Nebojsa.bg
Veoma poznat
- Poruka
- 12.541
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Njih kolektivno bole ona stvar za ukre
Prespavao si napad na decurliju koja slusa muziku, hiljade mrtvih i uzetih za taoce od strane tih koji "stradaju" od Amerikanaca. Oni koji potpiruju sva ova sranja dolaze od despota kojima je potreban nered na Bliskom istoku da bi "spasavali"narod i drzavu sve to uz podrsku Putina i Rusije.Ajde ako nemaš nameru da budeš objektivan u kritikama odskakući od mene.
Nije te sramota da mene prozivaš da se pravim blesav dok ukazujem na licemerje ovog provokatora koji se zgražava nad "ruskom agresijom" a pravi blesav nad zločinima USA i višedecenijskom okupacijom Palestine, začinjenom genocidom.
Onda ti dođeš i mene kritikuješ? Marš.
Dobro te sluzi memorija, jesi li jos u vezi sa skolskim drugovima?Kumrovec?
Sve ih Rusi pomlatili, videli, pustili da se iskrcaju i onda deriiiiiiVeli mi Jožek sa podzide da je i onaj Black Hawk daun
Ja ga pitam kako zna a on cugnu gutljaj Žuje i samo se zagonetno smješka
Ukrajinci mogu s ovakvim akcijama pobediti, samo ako Rusi umru od smeha, reče mi jedan čovekVeli mi Jožek sa podzide da je i onaj Black Hawk daun
Ja ga pitam kako zna a on cugnu gutljaj Žuje i samo se zagonetno smješka
To ti je završenoSrborusscic, jesi pobedio Pokrovsk![]()
Od koje vrste orudja tj.explozije je ovim nesrecnicima glavuse onako iznakazene???U Pokrovsku pakao i masakr Ukra
Strašno šta im uradi kepec narkoman iz Kijeva
18+
Ako su neonacisti bas zasluzuju ovakvu smrt je8o ih Bandera narkomanzelenko Obamamanky zalizani Tramponja Nulandfunjara I slicne avetinja I zaboravih ove ovde nase krstarica avetinje I oni zasluzuju slican tretman.Od koje vrste orudja tj.explozije je ovim nesrecnicima glavuse onako iznakazene???
Zato sto tamo ginu i normalni Rusi a ne samo Ukrajinci i Putinovu dupelisci.Zašto "na žalost"?![]()
Kao i tebe za RuseNjih kolektivno bole ona stvar za ukre