenilo, ali kad to nije pomoglo onda je napala, i sruslia Gadafija. I nije ni pokusala da okupira Libiju...
Sta je od toga uradila Rusija?
I Rusija je dokazala da Ukro režim ima unutar sebe naciste, da teroriše civile u Donbasu, da je spalio ljude u Odesi.
Ali ti si odlučio da za ruske dokaze budeš slep, a za američke "dokaze" otvoren...
Jer prosto interes tvog naroda da je srpski saveznik Rusija izgubi kako bi se tvoj narod mogao okoristiti od toga. :per:

I Rusija je dokazala da Ukro režim ima unutar sebe naciste, da teroriše civile u Donbasu, da je spalio ljude u Odesi.
Ali ti si odlučio da za ruske dokaze budeš slep, a za američke "dokaze" otvoren...
Jer prosto interes tvog naroda da je srpski saveznik Rusija izgubi kako bi se tvoj narod mogao okoristiti od toga. :per:
Jel podnela fokaze OUNu? Jel zahtevala donosenje rezolucija? Jel se obratila Medjunarodnim Sudovima?
To su smesne price, neki novinski clanci iz novina koje kontrolise KGB! Nista zvanicno!
Nemoj me zezati, pa to su price za mlade komsomolce poletarce.
Pored toga sam Putin je izjavio da nece napasti Ukrajinu samo 12 sati pre pocetka invazije, a to znaci da ne postoje razlozi za rat!
Sem toga treba da znas da po medjunarodnom pravu, po medjunarodnim dobrim obicajima, po opstem shvatanju koje se formiralo posle drugog svetskog rata ne postoje opravdani ratovi, vec se rat moze voditi samo ako si napadnut!
Sad ces ti reci kako je Amerika vodila rat i oped porediti Ameriku i Rusiju. (Vi imate kompleks nize vrednosti u odnosu na Ameriku)
1. Po medjunarodnom pravu, po medjunarodnim obicajima, po opstem shvatanju analogija se ne moze primenjivati u medjunarodnom pravu.
Dakle sve vase price kako moze Amerika ovo, kako moze ono, su prazne price koje nemaju osnovu, i koje poticu iz neznanja i iskompleksiranosti...
2. Mnogi sukobi u kojima je ucestvovala Amerika a koje vi nazivate ratovima, nisu ratovi vec su specijalne vojne operacije.
Tu je sad Putin po principu videla zaba kako se konj potkiva pa i ona digla nogu, proglasio svoj rat protiv Ukrajine za specijalnu vojnu operaciju.
Sad je treba da vam objasnjavam sta su to specijalne vojne operacije i zasto je rat u Ukrajini rat a ne specijalna vojna operacija?
E, pa necu.

Схереш. Оно мало домородаца по леденим беспућима нису протерани ни у какве резервате, наставили су живот какав су до тада водили а Руси им
нису побили изворе хране(ирвасе) да направе лепак за прозоре. Могао би нас просветлити који су то канати егзистирали у Сибиру?
За разлику од Англосаксонаца, Арапа, Монгола и Татара Руси нису трговали робљем нити су га употребљавали, већ су и сами били робље.
Онај ко не уочава те суптилне разлике није достојан тумачења ичега.
https://en.wikipedia.org/wiki/Khanate_of_Sibir

vučić govori o ratu evrope i rusije ali kako vidim ništa ne čini da iole bar zaštiti građane srbije o posljedica nuklearnog rata koje će biti neminovne makar srbija i ne bila učesnika navedenog sukoba
...samo treba primjetiti da se u blizini srbije u rumunjskoj nalazi glavna strateška antiraketna NATO baza koja će biti prva na udaru taktičke nuklearne bombe
...treba i očekivati brojan dolazak ratnih izbjeglica iz EU kao i onih koji žele izbječi NATO mobilizaciju
...građanima nije omogučio najednostavnijo civilnu zaštitu - maske i ostalo niti im daje preventivnu obuku u slučaju rata
...nuklearni titovi bunkeri se ne čiste i ne pune zalihama niti se išta čini da se zaštiti stanovništvo
...ukoliko rusi budu zaključili nedvosmisleno da srpska namjenska industrija snabdjeva NATO postoji realna mogučnost da bude pod udarima ruske taktičke nuklearne bombe
...ukratko ništa se ne čini

Ovo je strašno, zgrada (crveno) od 5 spratova i 2/3 zgrade srušeno skoro do temelja i druga zgrada levo (zeleno) takođe 5 spratova takođe pretrpela velika oštećenja, strašno, i šta treba da bude eskalacija ovi što priželjkuju i onda Rusija da napravi tepih fab 3000 po vojnim objektima i po vojnim tvrđavama gradovima Ukrajine i po energetici, strašno, i ko da još uvek važi ono od Putina da oni rat još nisu ni počeli.

Pogledajte prilog 1815613
Pogledajte prilog 1815614
Tvoj zakljucak je da Ukrajina treba da se preda na milost i nemilost Putinu? Kada bi to tako funkcionisalo ratova ne bi bilo.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back