Frtajler
Legenda
- Poruka
- 59.135
A gdje je Sora logotip1352 dan, lose je biti Putinov suzanj, ali je lepo biti spasen od strane slavne ZSU.![]()
![]()
Aha nema ga
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A gdje je Sora logotip1352 dan, lose je biti Putinov suzanj, ali je lepo biti spasen od strane slavne ZSU.![]()
![]()
.Ali možda u budućnosti hoće
Onako bratski, kao što borbanduju braću Ukrajince
Valjda lepše zvuči ako slažu da su piloti ruski.S ruskim pilotima
Ma, ko zna sta je ovo...verovatno iz prosle godine.Valjda lepše zvuči ako slažu da su piloti ruski.
Najpre je bila laž da je avion ruski, kad je otkriveno da nije, neka bar budu piloti.
A Zelenski, Jermak i Mindič su predvodnici promena? Nekorumpirani, istinoljubivi, demokratski nastrojeni... Baš si se zaneo.Zamisli da Srbija želi vrijednosti kolektivnog Zapada
I da želi pristupiti EU
I da joj je dosta političkog kriminala i korupcije
A nalazi se u ruskoj orbiti.
Prpa, ha?
Na tu foru igra zelenski, pa mu ni svinjci ne prolazeNe lažem
To je vojna dezinformacija
uvijek se sjetim kako rat ima svoj eskalatorni put na primjeru ww2 kada su njemački ili britanski piloti mahanjem krila pozdravljali oborene protivnike da bi nakon mnogo mrtvih i protoka vremena mitraljiranje padobrana oborenih pilota zamjenjenilo mahanje krilima..
Слично је било и у време украјинске Антитерористичке операције (АТО) током 2015.
И украјинска војска и милиције Луганске и ДоњецкеРепублике биле су углавном расуло.
Русија није могла нити је хтела директно да се умеша без договора са "западним партнерима".
На граници Русије и Украјине на руској страни била је стационирана посматрачка мисија ОЕБС тако да о некој озбиљној помоћи није било говора.
Руси су преломили ситуацију у корист побуњеника извиђачким дроновима који су снимали ситуацију на терену и јављали тачне положаје украјинске војске.
Када би заробили украјинске војнике, кога би нашли у старој, совјетској униформи, наоружан изанђалим калашем дали би му телефон да се јави родбини и остао би за размену.
Кога су нашли у новој униформи по НАТО стандарду наоружаног западним, такође модерним наоружањем ту му је био крај.
.
Замишљам и знам да Србија не жели вредности Дивљег ЗападаZamisli da Srbija želi vrijednosti kolektivnog Zapada
I da želi pristupiti EU
I da joj je dosta političkog kriminala i korupcije
A nalazi se u ruskoj orbiti.
Prpa, ha?
Imate olaksavajucu okolnost. Manjak kremljofiila.Netočno
RH je na svim razinama uređenija i pristojnija država od Srbije
точноNetočno
RH je na svim razinama uređenija i pristojnija država od Srbije

Sto nisi otisao u Hrvatsku, nego u Finsku?Imate olaksavajucu okolnost. Manjak kremljofiila.
Eh, kad se setim kad ste isto govorili u zimu 2022 za Kijev, Harkiv i Odesu.Pokrovsk otiso u zaborav, nema struje da zelenski saopsti kako su ostvarili pobedu gubitkom grada, da proslave low level poreski cimbenici

Nekad si i ti bio bitan, sad si VuhledarEh, kad se setim kad ste isto govorili u zimu 2022 za Kijev, Harkiv i Odesu.![]()
Bitno da su tebi i druzini Kijev, Harkiv i Odesa uvek bili nebitni.Nekad si i ti bio bitan, sad si Vuhledar

Ludi Rus preživio napad sedam dronova
Ništa mu na kraju
Mora da su dronovi britanske proizvodnje
Ала их је издриблао, Шекуларац, и оде мртав хладан 

Video si ono sto zelis da vidis , ni po cemu ne mozes da zakljucis ko su civili i ciji su dronovi sem po "vec odavno poznatim i ociglednim cinjenicama"I, onda pustili snimak u medije, to samo ludak može da uradi, da sam snima i sam pusti u medije, bilo sa Ukrajinske i naročito sa Ruske strane, Ruska strana nema uopšte razloga da dronovima ubija civile više razloga ima sa Ukrajinska strane, videli smo dosad mnogo puta snimke kako Ukrajinci svojim dronovima ubijaju svoje vojnike koji hoće da se predaju Ruskoj vojsci, i stoji u opisa snimka da su ovi civili krenuli ka Ruskim vojnim položajima opet nema razloga da ih oni ubiju više je razloga da Ukrajinci ubijaju ove nesrećne civile, na snimku koliko vidim dron koji ubija civile je plave boje što ukazuje čiji je dron, ovaj jedan tvoj kolega viče da su to prikriveni ruski vojnici, zbog svega toga je ovo veća verovatnoća da je snimljeno ruskim dronom kako ukrajinski dron ubija civile.
Nastavljaš sa bezobrazlukom i revatilizacijom zločina nekog tamo koji je upravljao ukrajinskim dronom, treba da te je sramota.![]()

Zasto bi mi bili bitni kad nisu u ratnoj zoni, bolje brani lisabon, tako ces uvek imati osecaj trijumfa.Bitno da su tebi i druzini Kijev, Harkiv i Odesa uvek bili nebitni.![]()
Veruj ti i dalje da je ruski dron tako slucajno u prolazu uhvatio momenat ubijanja ruskih civila i da nije sve namesteno zbog propagande, ja ne verujem i dalje, pogotovo od kada se postavljaju snimci napravljeni uz pomoc vest. intel.I, onda pustili snimak u medije, to samo ludak može da uradi, da sam snima i sam pusti u medije, bilo sa Ukrajinske i naročito sa Ruske strane, Ruska strana nema uopšte razloga da dronovima ubija civile više razloga ima sa Ukrajinska strane, videli smo dosad mnogo puta snimke kako Ukrajinci svojim dronovima ubijaju svoje vojnike koji hoće da se predaju Ruskoj vojsci, i stoji u opisa snimka da su ovi civili krenuli ka Ruskim vojnim položajima opet nema razloga da ih oni ubiju više je razloga da Ukrajinci ubijaju ove nesrećne civile, na snimku koliko vidim dron koji ubija civile je plave boje što ukazuje čiji je dron, ovaj jedan tvoj kolega viče da su to prikriveni ruski vojnici, zbog svega toga je ovo veća verovatnoća da je snimljeno ruskim dronom kako ukrajinski dron ubija civile.
Nastavljaš sa bezobrazlukom i revatilizacijom zločina nekog tamo koji je upravljao ukrajinskim dronom, treba da te je sramota.![]()
Ja sam mislio da si ukapirao da tu lete stotine dronova sa obe strane i prate teren.Veruj ti i dalje da je ruski dron tako slucajno u prolazu uhvatio momenat ubijanja ruskih civila i da nije sve namesteno zbog propagande, ja ne verujem i dalje, pogotovo od kada se postavljaju snimci napravljeni uz pomoc vest. intel.