Black Hand
Ističe se
- Poruka
- 2.057
A pa super onda. Samo rokaj i šalji kokainskom. Ak me razmeš...
Razumem te.
Šaljemo mi vama u Europi za lovu a kome ćete vi da šaljete posle nas to ne zanima.
Vi ste isto pomogli.
Dali ste im tenkove za ništa..

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A pa super onda. Samo rokaj i šalji kokainskom. Ak me razmeš...

I ne samo tenkove.Razumem te.
Šaljemo mi vama u Europi za lovu a kome ćete vi da šaljete posle nas to ne zanima.
Vi ste isto pomogli.
Dali ste im tenkove za ništa..![]()
Moram da kažem, strašno kakvo je stanje svesti većine ukroekipe ovde, puno puta neverovatno odvratno šta pišu, iskreno, forum je i moraš nekako da komuniciraš sa svima, u realnom životu sa ljudima takve svesti i moralnost nažalost daleko im lepa kuća.Znaju to i oni, ali mržnja koja ih izjeda i očaj jer Rusi napreduju nemaju granica.
Zato se na stanje na frontu uopće ne obaziru, već masturbiraju na svaku rijetku eksploziju u Rusiji i slave svako ubijanje civila.
Ko podržava Ukre taj je nacist.
каже брани слободну државу - генерал а нема појма!
UKRAJINA je raspisala poternicu protiv Matiasa Zubaka, sina hrvatskog trgovca oružjem, Zvonka Zubaka.Podsetimo, reč je o nabavci oružja koju je ukrajinsko Ministarstvo odbrane ugovorilo sa kompanijom "Lviv Arsenal". Isporuka 100 hiljada minobacačkih granata u vrednosti od 37,6 miliona dolara nije realizovana."WDG" promet je kompanija u vlasništvu Matiasa Zubaka, bivšeg fudbalera i sina trgovca oružjem Zvonka Zubaka. "WDG" promet i njegov poslovni partner iz Slovačke, nisu ukrajinskom ministarstvu odbrane isporučili ugovorene količine granata, iako su im za to u decembru 2022. godine avansno uplaćena 3.2 miliona evraI ne samo tenkove.
Taj general je jedan od najlojalnijih ljudi Rusije i Putina, sta ima general da prica o vakcinama i porezima, Apti je Heroj Ruske Federacije i Heroj Cecenske republike, ranjen se vracao na front.каже брани слободну државу - генерал а нема појма!
слободну од пореза, вакцина, закона државе погубних по грађане??
рекао је да брани слободну државу а то је превара - зато кажем да нема појма, или намерно лаже.. или обаTaj general je jedan od najlojalnijih ljudi Rusije i Putina, sta ima general da prica o vakcinama i porezima, Apti je Heroj Ruske Federacije i Heroj Cecenske republike, ranjen se vracao na front.
I sta je pogresio kao general koji brani drzavu vojskom?рекао је да брани слободну државу а то је превара - зато кажем да нема појма, или намерно лаже.. или оба
друго какви су то хероји који улете у туђе двориште и лишавају тамошњу децу живота - не знам јел да ли је вама јасно шта се дешава?
Kako vidim, tebi je sve kristalno jasno...рекао је да брани слободну државу а то је превара - зато кажем да нема појма, или намерно лаже.. или оба
друго какви су то хероји који улете у туђе двориште и лишавају тамошњу децу живота - не знам јел да ли је вама јасно шта се дешава?
Bilo negde ,neko nešto rekao ..Bilo negdje u šestom mjesecu da su ušli u Pokrovsk i da je grad u ruskim rukama.
Razumem te.
Vi ste isto pomogli.
Dali ste im tenkove za ništa..![]()

Zasto sns simpatizeri ne pisu ovde vise?